Γύρω στα μέσα του περασμένου Γενάρη, η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ ξεκίνησε να μοιράζεται stories στο Instagram σχετικά με τις «Κυριακάτικες λειτουργίες» του συζύγου της Kanye West, μια σειρά από εβδομαδιαία events με βάση γκόσπελ εκτελέσεις τραγουδιών του.

 

Αμέσως σχεδόν αυτές οι εκδηλώσεις έγιναν ένα από τα «VIP μυστικά» του Χόλιγουντ όπου παρευρίσκονται τακτικά προσωπικότητες όπως ο διάσημος μουσικός παραγωγός Rick Rubin, η Courtney Love και η Katy Perry μεταξύ άλλων εκλεκτών παρευρισκόμενων.

 

Φυσικά υπάρχει και dress code, σχετικά χαλαρός (μια λευκή κελεμπία πάνω από τα ρούχα αρκεί) ενώ όσοι παρίστανται κατόπιν πρόσκλησης της τελευταίας στιγμής σε διαφορετική «κρυφή» τοποθεσία κάθε φορά, είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν συμφωνία τήρησης απορρήτου.

 

 

 

Πρόκειται για πάρτι; Για chill out επωνύμων; Για μια νέα εκκλησία υπό την αιγίδα του εναλλακτικού «Πάπα»;

 

Για ό,τι κι αν πρόκειται, σήμερα – ανήμερα του Καθολικού Πάσχα – θα έχει την ευκαιρία και το ευρύτερο κοινό να παρακολουθήσει την «Κυριακάτικη Λειτουργία» του Kanye West που μεταφέρεται στο διάσημο Φεστιβάλ Coachella. Η πρώτη «λειτουργία» ξεκινά γύρω στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς από το κανάλι του Coachella στο YouTube.