Day 6: Έπεσε πείνα!

0

Εδώ Τζενάκι. Πεινασμένο Τζενάκι. Τι τους θέλω τους έρωτες, τα βουνά και τα λαγκάδια, αφού η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι το φαγητό; Ρητορική ερώτηση. Προχωρώ. Μετά το φιάσκο του χθεσινού ραντεβού, το μόνο που μπορούσε να σώσει την κατάσταση ήταν το φαγοπότι. Πήρα τους δρόμους με το Juke μου παρέα, έβαλα στο navigation τους τοπ προορισμούς για φαγητό και βγήκα παγανιά.

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

Το στομάχι γουργούριζε κι εγώ προσπαθούσα να καταλήξω αν θέλω σουβλάκι, πίτσα, burger, μαγειρευτό ή σούσι. Διότι καλό το σουβλάκι, αλλά πολύ λαδερό. Ωραία η πίτσα, αλλά θα με βαρύνει. Νόστιμο το burger, αλλά παχυντικό. Ψοφάω για παστίτσιο, αλλά πού να βρεις σαν της μανούλας. Όλοι δρόμοι οδηγούν στο σούσι. Νόστιμο και ελαφρύ. Αυτό έψαχνα. Κατεβαίνω από το αυτοκίνητο, δίνω παραγγελία και τα καταβροχθίζω μέχρι να πεις "Juke".

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

Επειδή, όμως, η πείνα είναι άτιμο πράγμα, έκανα και μια στάση για χοιρινά καλαμάκια. Έτσι να με κρατήσει, βρε παιδί μου. Νομίζω σύντομα πρέπει να αρχίσω δίαιτα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, που θα την κάνουμε μια άλλη μέρα.

  

5 τοπ επιλογές street food στην Αθήνα:

  • Στο "Flower" στη Μαβίλη για φανταστική πίτσα. Η tartufata του, ειδικά, δεν παίζεται.
  • Στο "Food Str" στην Καλαμιώτου για επικό burger. Επίσης, στα SOS και η hangover βελουτέ σούπα λαχανικών του.
  • Στην "Εν Αθήναις Αλεξάνδρα" στο Σύνταγμα για καλό σουβλάκι. Δοκίμασε τα χοιρινά καλαμάκια σκέτα με μια φετούλα ψωμί και θα με θυμηθείς.
  • Στην "Ξύλινη Γωνιά" στο Caravel για τα μαγειρευτά σου. Αυτή η αγαπημένη μου ταβέρνα, που είναι ανοιχτή και after hours για τα ξενύχτια σου, θα σε καλοταΐσει από μαγειρίτσα μέχρι μοσχαράκι κοκκινιστό. Σπεύσε!
  • Και στο "Koi" στο Σύνταγμα για καλό και οικονομικό σούσι. Εδώ δεν χρειάζονται πολλές- πολλές συστάσεις. Ξέρεις πού πρέπει να πας και τι πρέπει να παραγγείλεις.

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

 

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

 

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

 

Day 6: Έπεσε πείνα! Facebook Twitter

 

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε και πάλι. Μην σκας, θα είμαι εδώ και αύριο. Btw, αύριο έχω γενέθλια. Θα γίνει χαμός. Να με χαίρεσαι. Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και να τρώτε καλά. Μια ζωή την έχουμε.


Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ