Day 3: Σινεμά με τις φίλες

0

Εδώ Τζενάκι. Πώς είμαστε σήμερα; Σε ξύπνησαν από το άγριο χάραμα, να σου πουν τα κάλαντα; Το ξέρεις ότι σήμερα έχω τη γιορτή μου και κανείς δεν την θυμάται για να μου ευχηθεί; Πολλές ερωτήσεις μαζί. Νομίζω σε ζάλισα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χρόνια μου πολλά! Να με χαίρεσαι! Και σε σένα χρόνια πολλά! Να περνάς καλά μ' αυτούς που αγαπάς! Εντάξει με τις ευχές. Προχωρώ. Βασικό θέμα για απόψε είναι πού θα πάω με το Juke για να το γλεντήσω.

Day 3: Σινεμά με τις φίλες Facebook Twitter
 

Πολλές ιδέες πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά μία ήταν αυτή που μου έκανε το κλικ. Η κολλητή μου, εγώ, το Juke μου και βουρ για Star Wars: The force awakens! Το περίμενα πώς και πώς, αλλά μας έκατσε στη μέση ο Παπακαλιάτης, βλέπεις. Anyway, ας μην κολαστώ μέρες που 'ναι. Αρκετά κολάστηκα κι έφαγα έναν ολόκληρο κουβά ποπ- κορν. 

Day 3: Σινεμά με τις φίλες Facebook Twitter
Day 3: Σινεμά με τις φίλες Facebook Twitter

5 καλύτερες ιδέες από το να υποστείς άλλο ένα βαρετό ρεβεγιόν σε συγγενικό σπίτι: 

  • Πήγαινε κι εσύ να δεις το καινούργιο Star Wars.  
  • Bar- hopping με τους κολλητούς από Τρανζίστορ, Barrett, Six dogs, Clumsies, Noel, Kitty Cat και πάλι πίσω.
  • Ζήσε ρομαντικά με το "πρόσωπο" για μία μέρα και κλείστε χριστουγεννιάτικο μενού στο αγαπημένο σας εστιατόριο.
  • Φύγε από την Αθήνα προς άγνωστο προορισμό. Πάρε μπουφάν, κασκόλ, σκουφιά, μια τσάντα με τα απαραίτητα, μπες σε ένα Juke που έχει περισσότερα και από τα απαραίτητα (εκτός του ότι έχει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης τελευταίας γενιάς και Google Online Search, συνδέεται και με τα social media!) και δίνε του για να καθαρίσει το μυαλό. 

Day 3: Σινεμά με τις φίλες Facebook Twitter

  • Κάτσε σπίτι. Αν είσαι τυχερός και πετύχεις Σπύρο Παπαδόπουλο, το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο. 

  

Μην μου πεις ότι δεν σε έφτιαξα πάλι με τις προτάσεις μου. Το ξέρω, όμως, ότι θα καταλήξεις στο πατρικό σου, με τη φαμίλια, έναν σκασμό φαγητά και στο τέλος μπροστά στην τηλεόραση θα χαϊδεύεις τη κοιλιά σου. Και καλά θα κάνεις. Κι εγώ, μετά το σινεμά, αυτό θα κάνω. Δεν είμαι κανένα κορόιδο.

Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και μην φάτε πάρα πολύ απόψε.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ