Βρέθηκε η απάντηση στο "ποιον χαιρέτησε ο Μητσοτάκης" (και δυστυχώς δεν είναι τόσο αστεία)

Βρέθηκε η απάντηση στο "ποιον χαιρέτησε ο Μητσοτάκης" (και δυστυχώς δεν είναι τόσο αστεία) Facebook Twitter
3

Κι εμείς αναρωτηθήκαμε βλέποντας έτσι μονταρισμένο το βιντεάκι, αν όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε τον κανένα (ή κάποια κούκλα καταστήματος) τις προάλλες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

Το βίντεο σε προϊδεάζει πως ο αρχηγός της ΝΔ χαιρετάει μια κούκλα και λόγω του τίτλου του (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μητσοτάκης χαιρετά κούκλα βιτρίνας) αλλά και επειδή κύκλωσαν μια συγκεκριμένη κούκλα με κόκκινο χρώμα για να την προσέξουμε. 

Το βίντεο είναι πάρα πολύ αστείο, και δικαίως είναι Νο1 στις τάσεις στο youtube. Αν το θεωρήσουμε φυσικά χιουμοριστικό βιντεάκι, τύπου ΟΛΑ. 

Γιατί αν θεωρήσουμε αλήθεια τον τίτλο του βίντεο, μάλλον δεν προσέξαμε καλά τι γίνεται σ' αυτό, με το που ξεκινάει (ή το είχαμε δει χωρίς ήχο). 

Από κάπου πιο μακρυά ακούγεται η κατάληξη ενός «Γεια σας» στα πρώτα δέκατα του πρώτου δευτερολέπτου, λίγο πριν μιλησει ο Κ. Μ.

Είναι η φωνή ενός άντρα (υπαλλήλου ή καταστηματάρχη) που χαιρέτησε πρώτος μέσα απ' το μαγαζί. Ο Μητσοτάκης κάνει νεύμα και ανταποδίδει το χαιρετισμό λέγοντας κάτι του στυλ «Τι κάνουμε, καλησπέρα σας». Ο άντρας δεν φαίνεται στην κάμερα και η παρεξήγηση διαδόθηκε ως αλήθεια. 

Η εκδοχή πως χαιρέτησε κούκλα βιτρίνας είναι βέβαια χίλιες φορές πιο αστεία και συναρπαστική, αλλά δυστυχώς ανατρέπεται προς απογοήτευση κάθε λάτρη της καλής κωμωδίας.

Πάντως παραμένει αστείο το όλο πράγμα. Παρά την αποκάλυψη της αλήθειας φυσικά, είναι σίγουρο πως η παρανόηση θα αντέξει ως αστικός μύθος στον αιώνα τον άπαντα ;-)

Mικροπράγματα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ