Ξέρεις τίποτα για την 25η Μαρτίου ή είσαι απ' τους άσχετους που γελοιοποιούνται στα κανάλια;

Ξέρεις τίποτα για την 25η Μαρτίου ή είσαι απ' τους άσχετους που γελοιοποιούνται στα κανάλια; Facebook Twitter
13

Κάθε χρόνο τα κανάλια κάνουν ρεπορτάζ στους δρόμους της Αθήνας, και βρίσκουν νέους για να κοροϊδέψουν. Τους κάνουν διάφορες ερωτήσεις για την 25η Μαρτίου.  

Οι νέοι συχνά ξύνουν το κεφάλι τους και απαντούν άλλαντάλλων, δίνοντας την ευκαιρία στους μεγαλύτερης ηλικίας ξερόλες να εξοργιστούν και να πουν: «Τσκ, τσκ, τσκ, αυτή η νεολαία, τίποτα δεν ξέρει! Ενώ εγώ όταν ήμουν στην ηλικία τους μπλα μπλα μπλα μπλα...»

Για να δούμε εσείς... ;)

 

 

 

Mικροπράγματα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

12 σχόλια
Το οτι καθε χρονο σε εθνικες γιορτες βγαινουν καποιοι, κανουν ερωτησεις σε τυχαιο κοσμο στον δρομο που εκεινη την στιγμη μπορει να βιαζεται, να εχει το μυαλο του αλλου κλπ, φτιαχνουν ενα mashup με τις πιο γελοιες/χαζες απαντησεις και το βγαζουν σε video με ξεπερναει...δεν βλεπω καν το λογο για κατι τετοιο, αυτοι δεν αντιπροσωπευουν τους παντες και στην τελικη μπορει παντα να σου ξεφυγει κατι.
Δεν έχω απαντήσει στις ερωτήσεις ακόμα γιατί ήδη στην 1η ερώτηση βρήκα... λάθος εναλλακτική απάντηση. Από πότε είπαμε το ΟΧΙ στους Γερμανούς; Στους Ιταλούς το είπαμε. Διαφορετικά να έλεγε ΄΄το ΟΧΙ στον Άξονα.΄΄ ως πιο θεμιτή απάντηση. Οι Γερμανοί μας επιτέθηκαν τον Απρίλιο του 1941. Είναι δυστυχώς μια ΄΄λεπτομέρεια΄΄ που πολλοί την ξεχνούν/μπερδεύουν ακόμα κι αν δεν... μπερδεύουν τις εθνικές επετείους μεταξύ τους.