Η διευθύντρια της αραβικής Vogue είναι κατά κυριολεξία πριγκίπισσα

Η διευθύντρια της αραβικής Vogue είναι κατά κυριολεξία πριγκίπισσα Facebook Twitter
Η Abdulaziz εκτός από πριγκίπισσα είναι κι ο λόγος μεγάλων εμπορικών συνεργασιών στον χώρο της μόδας σε ό,τι αφορά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
0

Νέο αίμα, για την ακρίβεια πριγκιπικό, στη βίβλο της μόδας, το περιοδικό Vogue που σήμερα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την πριγκίπισσα Deena Aljuhani Abdulaziz, μία από τις πιο κομψές γυναίκες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σε μία προσπάθεια η κορυφαία έκδοση για το στιλ και τη μόδα να εισέλθει με όλες τις τιμές και στην αραβική αγορά. 

Προηγήθηκε συμφωνία ανάμεσα στον εκδοτικό κολοσσό Condé Nast και τη Nervora (ένα μεγάλο brand media και μάρκετινγκ της Μέσης Ανατολής) και κάπως έτσι αποφασίστηκε ότι η αραβική Vogue θα κάνει αρχικά διαδικτυακό δίγλωσσο ξεκίνημα, με την έκδοση της Vogue τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά ήδη από αυτό το φθινόπωρο. Το εγχείρημα θα ξεκινήσει από το στρατηγείο των εκδόσεων στο Ντουμπάι, ενώ το περιεχόμενο θα απευθύνεται στη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 


Στόχος είναι μέχρι την επόμενη άνοιξη να είναι ήδη έτοιμες 11 ετήσιες εκδόσεις, ωστόσο, με βασιλική αύρα καθώς επικεφαλής του συνολικού project είναι η πιο κομψή γυναίκα της Μέσης Ανατολής που δεν είναι άλλη από την πριγκίπισσα Deena Aljuhani Abdulaziz.

 

Και εννοείται ότι αυτό έχει εξάψει τη φαντασία των απανταχού εκδόσεων μόδας που ήδη γράφουν ύμνους για το στιλ της νέας ισχυρής κυρίας που θα συμβάλλει με την αισθητική της στη νέα προσπάθεια. 

 


 

Να μερικά στοιχεία που σήμερα φιγουράρουν για το βιογραφικό της βασιλικής διευθύντριας:

 

Μπορεί να αποκαλούν βασίλισσα της μόδας την Άννα Γουίντουρ, ένας τίτλος τιμητικός για την προσφορά της στο παγκόσμιο στιλ, όμως  η Abdulaziz είναι σύζυγος του Σουλτάνου Fahad bin Nasser bin Abdulaziz. Παντρεύτηκε φορώντας ένα νυφικό που άλλες μόνο να ονειρευτούν θα μπορούσαν ή έστω να το δουν σε ένα bridal τεύχος κάποιου περιοδικού μόδας, ραμμένο από το φημισμένο Azzedine Alaïa, ενώ ακόμη και ο Κριστιάν Λουμπουτέν έχει φτιάξει ένα ζευγάρι παπούτσια, που φέρουν το όνομα της. Ως αναγνώριση της συμβολής της στη διαμόρφωση ενός κομψού, δυναμικού, φρέσκου στιλ. 

 

Sheer elegance

A photo posted by Ema (@fashionforward2020) on


Ωστόσο, και παρά τις αναφορές στον βασιλικό γάμο και τη χλιδή μέσα στην οποία ζει, τα Μέσα αναφέρουν ότι δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα εργαζόμενο κορίτσι. Με επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα η Deena Aljuhani εδώ και χρόνια "τρέχει" ενημερωμένα καταστήματα μόδας, με συνεργασίες με ονομαστούς οίκους. Οι δικοί της πελάτες, χάρη στις γνωριμίες της μπορούν να απολαμβάνουν προϊόντα επώνυμων οίκων μεταξύ των οποίων, Miu Miu, Haider Ackermann, Maison Martin Margiela και άλλα απερίγραπτης πολυτέλειας. 

 

Ας σημειωθεί επίσης ότι θεωρείται κατάλληλη γι' αυτό το λεπτό πόστο, καθώς είναι από τις λίγες επώνυμες και ισχυρές κυρίες της Μέσης Ανατολής που γνωρίζουν καλά τα λεπτά όρια που χωρίζουν τον δυτικό κόσμο από τις ενδυματολογικές συνήθειες και τις παραδόσεις της ανατολής, καταφέρνοντας να ισορροπήσει με θαυμαστή άνεση ανάμεσα σ' αυτές τις δύο κουλτούρες. Εδώ το ζητούμενο δεν είναι να μην προκληθεί παρεξήγηση. Αυτό θα ήταν καταστροφή, αλλά το να προκύψει μία φίνα, λεπταίσθητη μίξη, των όσων μπορούν να κερδίσουν και οι δύο κόσμοι από μία τέτοια συνεργασία. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM