Οι 14 πιο αμήχανες στιγμές από την συνέντευξη του El Chapo στον Sean Penn

Οι 14 πιο αμήχανες στιγμές από την συνέντευξη του El Chapo στον Sean Penn Facebook Twitter
3

Ο Sean Penn διεξήγαγε μια κρυφή συνέντευξη με τον Joaquin "El Chapo" Guzman για το περιοδικό Rolling Stone. Για σκεφτείτε το λίγο. Ο ηθοποιός διεξήγαγε την μοναδική συνέντευξη με τον διαβόητο λαθρέμπορο ναρκωτικών που έλαβε ποτέ χώρα εκτός ανακριτικού κελιού. Και ναι, αυτό είναι τόσο παράλογο όσο ακούγεται.
Αλλά η βασική υπόθεση εργασίας της συνέντευξης είναι η απαρχή της παράνοιας. Ο Penn έγραψε ο ίδιος το κείμενο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κοσμούν το κομμάτι άπειρα διαμάντια.
Ναρκισσισμός; Ποίηση; Εσείς αποφασίζετε.

Ιδού 14 από τις πιο αμήχανες στιγμές από το προφιλ του El Chapo από τον Sean Penn για το Rolling Stone.

1. "Γνωστοποίηση: Κάποια ονόματα έπρεπε να αλλάξουν, οι τοποθεσίες δεν αποκαλύπτονται και υπήρξε μια συμφωνία με τον συνεντευξιαζόμενο ότι το κείμενο θα υποβληθεί προς έγκριση από εκείνον. Δεν ζήτησε να γίνουν αλλαγές."
 

2. "Στα 55 μου ποτέ δεν έμαθα να χρησιμοποιώ laptop. Φτιάχνουν ακόμα laptop; Δεν έχω ιδέα!"
 

3. "Ο Espinoza είναι η κουκουβάγια που πετάει ανάμεσα στα γεράκια"

(Αυτό είναι ποίηση.)

4. "Καθόμαστε μέσα στην σιωπή των ενισχυμένων τοίχων που είναι φτιαγμένοι όπως στα παλιά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, όταν οι τοίχοι ήταν τοίχοι και τα τηλέφωνα δεν απαιτούσαν διδακτορικό για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος."

 

5. "Καταστρώνουμε τα σχέδια μας, αντιλαμβανόμενοι το παράδοξο του ότι στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς καταλύει ο Πρόεδρος Enrique Peña Nieto του Μεξικό." 

 

6. "Έχω όμως βρει τον ρυθμό μου. Ότι λέω σε όλους πρέπει να είναι αληθές. Τόσο αληθές όσο και τμηματοποιημένο. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο El Chapo δεν πρέπει να γαμηθεί από τίποτα."

 

7. "Μέρη όπου ότι μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά, πήγε στραβά κι ωστόσο τελικά επέστρεψα σώος, αβλαβής και με μια αυξανόμενη καταστασιακή συνείδηση (η οποία βέβαια δεν είναι μια ακριβής επιστήμη) των υπάρχουσων προφυλάξεων εν τω μέσω του σχεδίου στο χάος."

 

8. "Ταξιδεύουμε με ταχύτητα άνω των 160 χλμ. Μου αρέσει η ταχύτητα. Αλλά όχι χωρίς να κρατάνε τα δικά μου χέρια το τιμόνι."
 

9. "Πετάω το σακίδιο μου στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ ενός από τα SUV και πηγαίνω προς την συστάδα δέντρων για να κατουρήσω. Με το πουλί στο χέρι αναλογίζομαι ότι είναι ένα από τα μέλη μου που είναι ευάλωτο στα μαχαίρια των παράλογων πρεζέμπορων και το κοιτάζω τρυφερά μια τελευταία φορά πριν το ξαναβάλω μέσα στο παντελόνι μου."

 

10. "Κι όπως εκείνος και οι συνοδοί του γελάνε κοιτάζω τον ουρανό κι αναρωτιέμαι αν θα ήταν αστείο να υπάρχει μη επανδρωμένο αεροσκάφος με όπλα από πάνω μας. Βρισκόμαστε σε ξέφωτο, καθόμαστε σε τελείως ανοιχτό σημείο. Αδειάζω την τεκίλα μου και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξαφανίζεται."

 

11. "Παρακολουθώντας αυτή την υπερπαραγωγή που θυμίζει τον Κλαρκ Κεντ όταν μεταμορφώνεται σε Σούπερμαν."

 

12. "Την στιγμή αυτή αφήνω μια ελλάσονα πορδή λόγω του ταξιδιού. (συγγνώμη)."

¯\_(ツ)_/¯

13. "Μεταμορφώνομαι σε Ντόναλντ Τραμπ/γκρίνγκο και πρήζω την Kate καθημερινά από το τηλέφωνο, με μηνύματα και κρυπτογραφημένα mail."

 

14. "Σκοπεύω να κρυφτώ στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου ενός φίλου και να με πάνε οδηγώντας σε ένα νοικιασμένο όχημα. Μετά θα οδηγήσω το ενοικιασμένο όχημα από το Λος Άντζελες στην Yuma της Αριζόνα και θα διασχίσω τα σύνορα στο Algodones."

 

Οι 14 πιο αμήχανες στιγμές από την συνέντευξη του El Chapo στον Sean Penn Facebook Twitter

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Άραγε ο El Chapo όμως θα δεχόταν να δώσει συνέντευξη σε κάποιον άλλο?Επειδή διάβασα και το original στα αγγλικά μπορώ να πω πως χάνει αρκετά στη μετάφραση..ποιητής ή νάρκισσος δε ξέρω..εκκεντρικός ναι,αλλά με εναν αυθόρμητο ειλικρινή τρόπο νομίζω..