Ο πιο χαζός λόγος για να πέσει η κυβέρνηση ή να παραιτηθεί υπουργός

Ο πιο χαζός λόγος για να πέσει η κυβέρνηση ή να παραιτηθεί υπουργός Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
6

Τεράστια ενδοκυβερνητική κρίση έχει προκύψει, λόγω μιας δήλωσης υπουργού. 

Ενώ οι κοτσάνες ή τα εξοργιστικά πράγματα που κατά καιρούς λένε οι υπουργοί σε δηλώσεις τους είναι αμέτρητα (μόλις χτες άλλος υπουργός είπε ότι είναι εθνικά περήφανος για τις εικόνες της Ειδομένης), η μπίλια έκατσε στον Μουζάλα, που είπε την ΠΓΔΜ Μακεδονία αντί για Σκόπια. Ο Πάνος Καμμένος ζητά την άμεση αποπομπή του, και το χειρότερο, ο Τσίπρας την εξετάζει σοβαρά!

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός είμαι (και προσωπικά χρησιμοποιώ την -κάπως απλουστευτική- ονομασία Σκόπια) αλλά δεν ανέχομαι να χάσει τη θέση του κάποιος επειδή είπε την ΠΓΔΜ όπως την λέει όλος ο πλανήτης. Αν έπρεπε να τη χάσει ας τη χάσει λόγω της ανεπάρκειάς του. 

Πόσω μάλλον όταν ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη Μουζάλα -ο Παύλος Τσίμας- εξηγεί πως ο αν. υπουργός «είχε μπροστά του το φυλλάδιο, το οποίο μοιράστηκε από αγνώστους και από αυτό διάβασε την επίμαχη φράση "πέραασμα στη Μακεδονία"», ενώ σ' όλες τις υπόλοιπες αναφορές στη χώρα χρησιμοποίησε το ΠΓΔΜ. Δηλαδή μετέφερε τα λόγια που ήταν γραμμένα στο φυλλάδιο, και σήμερα παραλίγο να διαλυθεί η κυβερνητική συμμαχία!

 

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο χαζό λόγο για ενδοκυβερνητικές αναταράξεις. Οι άνθρωποι που ήταν αντιμνημονιακοί αλλά ψήφισαν μνημόνια, που στήριζαν το ΟΧΙ και το έκαναν ΝΑΙ, που αποτελείωσαν σχεδόν την οικονομία, που έχουν αφήσει στο έλεος της μοίρας τους τους πρόσφυγες, που έκαναν τις κωλοτούμπες του αιώνα, βρίσκονται ενώπιον της μεγαλύτερης κυβερνητικής κρίσης της θητείας τους, επειδή ένας υπουργός είπε Μακεδονία. 

 

Όλα όσα ψήφισε και υπέγραψε (στα τέσσερα) ο Πάνος Καμμένος τα ανέχτηκε, εδώ όμως τραβάει κόκκινη γραμμή. «Ας διευκολύνει ο Μουζάλας με την παραίτησή του», είπε, «έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε» (τη στιγμή που ο ίδιος ασχολείται με τα πιο τρίβια θέματα τραβώντας στα άκρα μια μη-κατάσταση). 

 

Άβυσσος η ψυχή του πολιτικού. 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αγαπητέ Αρη,Καιρό τώρα σε διάφορα άρθρα σου μοιάζεις ειλικρινά να αδυνατείς να καταλάβεις όλες τις διαστάσεις του θέματος του ονόματος της γείτονος χώρας.Επίσης το ότι τη λέει έτσι όλος ο πλανήτης είναι επουσιώδες. Όπως τυχαίνει τώρα να τους λένε έτσι, αργότερα θα τους πουν κι αλλιώς. Το θέμα είναι εμείς αν θα τους αναγνωρίσουμε. Είναι λογικό εμείς ως ανταπαιτητές του όρου Μακεδονία, εμείς να είμαστε που μετράει αν θα τους αναγνωρίσουμε ως Μακεδόνες ή όχι. Και όταν υπουργός βγαίνει και το λέει, ούτε μαζεύεται, ούτε αλλάζει. Ήδη είναι ένα όπλο στη φαρέτρα των γειτόνων. Χρησιμοποιείται ήδη!!!Των γειτόνων που έχουν πλατεία Πελλας (!!!) στην πρωτεύουσα, και οι πρωθυπουργοί τους καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο της "μεγάλης Μακεδονίας" που συμπεριλαμβάνει χάρτη με τη μισή ελληνική επικράτεια. Κοινώς, μη δίνεις τόσο εύκολα συγχωροχάρτι σε όποιον πλήττει τα συμφέροντα της χώρας σου.
Οταν οι δημοσκοπησεις δειχνουν τους ΑΝ.ΕΛ γυρω στο 3%, λογικο ειναι ο Καμμενος να ψαχνει για μια αφορμη ωστε να τονωσει του ψεκασμενους ψηφοφορους του... Και η αφορμη του δοθηκε...
Ουαου!!! Γραφει ο αγαπητος Αρης: "Ο πιο χαζος λογος για να πεσει μια Κυβερνηση"Ενω δεν ηταν ο πιο χαζος λογος η 13η Συνταξη, το σκισιμο του μνημονιου κτλ κτλ....για να ανεβει μια Κυβερνηση?Αγαπητε Αρη και λοιποι συμπολιτες της "Κοιλαδας της Μπεσαβαρ" που λεει κ ο Τραγκας παρτε το χαμπαρι οτι ζουμε στο Ελλαδισταν κ οχι στην Ελβετια!"Υπερβολη κ Μαλακια" ειναι το εθνικο μας συνθημα που μας ενωνει χιλιαδες χρονια τωρα!Υ.Γ. Αυτη η τσιρκουλε Κυβερνηση ειχε εναν κ μονο εναν σοβαρο ανθρωπο κ ακουγαμε που κ φορα...καμια αληθεια κ καμια λογικη προταση, χωρις ποτε να λαικιζει....εεεεε χαλουσε τωρα ή δε χαλουσε τη πιατσα?