Χρυσή Αυγή: Επόμενη στάση Κορυδαλλός

Χρυσή Αυγή: Επόμενη στάση Κορυδαλλός Facebook Twitter
Ο Μιχαλολιάκος δεν είχε δίπλα του τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη στη βραδινή δήλωση. Δείγμα ότι το αποτέλεσμα θα πολλαπλασιάσει συγκρούσεις, εκβιασμούς και καρφώματα. Τα μη εκλεγμένα ποντίκια πηδάνε ακόμα μακρύτερα όταν το σκάφος βουλιάζει.
15

Οι εκλογές της Κυριακής ολοκλήρωσαν αυτό που είχε ξεκινήσει στις ευρωεκλογές. Η Χρυσή Αυγή μένει εκτός Βουλής. Υπέστη βαριά, συντριπτική, ανεπανόρθωτη ήττα.


Η συντριβή αυτή γεννά αμέσως ορατές συνέπειες. Ο Μιχαλολιάκος δεν είχε δίπλα του τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη στη βραδινή δήλωση. Δείγμα ότι το αποτέλεσμα θα πολλαπλασιάσει συγκρούσεις, εκβιασμούς και καρφώματα. Τα μη εκλεγμένα ποντίκια πηδάνε ακόμα μακρύτερα όταν το σκάφος βουλιάζει.


Η κυριότερη συνέπεια των εκλογών αφορά τη δίκη. Όπως η ποινική διαδικασία επέδρασε καθοριστικά στο εκλογικό αποτέλεσμα με την πλήρη απονομιμοποίηση της νεοναζιστικής συμμορίας, έτσι και αντίστροφα η εκλογική συντριβή αναπόφευκτα αποτυπώνεται στη δικαστική διαδικασία. Βασικοί κατηγορούμενοι χάνουν τη βουλευτική ιδιότητα και θα απολογηθούν χωρίς κανέναν προστατευτικό μανδύα. Παγιδεύτηκαν στην τακτική των καθυστερήσεων και θα πληρώσουν τώρα αυτή την επιλογή. Μόνο ο Λαγός θα περιμένει το Ευρωκοινοβούλιο να άρει την ασυλία του όταν, όπως όλα δείχνουν, καταδικαστεί. Τους υπόλοιπους καμιά ασυλία δεν τους προστατεύει πια. Και στη δίκη δεν θα μπορούν να υψώνουν τη λαϊκή στήριξη σαν ασπίδα, δε θα μπορούν να μιλάνε για δίωξη κόντρα στη βούληση του λαού. Γυμνοί στο εδώλιο πλέον.

Κάποιοι λένε «Και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και πήγαν στον Βελόπουλο». Δεν είναι το ίδιο. Ο Βελόπουλος είναι ακροδεξιός, είναι γραφικός, ρωσοκίνητος, ψεκασμένος συνωμοσιολόγος, πωλητής ψευδών, εθνικιστής. Είναι όλα αυτά. Δεν διευθύνει όμως εγκληματική συμμορία με τάγματα εφόδου, ναζιστική δομή και ιδεολογία. Και βασίμως ελπίζουμε ότι το δικό του συνονθύλευμα δεν θα έχει την αντοχή της Χ.Α.

Η Χ.Α. παύει να έχει τα προνόμια του κοινοβουλευτικού κόμματος και τους τελευταίους θεσμικούς πόρους που είχαν απομείνει μετά την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης. Τέρμα οι βουλευτικές αποζημιώσεις, τέρμα οι επιστημονικοί συνεργάτες-δικηγόροι στη δίκη, τέρμα οι φουσκωτοί μετακλητοί υπάλληλοι. Η συμμορία ολόκληρη γυμνή μπροστά στη Δικαιοσύνη.

Διαβάζουμε αυτές τις μέρες αναλύσεις που υποβαθμίζουν ή σχετικοποιούν τη σημασία του αποτελέσματος. Κάποιοι λένε «Και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και πήγαν στον Βελόπουλο». Δεν είναι το ίδιο. Ο Βελόπουλος είναι ακροδεξιός, είναι γραφικός, ρωσοκίνητος, ψεκασμένος συνωμοσιολόγος, πωλητής ψευδών, εθνικιστής. Είναι όλα αυτά. Δεν διευθύνει όμως εγκληματική συμμορία με τάγματα εφόδου, ναζιστική δομή και ιδεολογία. Και βασίμως ελπίζουμε ότι το δικό του συνονθύλευμα δεν θα έχει την αντοχή της Χ.Α.

Άλλοι λένε «Και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και έβγαλαν τη ΝΔ κυβέρνηση». Και πάλι λάθος. Όχι διότι δεν υπήρξε όντως μεγάλη μετακίνηση (ή επαναπατρισμός) ψηφοφόρων της Χ.Α. στη ΝΔ. Αλλά λογικό ήταν να πάνε εκεί όπου φυσούσε ούριος άνεμος. Και, κυρίως, δεν περιμέναμε κάτι άλλο, πολεμώντας τη Χ.Α. Αυτό θέλαμε: να απονομιμοποιηθεί, να γίνει αβάσταχτο να είσαι κοντά της, να αποκαλυφθεί το πολιτικό τέρας. Ε, λοιπόν, πού θα πάνε οι ψηφοφόροι της; Θα εξαερωθούν; Θα μεταναστεύσουν; Θα γίνουν ασκητές; Θα στηρίξουν το ΜΛ ΚΚΕ; Θα γίνουν μαχητές του προλεταριακού διεθνισμού; Όχι βέβαια. Πήγαν στα πιο κοντινά μαγαζιά. Αυτό σημαίνει πολιτική μετακίνηση, αυτό επιδιώκουμε στις δημοκρατίες. Και αυτό είναι ήδη ένα τεράστιο πολιτικό συμβάν.

Χρυσή Αυγή: Επόμενη στάση Κορυδαλλός Facebook Twitter
Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν πρέπει να είναι περήφανοι.


Η συντριβή της Χ.Α. απαντά και σε μια μεμψίμοιρη, διαρκή γκρίνια: αργεί η δίκη, καρκινοβατεί, δεν βγαίνει το κατηγορητήριο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί τη δίκη για να κόβει η Χ.Α. ψήφους από τη ΝΔ» έλεγαν άλλοι, πιο ψαγμένοι. Άλλοι, «να μην τους δικάσουμε για να μην ηρωοποιηθούν». Άλλοι, «μην καλείτε κόσμο στο δικαστήριο, οι συμβολικές παρεμβάσεις θα δώσουν πάτημα στην ακροδεξιά συμμορία ότι δικάζεται για τις ιδέες της». Ελπίζω όλοι αυτοί να συναισθάνθηκαν τη σκληρή σύγκρουση με την πραγματικότητα. Ελπίζω να κατάλαβαν πόση σημασία έχει η δίκη και η δουλειά γύρω από τη δίκη.


Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν πρέπει να είναι περήφανοι. Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, συνήγοροι πολιτικής αγωγής, μάρτυρες κατηγορίας, παρατηρητές του Golden Dawn Watch, οι λίγοι στην αρχή και πλέον πολύ περισσότεροι που παρακολουθούν αυτήν τη μακρά διαδικασία. Οι φίλοι και συγγενείς των θυμάτων. Αλλά και έξω από την αίθουσα: οι δημοσιογράφοι που με συνέπεια ερευνούν και ενημερώνουν. Όσοι έγραψαν, μίλησαν, έτρεξαν να οργανώσουν εκδηλώσεις για να ξεσκεπάσουν το εγκληματικό μόρφωμα. Οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, το Δίκτυο Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας, το αντιφασιστικό κίνημα που στάθηκε όρθιο απέναντι στους νεοναζί, στις γειτονιές όπου είχαν τις φωλιές τους.


Χαρά δεν σημαίνει εφησυχασμός. Το ακροδεξιό φαινόμενο είναι ισχυρό. Πολλοί ψήφισαν τους νεοναζί της Χ.Α. Ακόμα περισσότεροι πήγαν στη ΝΔ και στον Βελόπουλο. Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία η συντηρητική παράταξη κυβερνά με τόσους πατεντάτους ακροδεξιούς στο υψηλόβαθμο δυναμικό της. Όλα αυτά είναι μπροστά μας. Αυτή την ώρα όμως χαιρόμαστε και αναμένουμε το οριστικό πλήγμα, την ετυμηγορία του δικαστηρίου για «να ξεμπερδεύουμε με αυτό το μόρφωμα, να ξεμπερδέψει η κοινωνία από αυτό που λέγεται φασισμός-ναζισμός και να πάει εκεί που ήταν, στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους» όπως είπε η εμβληματική Μάγδα Φύσσα. 

To άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO

Στήλες
15

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καθώς η Ελλάδα περιμένει με πρωτόγνωρη ένταση την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, διατρέχουμε στην αθρογραφία της LIFO, που είναι πυκνή και επίμονη, όλα αυτά τα χρόνια, για το ζόφο της νεοναζιστικής οργάνωσης, τα θύματα και την νοσηρή ιδεολογία της, αλλά και τους ανθρώπους που την αντιμετώπισαν θαραλέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου είναι τόσο απελπιστικά χαμηλό;

Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος / Γιατί το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου είναι τόσο απελπιστικά χαμηλό;

Αντί να διαφωνήσουμε για το ένα ή το άλλο θέμα, όπως και είναι θεμιτό και αναμενόμενο σε μια δημοκρατία διαλόγου, το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να εξευτελιζόμαστε οι ίδιοι και να εξευτελίζουμε τους άλλους, ωσάν να ήταν οι χειρότεροι εχθροί μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
O βούρκος των ημερών

Στήλες / O βούρκος των ημερών

Σήμερα: Μηνύματα στο αλεξίπτωτο • • • βουλευτική ηπιότητα • • • περιβαλλοντικη καταστροφή στο Ισραήλ • • • δύσκολες μέρες για τον Μακρόν • • • εμβολιαστική ευνοιοκρατία • • • ένας γενναιόδωρος πρώην οδηγός νταλίκας • • • η περιπέτεια της «μυστικής ομιλίας»
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ψάχνοντας τις ευθύνες, ξεχάσαμε τους κακούς

Αρετή Γεωργιλή / Ψάχνοντας τις ευθύνες, ξεχάσαμε τους κακούς

Γιατί όλη αυτή η πολιτική χυδαιότητα που αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα και στρέφει τη συζήτηση σε μια στείρα κομματική αντιπαράθεση, στις πλάτες όλων αυτών των παιδιών, που το μόνο που ζητούν είναι δικαίωση και γαλήνη;
ΑΡΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΛΗ
Το δίλλημα με τον Κουφοντίνα

Τι διαβάζουμε σήμερα: / Το δίλλημα με τον Κουφοντίνα

Σήμερα: Τα Ζεν της Βαϊκάλης • • • νίκη μεγαλοψυχίας • • • η βία δεν πτοεί (ακόμη) τους Βιρμανούς • • • μια πρώτη δικαίωση • • • οι επίμονοι Ινδοί αγρότες • • • δημοκρατία και πίτσα • • • ένας τιτάνας
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
Ας κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου.. Οπως και στην περιπτωση Κορκονεα που τωρα πινει ανεμελα τον φραπε του στην Αμφισσα η σε καποιο θερετρο, κατ ατον ιδιο τροπο θα δικαστουν και οι κραυγαλεοι της ΧΑ και θα γλυτωσουν με ποινες-γελιο σε σχεση με την δολοφονια του Φυσσα και ισως την ηθικη αυτουργια στα δυο μελη τους που επισης δολοφονηθηκαν. Αυτο το τελευταιο το λεω με καθε επιφυλαξη, αλλα προσωπικα ειμαι σε μεγαλο βαθμο πεπεισμενος οτι τα δυο αυτα παιδια (??) πεθαναν για την προσπαθεια καταλαγιασμού του θορυβου που δημιουργησε η δολοφονια Φυσσα και την μεταστροφη της κοινης γνωμης. Οσο για τον Ρουπακια που ειναι ο αμεσος ενδιαφερομενος και τελικα αυτος που ειχε το μαχαιρι, προς το παρον αγεται και φερεται απο κελλι σε κελλι με σκοπο την προσγειωση του στα (πολυ) μαλακα. Ο γραφικος που αναφερετε, μπορει να ειναι ολα αυτα που περιγραφετε αλλα στο βαθος της ψυχης του εχει δειξει οτι εχει ιδιες ιδεες με τους χρυσαυγιτες με ενα περιτυλιγμα λιγο πιο χρυσαφι. Στο βαθος των πραγματων, θα εκανε τα ιδια πραγματα σε (λαθρο)μεταναστες η LGBQI ατομα η τελος παντων οπου αναφερεται αυτη η ιδεολογια. Ισα-ισα ο συγκεκριμενος ειναι χειροτερος γιατι αλλαζει προσωπεια και φορεσιες, ενω οι αμιγεις χρυσαυγιτες τουλαχιστον ξερεις ποιοι ειναι και τι ειναι, Σε αυτο δεν υπεκφευγουν.. Οι εδρες του γραφικου ειναι διαθεσιμες στον εκαστοτε που θα ηθελε να τις προσεταιριστει, κρυφα η φανερα, γνωρισουμε ποιοι ειναι αυτοι. Τα ΜΜΕ απο την μερια τους, θα κανουν τα παντα ωστε οι υποθεσεις αυτες να χαμηλωνουν σε ντεσιμπελ ωστε η κοινη γωνμη σιγα σιγα να παψει να ασχολειται με ολα αυτα (μεχρι την επομενη επαναληψη της ιστοριας) και με τον τροπο αυτον να τις κατευθυνουν στην ληθη, που ειναι πολυ ευκολο αν αναλογιστει κανεις το ακροατηριο τους. Οι υπολοιπο φορεις (κυβερνηση, εκκλησια,αντιπολιτευση) θα συνεχισουν να χρησιμοποιουν τους χρυσαυγιτες κατα το δοκουν, οποτε χρειαζονται θορυβο για οτιδηποτε και τα φωτα της δημοσιοτητας στραμμενα πανω τους. Η συνεργασια των φορεων με τα ΜΜΕ ειναι υποδειγματικη, εχει αποδειχτει. Η δικαιοσυνη θα αποδεχτει τον ρολο της και θα κανει αυτο που ξερει. Τον δουλο. Οπως εκανε και στον φραουλοπαραγωγο που ευκολα θα σκοτωνε τον μεταναστη-εργατη, οπως εκανε και στον εργοδοτη που εδωσε το δωρο χριστουγεννων και μετα το απαιτησε πισω και οπως εκανε στην περιπτωση του Κορκονεα που χρονιζει και κοντευει να παρει συνταξη απο τις φυλακες, αγομενος και φερομενος σε σημεια χωρις θορυβο και κατ επεκταση κοσμο και βεβαια με την συνδρομη των ΜΜΕ στην επιχειρηση της ληθης. Ας μη γελιομαστε. Τα οντα αυτα ειναι στο payroll του εκαστοτε φορεα και τα χρησιμοποιει αναλογα οποτε χρειαζεται. Ειτε λεγεται κυβερνηση, ειτε αντιπολιτευση, ειτε ΜΜΕ, ειτε πολιτικο κομμα, ειτε.. ειτε... Και αυτη εινα και η δουλεια των οντων αυτων, να διατιθενται οπου τα φωναζει το καθηκον και να δημιουργουν καταστασεις η επεισοδεια, οπως ειναι και οι γνωστοι αγνωστοι ή οι μπαχαλακηδε των γηπεδων και οι αλλες τελος παντων ομαδες, που ειναι γωνστοι εδω και τριαντα χρονια και ειναι αδυνατον να συλληφθούν.Δεν πιστευω οτι σε καμμια των περιπτωσεων οι ποινες που θα αποδοθούν θα ειναι αντιστοιχες των πεπραγμενων ή/και της ιδεολογιας που δημιουργει αυτες τις καταστασεις (μοιρασμα φρουτων και λαχανικων σε ευπαθεις ελληνες με επειδειξη ταυτοτητας, συλλογη αιματος μονο απο ελληνες για ελληνες κτλ). Απο την αλλη μερια, κανοντας τοσα χρονια αυτο, εχουν καταφερει να συνενωθούν σε ενα φορεα κατω απο εναν κοινο αρχηγο, γιατι η αγελη χρειαζεται παντα εναν αρχηγο, δεν εχει την δυνατοτητα να σκεφτει απο μονη της, απλα εκτελει, και στον ελευθερο χρονο τους να προσπαθούν, γιατι οχι, για την εξαπλωση της ιδεολογιας τους. Αφου οι εκαστοτε κυβερνησεις, δικαιοσυνες, εκκλησιες, αντιπολιτευσεις, αρειοι παγοι κτλ τους το επιτρεπουν και τους αδειοδοτουν? Η μεριδα της ευθυνης ανηκει σε ολους μας.. Οσο για τον γραφικο που λετε, θυμηθειτε οτι και αυτοι που ματοκλυλησαν πολλακις τον κοσμο θεωρουνταν γραφικοι, ωςπου ηρθε το πληρωμα του χρονου με αποτελεσματα που ολοι μας γνωριζουμε (και απευχομαστε?).. Καλο σας απογευμα..
ουδεμια σχεση Κορκονεας με χ.α Ο κορκονεας απλα δολοφονος που δεν απειλουσε κομματα και αρχες. χ.α ''ενα χαλικι στο παπουτσι τους ''που λενε οι μαφιοζοι.
Όλοι έχουν απορία που πήγαν οι ψηφοφόροι της ΧΑ.Κανείς δεν μας λέει από που ήρθαν.Ο Ρουπακιας στην ΚΝΕ δεν ηταν;Αυτό, όλως τυχαίως, μου θυμίζει ότι και ο Μουσολίνι αναρχοκομμουνιστης ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 1914, όταν διέγραφη από το Κόμμα.Το ερώτημα δεν είναι μόνο που πάνε οι φασίστες. Το ερώτημα είναι και από που έρχονται.Έτσι, πάλι όλως τυχαίως, θα σκεφτώ τον νέο Ποινικό Κώδικα που είναι η χαρά κάθε κακοποιού. Από που ήρθε;Ακροαριστερά και ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Το ένα τροφοδοτεί το αλλο. Αν δεν ξεφορτωθείς το ένα δεν κάνεις τίποτα ούτε με το αλλο.Κορυδαλλός για όλους. Να τελειώνουμε με τα άκρα.
Και επειδή ήταν (αν ήταν) στη ΚΝΕ τι σημαίνει αυτό; Ήταν τόσο εύκολο τελικά να ερμηνευτούν αυτά τα δεδομένα ε; Αν δηλώσουμε ότι ήταν στέλεχος κάποιου κόμματος ένας παιδεραστής, τι θα σκεφτεί κάποιος? Για να μήν απορεί κάποιος για την καταγωγή και τον προορισμό των ψηφοφόρων, μπορεί να τους ρωτήσει, απλά. Τέλος βρίσκω την εξίσωση των δοχείων ιδαίτερα τηλεοπτική για να είναι αληθινή!
Τζιοβάνι Τζεντιλε. Εκ του Καστελβετρανο Σικελίας.Οπαδός του Μαρξ και του Χέγκελ. Θεωρητικός του μαρξισμού και ιδρυτής του φασισμού. Υπουργός Παιδείας του Μουσολίνι.Η αποδοχη της βίας ως μέσο κατάληψης ή άσκησης της εξουσίας είναι κοινή και στα δύο άκρα.Αυτό δεν αλλάζει. Απουσιάζει η βάση της καντιανης φιλοσοφίας "μην αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους σαν μέσα αλλά σαν σκοπους". Πώς τόχε πει ο Λενιν; Ή αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Τον επηρέασε και ο Νίτσε τον Gentile..τι να πούμε για αυτό; μήπως να αποσυνδέσουμε τις προσλαμβάνουσες απο την ερμηνεία τους κατά περίπτωση ή τουλάχιστον να είμαστε επιφυλακτικοί με συσχετίσεις που ενδεχομένως έχουν καθοδηγητικό και παραπλανητικό χαρακτήρα; Επιπλέον αναρωτιέμαι τόσο για αυτή τη βάση (Κάντ) όσο και για άλλες εξίσου θαυμαστές, που τυγχάνουν εφαρμογής; Έπειτα, άλλαξε τίποτα σε αυτό το κόσμο, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο για τον άνθρωπο χώρις βία; Είναι έμφυτη στο μέχρι τώρα πολιτισμό μας. Τέλος, αν προσπαθήσει κάποιος να μην θεωρήσει τίποτα δεδομένο, όπως της αφομοίωσης περί άκρων, γίνεται πιο πειστικός και καταληπτός και μάντεψε! Με τον εαυτό του!
Εεε, ναι.Από την Ένδοξη Επανάσταση στο ΗΒ (1688) μέχρι την Αλλαγή του Αστικού Κώδικα στην Ελλάδα (1982) πολλές μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει χωρίς βία.Στον παραπλανητικό χαρακτήρα να αναφέρουμε και τον Σταυριδη; ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και μετέπειτα ιθύνοντα νου του σχεδίου Περικλής, συνεργάτη του Παπαδοπουκου ως προς αυτό, στις εκλογές του 1961;Να αναφέρουμε τον Κουνταρδα που είχε σπάσει στο ξύλο τον Πολυζωγοπουλο;Τον Σχινά που δολοφόνησε τον Γεώργιο Ι και ήταν αναρχικός αλλά μάλλον έδρασε ως πράκτορας των Γερμανών;Μυαλά αμφιβόλου υγείας αλλά που με ελευθεριότητα κινούνταν είτε εδώ είτε εκεί αλλά πάντα με ροπή στη βία.
Ένα από τα πολύ καλά που έγιναν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου! Τώρα κάτι πρέπει να κάνουμε και με τους "σωτήρες" του Ρουβίκωνα (χωρίς να θέλω να τα ισοσκελίσω αυτά τα δύο βέβαια)! ΥΓ ανυπομονώ για τις φυλακές τύπου Γ
Χρυσή Αυγή: Επόμενη στάση Κορυδαλλός Πηγή: www.lifo.grΤο ίδιο πρέπει να ισχύει για κάθε είδους ακραία παλληκαρόπουλα, που - με την ανοχή της Δημοκρατίας - νομίζουν ότι δικαιούνται να εκτονώνουν τα πολιτικά και κοινωνικά συμπλέγματά τους με τυφλή λεκτική και φυσική βία.Και όταν λέμε "Κορυδαλλός" να εννοούμε "Κορυδαλλός", όχι Κουκουβάουνες.
όταν λες λεκτική βία τι εννοείς; Η σωματική βία συμφωνώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ πιο αυστηρά, πχ όταν δείρανε άνθρωπο επειδή στην μπλούζα του έγραφε κάτι για μακεδόνες ή όταν ο Κούγιας ρίχνει φούσκους όπου βρει