ΓΚΑΛΟΠ: Θα αγόραζες το iPhone X αν είχες τα λεφτά; Τι πιστεύεις γι’ αυτούς που το παίρνουν;

ΓΚΑΛΟΠ: Θα αγόραζες το iPhone X αν είχες τα λεφτά; Τι πιστεύεις γι’ αυτούς που το παίρνουν; Facebook Twitter
3

Κυκλοφόρησε εχθές Παρασκευή 3.11 το νέο iPhone X της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο προκαλώντας ένα μικρό πανικό. Η διαθεσιμότητα του είναι περιορισμένη γι αυτό οι προπαραγγελίες του νέου μοντέλου ξεπέρασαν τις 17.000, ενώ προστίθενται άλλες 500 έως 1.000 καθημερινά.

Τα καταστήματα πώλησης προμηθεύονται με περιορισμένα τεμάχια με αποτέλεσμα να παρατηρείται ήδη έλλειψη στην αγορά ενώ δεν λείπουν και αυτοί που το εκμεταλλεύονται φουσκώνοντας τις τιμές. Το iPhone X των 64GB πωλείται στη χώρα μας στην επίσημη τιμή λιανικής των €1.199 και αυτό των 256GB στην τιμή των €1.399.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο iPhone, αξίζει τον ντόρο; Πάρτε μέρος στην παρακάτω έρευνα και δείτε ταυτόχρονα τα αποτελέσματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Mικροπράγματα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το θεωρω πολυ άσχημο τηλέφωνο περαν της τιμής. Το Google Pixel 2 είναι πολυ πιο ωραίο και στο design και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Νόμιζω ο κόσμος αγοράζει πλέον iPhone "τυφλά" μονο και μόνο για το όνομα της εταιρίας και για το στάτους που θεωρούν οτι θα αποκτήσουν. Απο τότε που πέθανε Ο Τζομπς η Αpple κοροιδεύει τον κόσμο, καμία καινοτομία, μόνο η τιμή αλλάζει προς τα πάνω!
Συμφωνώ απόλυτα. Εγω παντως δεν θα εδινα 1100 - 1300 ευρω (σε δοσεις ή εφαπαξ) για ενα απλο κινητο (γραφω απο ενα 220 ευρω και μια χαρα ειναι). Να ελεγα πως εφερε μια νεα εποχη το συγκεκριμενο στα κινητα ιστορικα ή εχει απιστευτες καινοτομιες να ελεγα ναι! Αλλα απλα λιγο αλλο σχημα, επεξεργαστη και νεες μικρολεπτομερειες....κατι παραπανω δεν θαναι. ΠΟΛΛΑ χρηματα για κινητο και ας ειναι iphone. Το ονομα πληρωνεις. Το νασαι "in". Πρεπει παντως να σταματησει αυτο....ΚΑΘΕ φορα που ερχεται νεο μοντελο αυξανεται και ΚΑΘΕ φορα η τιμη του κατακορυφα! Σε μια 5ετια, 2000 ευρω θα παει αν συνεχισει ετσι και οι πωλησεις στα υψη φυσικα (τοσο μυαλο εχουμε)!!