Κάποτε Μακ Κάρτνεϊ και Λένον αυνανίστηκαν (μαζί) για την Μπριζίτ Μπαρντό

Κάποτε Μακ Κάρτνεϊ και Λένον αυνανίστηκαν (μαζί) για την Μπριζίτ Μπαρντό Facebook Twitter
O Paul McCartney τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ αποκαλυπτικός... Στη φωτογραφία με τον Τζον Λένον
1

Τα είχε γράψει ο Paul McCartney στην βιογραφία του Many Years From Now που βγήκε το 1997, αλλά σε μια συνέντευξή του στο CQ πριν λίγα χρόνια, μίλησε για αυτό με πολλές λεπτομέρειες. Τα χρόνια πριν ακόμα οι Beatles κάνουν την πρώτη επιτυχία τους ήταν πραγματικά Lonely Hearts Club Band, που σημαίνει ότι αυνανίστηκαν στο σπίτι του Τζον Λένον, μαζί με άλλους τρεις φίλους τους.

Η πράξη που έκανε κυριολεξία το τραγούδι τους «Come Together» συνέβη όταν μια βραδιά, αντί να παρτάρουν και να μεθύσουν όπως συνήθως, κάθονταν χαλαρά στους καναπέδες, με τα φώτα σβηστά, όταν ξαφνικά κάποιος άρχισε να αυνανίζεται.

Ο Πολ δεν θυμάται ποιος, αλλά σύντομα άρχισαν να αυνανίζονται όλοι. «Έπειτα, όλοι αρχίσαμε για φωνάζουμε ονόματα που θα μας έδιναν "έμπνευση" να συνεχίσουμε» λέει, «δηλαδή κάποιος φώναξε "Μπριζίτ Μπαρντό" και όλοι άρχισαν να αναστενάζουν, μέχρι που ο Τζον μας χάλασε την ατμόσφαιρα φωνάζοντας "Ουίνστον Τσώρτσιλ"!».

Ο Πολ έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτικός, γιατί θυμήθηκε μια φορά που περιόδευαν με το υπερβολικά μικρό βανάκι στη μέση του χειμώνα, είχαν τόσο πολύ παγώσει, που ξάπλωσε ο ένας πάνω στον άλλο για να ζεσταθούν. «Τρέμαμε» λέει, «υποφέραμε από το κρύο και τότε κάποιος είπε "Και γιατί δεν...;" Έτσι κάναμε ένα "σάντουιτς Beatles" και ζεσταθήκαμε. Ήταν καλή ιδέα».


Ο Paul McCartney λέει ότι η πράξη δεν επαναλήφθηκε (ή ίσως να επαναλήφθηκε άλλη μία φορά) αλλά δεν ήταν και τίποτα αξιοπερίεργο εκείνη την εποχή. «Είναι μάλλον κάτι που φάινεται πρόστυχο όταν το σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια, αλλά υπάρχουν τόσα πράγματα που έχεις κάνει ως παιδί ή ως έφηβος που αναρωτιέσαι "όντως τα κάναμε;". Ήταν όμως μια ανώδυνη διασκέδαση, κάτι που δεν έβλαπτε κανέναν, ούτε καν την Μπριζίτ Μπαρντό».


Δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι από τους Beatles ήταν παρόντες στις σεξουαλικές εμπειρίες των υπόλοιπων, κι ο θρύλος λέει ότι όταν ο 17χρονος George Harrison ξεπαρθενεύτηκε οι υπόλοιποι ήταν μέσα στο δωμάτιο που μοιράζονταν στο Αμβούργο της Γερμανίας και χειροκροτούσαν.

«Αυτό το περιστατικό είναι αληθινό, απ' όσο θυμάμαι» λέει ο Πολ. Είχαμε μόνο ένα κρεβάτι στο δωμάτιο και δύο ράντζα και όποτε κάποιος έφερνε ένα κορίτσι κουκουλωνόταν απλά με την κουβέρτα και έβλεπες μόνο την κίνηση. Δεν ξέρω πότε ο George έχασε την παρθενιά του, αλλά είναι πολύ πιθανό να ήταν τότε».

Κάποτε Μακ Κάρτνεϊ και Λένον αυνανίστηκαν (μαζί) για την Μπριζίτ Μπαρντό Facebook Twitter
«Έπειτα, όλοι αρχίσαμε για φωνάζουμε ονόματα που θα μας έδιναν "έμπνευση" να συνεχίσουμε» λέει, «δηλαδή κάποιος φώναξε "Μπριζίτ Μπαρντό" και όλοι άρχισαν να αναστενάζουν...».


Ο Πολ έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτικός, γιατί θυμήθηκε μια φορά που περιόδευαν με το υπερβολικά μικρό βανάκι στη μέση του χειμώνα, είχαν τόσο πολύ παγώσει, που ξάπλωσε ο ένας πάνω στον άλλο για να ζεσταθούν. «Τρέμαμε» λέει, «υποφέραμε από το κρύο και τότε κάποιος είπε "Και γιατί δεν...;" Έτσι κάναμε ένα "σάντουιτς Beatles" και ζεσταθήκαμε. Ήταν καλή ιδέα».

Αυτό που αρνήθηκε κατηγορηματικά ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να κάνουν όργια στο απόγειο της δόξας τους –τουλάχιστον αυτός δεν είχε συμμετάσχει σε κανένα. «Δεν ήταν πραγματικά όργια, από όσο γνωρίζω, ήταν ερωτικές συναντήσεις ουρανοκατέβατες, σεξ με γκρούπις».


Μετά θυμήθηκε μια φορά στο Λας Βέγκας που διέψευσαν τους στίχους από το κομμάτι «Can't buy me love», γιατί όντως με τα λεφτά τους αγόρασαν τον έρωτα δυο «κοριτσιών» που τους πρόσφερε ένας διοργανωτής. «Μας είπε "θέλετε μια πόρνη;" κι εμείς είπαμε "ναιιιι, θέλουμε δύο" και τις πήραμε και ήταν μια φανταστική εμπειρία. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που πλησιάσαμε τόσο κοντά στο όργιο».


Όσο για τις πιο ακραίες σεξουαλικές εμπειρίες, αναφέρει ότι τις είχε μάλλον ο John Lennon. «Μια φορά τον πλησίασε κάποιος σε ένα κλαμπ και τον κάλεσε να πάει στο σπίτι του γιατί η σύζυγός του ήθελε να κάνει σεξ με τον Τζον, και αυτό και έγινε, αλλά στην πορεία ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της παρακολουθούσε. Αυτό το ονόμαζαν "kinky" τότε».


«Πιστεύω ότι ο Τζον είχε πιο πολλές εμπειρίες τέτοιου είδους από ό,τι εγώ», λέει. «Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν και πολύ όλα αυτά. Δεν θα πήγαινα ποτέ με την γυναίκα κάποιου άλλου, τουλάχιστον δεν θα ήθελα να το ήξερε ο άντρας της».

Κλείνοντας, καταλήγει ότι υπάρχει ακόμα πλατωνικός έρωτας ανάμεσα σε αυτόν και τον Ρίνγκο Σταρ, τον μόνο πρώην Beatle που ζει εκτός από τον Πολ. «Όποτε συναντιόμαστε, είναι φοβερά: "Σε αγαπάω, φίλε μου" "κι εγώ σε αγαπάω, φίλε μου" και αγκαλιαζόμαστε και τέτοια...».

Πρόσωπα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Πρόσωπα / Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Η γυναίκα που έζησε την ιστορία του ελληνικού θεάτρου, και πάλεψε για την Αριστερά αφηγείται τη ζωή της στο LIFO.gr σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Αντώνη Μποσκοΐτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ
Ιωάννινα - 45 Πρόσωπα

Faces of Ioannina / 45 πρόσωπα και δημιουργικές ομάδες που κάνουν τα Ιωάννινα ξεχωριστά

Γιαννιώτες, Γιαννιώτισσες και κάτοικοι των Ιωαννίνων κάθε ιδιότητας και ηλικίας φωτογραφίζονται στη LiFO, μιλούν για τις ασχολίες τους και για όσα κάνουν την πόλη τους ξεχωριστή.
M. HULOT, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Πρόσωπα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας- ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Δημήτρης Πολιτάκης / Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Πηγαίνοντας μετά από καιρό σε σπίτι φίλων, είδα στην εξώπορτα το αγγελτήριο θανάτου της ηθοποιού Μιράντας Κουνελάκη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία και για χρόνια «επέβλεπε» στοργικά και διακριτικά τις νεανικές μας τρέλες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Ιδέες / Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και συγγραφέας Ολίβια Γκαζαλέ μιλά στο LIFO.gr με αφορμή τη συμμετοχή της στην 8η Νύχτα Ιδεών του Γαλλικού Ινστιτούτου, που θα παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την Πέμπτη 28/1.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Μια εξοργιστική απάντηση

Χριστίνα Γαλανοπούλου / Μια εξοργιστική απάντηση

Η ψυχρότητα στη διατύπωση, η μηδενική ενσυναίσθηση, η ελαφρά αμφιβολία που διατρέχει την αντίδραση της Ομοσπονδίας στην καταγγελία της Ολυμπιονίκη περί βιασμού είναι κάτι που στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται σε Σχολές Επικοινωνίας και σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Τηλεόραση / Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Γράφει, σκηνοθετεί, μοντάρει, ζει μέσα στο νέο της πρότζεκτ, τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες», που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega: Η Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε στην τηλεόραση μιλώντας για την Αθήνα που γνωρίζει καλά, αυτήν τη φορά μέσα από μια ιστορία γεμάτη σασπένς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
The Beatles....Μουσικό και κοινωνικά επιδραστικό φαινόμενο που μοιάζει αδύνατον να επαναληφθεί.Μαγικός συνδιασμός συνάντησης ταλέντων,απιστευτα δυνατής μεταξύ τους χημείας,χρονικής συγκυρίας.Σαν ευνοϊκό συμπαντικό momentum ένα πράγμα.Δυστυχώς ο Lennon,χάθηκε τόσο άδικα,τόσο νωρίς.The quiet,the mystic one,my favorite ,George,άφησε και αυτός τον μάταιο τούτο κόσμο στα 58 του...Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα,κατ'εμέ εκείνος που εξελίχθηκε πνευματικά περισσότερο απ΄όλους,και διόλου τυχαίο πως η σόλο καρριέρα του αποτελεί αντικείμενο σημαντικού ενδιαφέροντος για τους νεότερους σύμφωνα με τους ειδικούς του είδους.Α great man.The Beatles.......What an echo!!!!!!