Η πιο WTF απάντηση, απ' την υπεύθυνη της συριανής ταβέρνας που κατήγγειλε η Μ. Δεναξά

Η πιο WTF απάντηση, απ' την υπεύθυνη της συριανής ταβέρνας που κατήγγειλε η Μ. Δεναξά Facebook Twitter
Οι κυρίες Δεναξά και Ματθαίου
19

Διάβασα στις ειδήσεις μας την καταγγελία της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά για μια ταβέρνα στη Σύρο που δεν είχε κατάλογο στο τραπέζι κι ούτε της έφεραν όταν ζήτησε. Επειδή με την παρέα της μιλούσε γαλλικά, υποστηρίζει η ίδια, τους πέρασαν για ξένους και τους έφεραν στο τέλος έναν εξωφρενικά φουσκωμένο λογαριασμό. Δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, δεν είχε POS και στην απόδειξη δεν αναφερόταν τα συγκεκριμένα πιάτα που πήραν. 

Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, μιας και κάποια, αν όχι όλα, απ' όσα καταγγέλει η δημοσιογράφος είναι παράνομα.  

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να κάνει η υπεύθυνη της ταβέρνας. Θα μπορούσε να διαψεύσει την κα Δεναξά. Θα μπορούσε να αμυνθεί εξηγόντας τη δική της πλευρά, ή και να αποδείξει τι συνέβη στην πραγματικότητα. Θα μπορούσε να παραδεχτεί κάποιο λάθος, ή και όλα, ή να ζητήσει συγγνώμη.

Η υπεύθυνη όμως δεν έκανε τίποτα απ' τα (συμβατικά) παραπάνω. Αντιθέτως, με αυτό που ανέβασε στο Facebook, προσπαθεί να δείξει ότι είναι καταχαρούμενη γιατί έγινε πιο Διάσημη από ό,τι ήδη ήταν (!).

Nα τι έγραψε: 

«Εδώ είμαι και εγώ η κατηγορούμενη ευχαριστώ πολύ την κυρία για την όμρφη διαφήμιση εγώ όμως ξέρω όταν έχω πρόβλημα το λύνω εκείνη τη στιγμή υπάρχουν δόξα το θεό αρχές που θα μπορούσε να καλεσει αμέσως και όχι να θέλει να διαφημιστή η ίδια από την νομιμότητα την δική μου οποιος θέλει να τρώει καλάκαι μισό μέτρο χταπόδι το πληρώνει γιατί και εγώ το ακριβοπληρωμένα

Παντός την ευχαριστώ και να ξέρει και οι δύο γίναμε πιο Διάσημες από ότι είμαστε όσο για τους υπόλοιπους που συμπλήρωσαν τα σχόλια τους ,πως να έρθουν στο μαγαζί μου ;Αφού δεν υπάρχει καρέκλα να καθήσουν αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι γεμάτη από κόσμο που έρχεται από όλη την Ελλάδα που αποθεώνουν την κουζίνα μου Νοων νοειτω

Σας ευχαριστώ και σας αγαπωωωωωωωωω».

Χωρίς να προσπαθεί καν να αντικρούσει συγκεκριμένα όσα καταγγέλθηκαν, η κυρία Ματθαίου και χαίρεται για την "όμρφη διαφήμιση" που της έγινε και την έκανε ακόμα πιο Διάσημη. 

Ενδιαφέρον βέβαια είναι πως σχεδόν μία μέρα μετά τη δημοσίευση του στάτους της (που ήδη αναδημοσιεύτηκε πολύ "διαφημίζοντας" την ίδια περεταίρω), τα λάικ των θαυμαστών της υπερδιάσημης πλέον γυναίκας δεν θα λέγαμε ότι έπεσαν ακριβώς σαν βροχή... 

Mικροπράγματα
19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Προχθες στη λαικη μου πουλησε η αλλη ντοματες που μετα απο 2 μερες σαπισαν.Οταν της πηγα φωτο στο κινητο για να ζητησω τα ρεστα αρχισε να ουρλιαζει.Επιθεση, η καλύτερη άμυνα των ηλιθιων.
Εγώ την πάτησα πέρισυ στη Σαντορίνη. Την τελευταία μέρα των διακοπών μας αποφασίσαμε να πιούμε καφέ το πρωί σε μικρό μαγαζί με καταπληκτική θέα στην καλντέρα. Μαζί με τον καφέ πήρα κι ένα κανταϊφι που δεν τρωγόταν με τίποτα όμως. (και ο καφές χάλια επίσης). Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στον καταστηματάρχη ήταν άκρως επιθετικός. Στο τέλος μάλιστα προς υπεράσπιση του μας έφερε το δίσκο με τα ... κατεψυγμένα κανταϊφια που παραγγέλνει από τη ... Θεσσαλονίκη!! Αυτό το θεώρησε εγγύηση ποιότητας! Το νησί έχει εξαιρετικά ζαχαροπλαστεία αλλά στον κύριο αυτό έρχεται φθηνότερα, μαζί με τα μεταφορικά, να φέρνει τις κατεψυγμένες αηδίες που ποιος ξέρει και πόσο καιρό τις κρατάει στο ψυγείο του. Μείναμε άφωνοι και αποχωρήσαμε.
Να συμπληρώσω πως του είπαμε πως δυσφημίζει το νησί γιατί το επίπεδο των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει είναι πολύ κατώτερο αυτού που συναντήσαμε οπουδήποτε αλλού πήγαμε. Φυσικά δεν κατάλαβε λέξη.
Ε, μα θα το ξαναπω. Παντα εκτος θεματος μα και παντα με την κακια στο στομα για οτιδηποτε ιδιωτικο ο κος ημιθεος, τυπικος εκπροσωπος της καθεστωτικης και κρατικοδιαιτης αριτερας, προφανως. Ας κρατικοποιησουμε λοιπον και τα εστιατορια για να διορισουμε περισσοτερους σαν του λογου σας, αγαπητε.
να με συγχωρείτε πολύ αλλά ένας έρημος λογιστάκος είμαι. Δεν τα έχω με το επιχειρείν, ίσα-ίσα θα ήθελα την κυρία ταβερνιάρισα να αναλάβει με το ίδιο πνεύμα τη σίτιση στρατώνων και σχολείων, θα ήταν περίφημη...
Λατρευω οταν παραθετεις σχολια αυτουσια, ανορθογραφα, παρατονισμενα, βιασμενα απο κορρεκτορες και με στιξη επιπεδου προνηπιου, που λενε παρα πολλα για αυτον που τα γραφει και το ποσο σεβεται αυτους στους οποιους απευθυνεται.
Παλι καποιος νομιζει οτι μου τη λεει για τον τονισμο... Ειμαι υπερ της απλοποιησης της γλωσσας μας και συνειδητα δε βαζω τονους παρα μονο οταν υπαρχει πιθανοτητα παρανοησης. Αν θες, μπορω να ξαναγραψω το πιο πανω σχολιο με τονους για να πιστεψεις οτι ξερω να βαζω τονους, τι λες;