Τι θα δεις φέτος ως φοιτητής

Τι θα δεις φέτος ως φοιτητής Facebook Twitter
Ανάμεσα στα must του φοιτητή είναι η βραδινή διασκέδαση, οι ατελείωτοι καφέδες και φυσικά η φανατική προσήλωση σε σειρές που θα παρακολουθείς μόνος ή με παρέα στο σπίτι.
0

ADVERTORIAL

Τι θα δεις φέτος ως φοιτητής Facebook Twitter
Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα και εξοπλίσου κατάλληλα σε έπιπλα αλλά και σε συσκευές που θα σου χρειαστούν για τις νύχτες προβολής

Όταν ξεκινάει η φοιτητική ζωή, ξεκινάει μαζί και μια ελευθερία που μετά από έναν χρόνο (τουλάχιστον) εντατικής προετοιμασίας και προγραμματισμένου διαβάσματος, σου δίνει την αίσθηση ότι ανοίγει μια πόρτα κελιού και βλέπεις τον ουρανό που τόσο σου είχε λείψει... Η αλήθεια είναι πως τα χρόνια που σε περιμένουν έχουν αρκετή δόση ελευθερίας αλλά και περιόδους σκληρής προσπάθειας για τα μαθήματα της εξεταστικής.

Πάντως είναι γεγονός ότι τώρα μπορείς να διαμορφώνεις τον χρόνο σου όπως επιθυμείς και να κάνεις αρκετά πράγματα που σου αρέσουν. Ανάμεσα στα must του φοιτητή είναι η βραδινή διασκέδαση, οι ατελείωτοι καφέδες και φυσικά η φανατική προσήλωση σε σειρές που θα παρακολουθείς μόνος ή με παρέα στο σπίτι.

Οι πιο επιτυχημένες σειρές που παρακολουθεί ένας φοιτητής (αφού τελειώσει το διάβασμα και τις υπόλοιπες Ακαδημαϊκές υποχρεώσεις...) είναι:

Φυσικά το Game of Thrones

Άλλη μια επιτυχημένη σεζόν ξεκινάει για την πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά του HBO που βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». Οι ερμηνείες αλλά και το σενάριο θα σε καθηλώσουν αρκετές βραδιές μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σου, γι’ αυτό φρόντισε ο καναπές του φοιτητικού σου σπιτιού να είναι κατάλληλος για πολύωρη παρακολούθηση και φυσικά οι συσκευές έτοιμες για ατελείωτες σινέ βραδιές.

Τι θα δεις φέτος ως φοιτητής Facebook Twitter
Στο καταστήματα Praktiker και το praktiker.gr θα βρεις μία μεγάλη σειρά από οικονομικές λύσεις σε τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρονικά είδη

To Daredevil

O πρώτος κύκλος ήταν καταπληκτικός σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές, ενώ ο Charlie Fox αποδείχτηκε ιδανικός για τον ρόλο του Matt Murdock. O επόμενος κύκλος αναμένεται ακόμα καλύτερος και ο Vincent d’ Onofrio αποτελεί από μόνος του αιτία για να αρχίσεις να παρακολουθείς τη σειρά. Όμως να ξέρεις ότι το Daredevil είναι καλύτερο όταν το μοιράζεσαι, γι’ αυτό φτιάξε το σαλονάκι σου έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν τηλεόραση  και οι φίλοι που θα έρχονται σπίτι.

Girls

Κι όμως... Πρέπει να το παραδεχτείς. Ανυπομονείς να βρεις χρόνο ώστε με την ησυχία σου να παρακολουθήσεις την πιο αμφιλεγόμενη σειρά των τελευταίων ετών, που από τη μια σε κάνει να ντρέπεσαι που την βλέπεις κι από την άλλη δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από την οθόνη. Τέσσερα κορίτσια που κάνουν τα πάντα από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα θα σε καθηλώσουν και φέτος. Φρόντισε να βρεις κι άλλους οπαδούς της σειράς και μοιράσου μαζί τους βραδιές στο σπίτι με γρήγορο φαγητό και μεγάλη δόση από Girls…

The Walking Dead

Αυτή είναι μια σειρά που αν την παρακολουθείς αξίζει να το κάνεις σε μια μεγάλη οθόνη. Το The Walking Dead είναι μια αμερικανική δραματική σειρά τρόμου βασισμένη στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Κέρκμαν, του Τόνι Μουρ και του Τσάρλι Άντλαρντ.  Το πιο πιθανό είναι ότι θα σε κάνει να ανατριχιάσεις και να ενθουσιαστείς ταυτόχρονα, ενώ τελικά θα εξοικειωθείς με την εικόνα των ζόμπις. (Αλλά δεν θα θέλεις να κοιμηθείς μόνος το βράδυ…)

Stranger Things

Μια σειρά που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα 80s (τα οποία δεν έζησες...) Τέσσερα πιτσιρικία σε ταιριαστούς ρόλους, σε μια σειρά με πολύ νοσταλγία όπου επιστρέφει η Winona Ryder σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλο το κλίμα του Stranger Things θα σε κρατήσει μπροστά στο Netflix και φυσικά επειδή μιλάμε για μυστήριο καλό είναι να έχεις τα τέλεια ηλεκτρονικά είδη για να το ζήσεις στο φουλ, αλλά και καλή παρέα για να το μοιραστείς...

Γενικά το να παρακολουθείς κάποια σειρά ως φοιτητής σημαίνει ότι το κάνεις μαζί με τους φίλους σου. Φρόντισε να έχεις μια μεγάλη τηλεόραση και το κατάλληλο έπιπλο για να μπορείς να τοποθετείς δίπλα τον υπολογιστή ή τον σκληρό σου δίσκο. Επίσης επίλεξε έπιπλα που θα μπορούν να φιλοξενήσουν  τους φίλους σου (ακόμα και για διανυκτέρευση μετά από κάποιο επεισόδιο του Walking Dead).

Στο νέο κατάλογο Praktiker για το σπίτι θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι καθώς και προτάσεις για το πως να τοποθετήσεις τα έπιπλα που θα χρειαστείς στη φοιτητική σου ζωή. Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα και εξοπλίσου κατάλληλα σε έπιπλα αλλά και σε συσκευές που θα σου χρειαστούν για τις νύχτες προβολής. Στα Praktiker θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι και η φοιτητική σου ζωή θα γίνει πιο εύκολη και φυσικά πιο απολαυστική!

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ