Ένας τολμηρός άντρας αποκάλυψε με τον πιο έξυπνο τρόπο τι στ’ αλήθεια συμβαίνει στη Βόρεια Κορέα

Ένας τολμηρός άντρας αποκάλυψε με τον πιο έξυπνο τρόπο τι στ’ αλήθεια συμβαίνει στη Βόρεια Κορέα Facebook Twitter
Κάτι περίεργο συμβαίνει στο σχολείο…
0

Όλα μοιάζουν ανησυχητικά περίεργα απ' την αρχή του ντοκιμαντέρ Under the Sun, ιδίως αν δεν ξέρεις πώς ακριβώς έχει γυριστεί. Σε μια πλατεία ξαφνικά ακούγονται μεγάφωνα κι ο κόσμος σταματά, μπαίνει στη σειρά και κάνει ασκήσεις γυμναστικής. Μαθήτριες προσφωνούν ξανά και ξανά η μία την άλλη «συντρόφισσα». Περαστικοί παγώνουν με το που βλέπουν γιγάντιες τοιχογραφίες του Μεγάλου Ηγέτη και τις προσκυνούν. Τα μεγάφωνα επαναλαμβάνουν με στόμφο: «Είμαστε η καλύτερη κομμουνιστική χώρα του κόσμου!». Παιδάκια τραγουδούν ένα χαρωπό τραγούδι που λέει «Πού θα βρεις ομορφότερη χώρα στον κόσμο;», λες και θα τους άφηνε κανείς να ταξιδέψουν για να ψάξουν.

Όλοι είναι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Κάπου εκεί αναρωτιέσαι αν πρόκειται για ένα προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει να δείξει πως όλα στην Β. Κορέα είναι υπέροχα. Στο κάτω-κάτω ο Ρώσος σκηνοθέτης Vitaly Mansky πήρε την επίσημη άδεια του Κόμματος και του Μεγάλου Ηγέτη, που είναι βέβαιο πως δεν θα άφηναν να φανεί κάτι στραβό.

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ