Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα!

0

Εδώ Τζενάκι. Σου έλειψα; Δεν νομίζω. Εγώ, πάντως, θα είμαι εδώ για αρκετές μέρες ακόμη, μέχρι να σου γίνω συνήθεια. Αυτό ακούγεται -κάπως- τρομακτικό, το ξέρω.

 

Αnyway, με τα πολλά, σήμερα ξύπνησα έξαλλη και διαπίστωσα ότι τόσες μέρες δουλεύω σαν τρελή και έχω ξεχάσει να στολίσω το σπίτι μου. Δηλαδή, να έρθει ένας άνθρωπος επίσκεψη και να δει αυτό το χάλι αστόλιστο. Τι εντύπωση θα σχηματίσει για μένα; Τα μάζεψα, λοιπόν, κι εγώ, πήρα το Juke μου και βουρ για αγορά στολιδιών και βουτιά στο χριστουγεννιάτικο mood. Που -εδώ που τα λέμε- το μόνο που μου θυμίζει Χριστούγεννα, είναι η ασύλληπτη κίνηση στους δρόμους τις τελευταίες μέρες. 

 

Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter

 

Για κάποιο μαγικό λόγο για να φτάσεις από το Παγκράτι στο Σύνταγμα, θες 1,5 ώρα. Και λίγο λέω. Η κίνηση, βέβαια, δεν με πολυενδιαφέρει πλέον, γιατί έχω το Juke μου. Στο είπα ότι παίρνει diesel; Νομίζω στο είπα χθες, αλλά έχω πάθει αμόκ με το ότι το κινώ όλη μέρα σε αυτό το χάος και δεν έχει κατέβει ούτε μια μπάρα ο δείκτης. Σώθηκα. Ας επιστρέψουμε, όμως, στα στολίδια και τις αγορές μου. Εκεί έπαθα το πραγματικό αμόκ. Νομίζω ότι, πλέον, το σπίτι μου συγκαταλέγεται στα 10 πιο κιτς χριστουγεννιάτικα στολισμένα σπίτια της Ελλάδας. 

Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter
Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter

Τα 5 απαραίτητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που πρέπει να έχεις στο σπίτι, για να νιώσεις Χριστούγεννα βρε αδερφέ:  

  • Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πωωωω ρε Τζενάκι, κάτι μας είπες τώρα. 
  • Σέξι στολή Αγιοβασίλη. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρειαστεί. 
  • Χριστουγεννιάτικη κάλτσα για το τζάκι. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη τζακιού. 

Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter

 

Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter

 

Day 2: Φύγαμε για Χριστούγεννα! Facebook Twitter

 


  • Περσινά μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή δίπλες μπορούν να χρησιμεύσουν ως απόλυτος χριστουγεννιάτικος στολισμός στο γιορτινό τραπέζι. Αν τα ψεκάσεις και με λακ, θα δεις πώς θα ξανανιώσουν. Είμαι τραγική, το ξέρω. 
  • CD από εφημερίδα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Για να απογειωθεί το εορταστικό κλίμα, βάλε στο repeat το "Please daddy don' t get drunk this Christmas" από John Denver. 

  

Μετά από αυτές τις τόσο χρήσιμες συμβουλές, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Μην στεναχωριέσαι βρε, θα τα ξαναπούμε αύριο. Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και όσοι δεν έχετε στολίσει ακόμη, τρεχάτε. 


Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ