Σεισμός

ΓΚΑΛΟΠ | Ποιον πιστεύετε; Τον Αντετοκούνμπο ή την Ομοσπονδία;

ΓΚΑΛΟΠ | Ποιον πιστεύετε; Τον Αντετοκούνμπο ή την Ομοσπονδία; Facebook Twitter
9

«Για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία έχει (κάποιο) δίκιο και ότι ο Γιάννης δεν είναι στην ουσία τραυματίας, αλλά η ομάδα του Μιλγουόκι Μπακς και ο ίδιος φοβήθηκαν ενδεχόμενο τραυματισμό λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Σε αυτή την περίπτωση εκθέτεις όλα τα στοιχεία που έχεις στη διάθεσή σου και υποστηρίζουν την άποψη σου στην ανακοίνωση και δεν αφήνεις υπονοούμενα για θεωρίες συνωμοσίας και άλλα, δίνοντας τροφή σε κάθε πικραμένο με πληκτρολόγιο» γράφει στο άρθρο του ο Δημήτρης Κυριαζής, και συμπληρώνει: «Ο Γιάννης είναι μόλις 22 χρονών και έχει παίξει ήδη σε δύο διοργανώσεις με την εθνική. Έχει κάθε δικαίωμα να μείνει εκτός σε κάποιες από αυτές και η πορεία του με το εθνικό συγκρότημα θα κριθεί στο τέλος της καριέρας του. Τέλος, είναι δύσκολο να μην βρεις απίστευτα υποκριτική την απαίτηση να «σφίξει τα δόντια» και να παίξει ο Γιάννης, αψηφώντας σοβαρές ενδεχόμενες συνέπειες για τον ίδιο, να επιδείξει δηλαδή ένα είδος υπέρτατου πατριωτισμού που δεν συνάδει με τη νέο-ελληνική κουλτούρα της αποφυγής με κάθε τρόπο των υποχρεώσεων απέναντι στη χώρα. Σε τελική ανάλυση, ο Γιάννης δεν μας χρωστάει τίποτα.»

Από την άλλη, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υποστηρίζει ότι όλα αυτά ήταν μέρος «ενός οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου» από τους Μιλγουόκι Μπακς, προκειμένου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μη μετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, τονίζει ότι η ενημέρωση για την απουσία του "Greek Freak", η οποία δεν έγινε «με τη δέουσα επίσημη μορφή», «... μας λυπεί για τη μεγάλη αγωνιστική απώλεια, αλλά δυστυχώς και δεν μας αιφνιδιάζει», ενώ καταλήγει επισημαίνοντας πως «σε ό,τι αφορά το παρασκήνιο αυτής της άκρως ενδιαφέρουσας ιστορίας που εκτυλίχτηκε μέχρι και σήμερα, από υποχρέωση προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας επιφυλασσόμεθα και στον κατάλληλο χρόνο θα γίνουν γνωστές όλες οι πτυχές της».

Εσείς τι πιστεύετε; (Γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια)

.

.

Mικροπράγματα
9

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Για εμένα ο παίχτης έχει κάνει σφάλμα.Τον κάλεσαν να παίξει στην εθνική. Τιμή του. Δουλέυει στης ΗΠΑ. Αρκεί να πει, παιδιά δεν μπορώ, δουλέυω σε άλλη ήπειρο, δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι.Την αλήθεια δηλαδή. Γιατί αυτά τα γκαραγκιοζιλίκια με τους τραυματισμούς και τα ψέματα;Και η δικιά μας η εθνική, γιατί τόσος ντόρος; Ναι τον θέλουν στην ομάδα αλλά δεν μπορεί. Δεν μπορούσαν να συνενοηθούν να μην εκτεθεί κανείς;
Το άμα θα αγωνιστεί είναι επιλογής του, είτε με τραυματισμένος, είτε όχι... και άλλοι αθλητές έχουν τραυματιστεί και έχουν πάρει διαφορετική απόφαση.Το ότι έχει ταλέντο είναι δεδομένο, αλλά οι σπουδαίοι αθλητές και αυτοί που κάνουν την διαφορά αναμεσά μας δεν χαρακτηρίζονται από το ταλέντο αλλά από την "ψυχή"...Καλή επιτυχία Γιάννη σε ότι και αν κάνεις και κοίτα να επέλεγεις τους ανθρώπους που σε συμβουλεύουν "σοφά¨!
Οπως αναφερα και στο προηγουμενο θεμα με ενοχλει που ανακαλυπτουμε εχθρους τριγυρω μας και προσωπικα δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα του Γιαννη.Στα της ψηφοφοριας, τοσο σε αυτη οσο και στις προηγουμενες βλεπω μονο την δικια μου απαντηση και μονο. Ειναι θεμα καποιας ρυθμισης ή δικαιωματων;
Είναι 22 ετών ο Γιάννης, δεν έχουμε προλάβει να τον δούμε ακόμη να κάνει όσα μπορεί κι από όσο έχω ακούσει και δει τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει προλάβει να λέει ανάσα , ειδικά σε δρώμενα που δεν αφορούν την τσέπη του αλλά την κοινωνία που τον γαλούχησε με τα τόσα στραβά της. Άμα ήταν 29 -30 θα με ενοχλούσε να μην πήγαινε, τότε θα είχε εξασφαλίσει και την υστεροφημία του και την ζωή του όλη, αλλά τωρα το να προφυλάξει την υγεία του και τα εισοδήματα του νομίζω θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα, αυτή την στιγμή είναι ένας ταλαντούχος παίχτης , πράγμα που σημαίνει ότι όλα μπορούν να πάνε στραβά και να μην μπορέσει να διαπρέψει στο άθλημα που αγαπά.Και δόξα τω Θεώ έχει χρόνια μπροστά του να μας τιμήσει με την παρουσία και το ταλέντο του.