Day 1: Εγώ και το Juke μου!

0

Εδώ Τζενάκι. Θα αναρωτιέσαι πώς βρέθηκα μπροστά σου, εγώ κορίτσι- πράμα να μιλώ για αμάξια, ζάντες και ιμάντες χρονισμού και ξεχρονισμού. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Θα σου κάνω, λοιπόν, μια σύντομη ανασκόπηση των γεγονότων που με έφεραν εδώ, και -κυρίως- πώς βρέθηκα να οδηγώ αυτό το κουκλί. Είναι Παρασκευή βράδυ. Εγώ βρίσκομαι στο μπαλέτο και τελειοποιώ τo pas de chat μου. Μια φωνή στον τηλεφωνητή του κινητού μου, αφήνει μετά το μπιπ μήνυμα που λέει "Τζένη, εδώ Lifo. Σε χρειαζόμαστε. Πάρε τηλέφωνο". Δεν θέλω και πολύ να ψωνιστώ. Αφήνω το plie στη μέση και τηλεφωνώ αμέσως. 

Day 1: Εγώ και το Juke μου! Facebook Twitter

Μην σου τα πολυλογώ, το ίδιο βράδυ με βρήκε στο site της Nissan να εξατομικεύω το δικό μου Juke. Μπορούσα να το κάνω κόκκινο ή μπλε ή ό,τι χρώμα ήθελα. Να διαλέξω τι χρώμα θα είναι οι καθρέφτες μου, πώς θα είναι οι ζάντες, να περιεργαστώ τα καθίσματα.

Day 1: Εγώ και το Juke μου! Facebook Twitter

Πώς κατέληξα στο κίτρινο; Εκείνη τη στιγμή, ήμουν ντυμένη από την κορφή ως τα νύχια στα μαύρα. Γενικά, το χειμώνα φοράω όλο μαύρα. Τα βαριέμαι, όμως, τα μαύρα. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας πέρασε και συνεχίζω.

Day 1: Εγώ και το Juke μου! Facebook Twitter

Δύο μέρες μετά, το τηλέφωνο μου ξαναχτυπά και με ενημερώνουν ότι το Juke μου είναι έτοιμο. Σκάω μύτη στην αντιπροσωπεία, τσιμπάω το κλειδί και απ' έξω με περίμενε το Juke, όπως ακριβώς το σχεδίασα στην ειδική εφαρμογή στο site της Nissan. Ευθύς μπαίνω μέσα, φτιάχνω το κάθισμα, τακτοποιώ τα πάντα λες και ζούσα εκεί μια ζωή και συνδέω το κινητό μου με το bluetooth του αυτοκινήτου, για να ειδοποιήσω φίλους και γνωστούς ότι έχω καινούργιο αμάξι. Από 'κει και πέρα, ξεκινούν οι βόλτες στην Αθήνα. Στα θετικά να συμπληρώσω ότι κάποιοι φίλοι -ζωή να 'χουν- το ασήμωσαν κιόλας και από αυτή την υπόθεση έχω συγκεντρώσει -μέχρι στιγμής- ένα καλό κομπόδεμα της τάξης των 12,5 ευρώ.

Day 1: Εγώ και το Juke μου! Facebook Twitter

5 + 1 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε αμάξι που σέβεται τον εαυτό του: 

Diesel. Όταν διαπίστωσα ότι το Juke, όχι μόνο μου δόθηκε με γεμάτο ντεπόζιτο, αλλά ότι παίρνει και diesel, ο Σκουρτζ Μακ Ντακ μέσα μου έκανε πάρτι.

  • Τέλος τα handsfree και τα bluetooth - σκουλαρίκια. Τώρα πια συνδέεις το κινητό σου με το Juke και μιλάς με ασφάλεια. 
  • Κάμερα που δείχνει την πίσω πλευρά του αυτοκινήτου, όταν παρκάρεις; Σώθηκα.
  • Facebook στην οθόνη του αυτοκινήτου;! WTF;!
  • Υποδοχή για SD CARD και USB. Δεν περιγράφω άλλο.
  • Σύστημα Eco οδήγησης, για 'μας τους οικολόγους.

Day 1: Εγώ και το Juke μου! Facebook Twitter
 

Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή αυτό το όνειρο θα τελειώσει και θα επιστρέψω στο προ 10ετίας αυτοκίνητό μου. Το οποίο όλες αυτές τις μέρες παραμένει παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου και αισθάνομαι κάθε φορά που με βλέπει με το Juke πως μου κάνει μούτρα. Πάει ξεμυαλίστηκα. Stay tuned, γιατί αύριο έρχονται νέες περιπέτειες με το Juke μου!


Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ