Το προφίλ του μέσου υπερευαίσθητου ανθρωπιστή Ελληνα στο φέισμπουκ

Το προφίλ του μέσου υπερευαίσθητου ανθρωπιστή Ελληνα στο φέισμπουκ Facebook Twitter
0

  

 

Είναι αλήθεια πως τα ελληνικά social media χωρίζονται στα δύο κάθε τόσο όταν γίνονται επιθέσεις σε ευρωπαϊκές χώρες. Πολλοί εκδηλώνουν με κάθε τρόπο τον αποτροπιασμό αλλά και τη συμπαράστασή τους, οι υπόλοιποι κράζουν τους πρώτους επειδή δεν είχαν εκδηλώσει τα ίδια και για άλλους λαούς. 

Άραγε οι δεύτεροι, που κουνούσαν το δάχτυλο και έλεγαν «γι' αυτούς όμως δεν λέγατε κουβέντα!» (στο στυλ που κάποιοι θυμούνται πάντα να πουν «για τη Μαρφίν όμως δε λέτε»), ασχολιόντουσαν στο Facebook τους με τους νεκρούς στο Ιράκ και τη Συρία; Μερικοί ναι. Οι περισσότεροι όχι. 

 

 

Να λοιπόν το αγαπημένο μου σατιρικό status update, που εύστοχα -αν και με υπερβολή- περιγράφει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων...

Από την Margarita Maron

 

Το προφίλ του μέσου Έλληνα υπερευαίσθητου ανθρωπιστή στο φεισμπουκ


Δευτέρα πρωί: Ανάρτηση βίντεο με νυσταγμένα μωράκια.

Δευτέρα απόγευμα: Ανάρτηση βίντεο με σκυλάκια που κάνουν σκανταλιές.

Δευτέρα βράδυ: Φωτό με αστείο τσιτάτο τύπου ο τοίχος είχε τη δική του υστερία.


Τρίτη πρωί: Ανάρτηση βίντεο με γυναίκα ή άντρα χοντρό που τρώει τούμπες ή χορεύει άγαρμπα ή έχει σαλτάρει ή κάνει κάτι κουλό. Από πάνω λεζάντα με: χαχαχαχαχα.

Τρίτη βράδυ στάτους με «Καλό ταξίδι» σε κάποιον που τα κακάρωσε


Τετάρτη: Ρεπό ή φωτό σκυλάκι αγκαλιά με μωράκι. Από πάνω λεζάντα: Τι γλυκούλιααα!!!


Πέμπτη: Στάτους διαμαρτυρίας για κάποια είδηση που αφορά στα πολιτικά με επίλογο: «Όλοι τα ίδια σκατά είναι τελικά....!!!»

Πέμπτη βράδυ: Φωτό με φίλους στο κλαμπ στο καφέ συνήθως με γκριμάτσες ανείπωτης ευτυχίας (στόματα ανοιχτά ή ψεύτικο ντακ φέις).


Παρασκευή πρωί: Βίντεο με μωρά που βήχουν χαριτωμένα.

Παρασκευή βράδυ: Φωτό με γέρους άστεγους.

Παρασκευή αργά το βράδυ: Στάτους με Καλό Ταξίδι σε άλλον που τα κακάρωσε. Γνωστός ή άγνωστος, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι μας άφησε χρόνους.

Σάββατο πρωί: Στάτους για την υποκρισία όσων έβαλαν τη Γαλλική σημαία στο προφίλ τους και δεν είπαν κιχ για τους νεκρούς στην Κένυα, στο Αζερμπαιτζάν, στα Μπόρα Μπόρα, στο Κιλκίς και στην Ανω Καλαμαριά.

Σάββατο μεσημέρι- απόγευμα- βράδυ φωτό με πρέι φορ δε γουόρλντ κεριά, ίσως και κάνα πτώμα με λεζάντα: «Για αυτούς, κανείς;»

Κυριακή: Φωτό με κέικ σοκολάτα- αστείο τσιτάτο - κάντι κρας (στα κρυφά).

 

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ