15 αντιδράσεις για το εξωφρενικό κόψιμο της Συννεφούλας (με εντολή της Εκκλησίας)

15 αντιδράσεις για το εξωφρενικό κόψιμο της Συννεφούλας (με εντολή της Εκκλησίας) Facebook Twitter
15

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα. Όχι τόσο το ότι η Εκκλησία έστειλε ραβασάκι με πράγματα που θέλει να διαγραφούν από τα σχολικά βιβλία, την είχα ικανή και για πολύ χειρότερα, αλλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το δέχτηκε και όντως τα έκοψε. 

Όπως είναι πχ. οι στίχοι απ' την Συννεφούλα του Σαββόπουλου. Η Εκκλησία επίσης ζήτησε να δηλωθεί με σαφήνεια στους μαθητές της Α' Γυμνασίου ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά θρησκευτική πρακτική. 

Και όλα αυτά η κυβέρνηση τα δέχτηκε. Όχι μόνο δε διαχώρισε Κράτος και Εκκλησία όπως έταζε τόσα χρόνια, όχι μόνο δεν κατήργησε τα υποχρεωτικά χριστιανορθόδοξα θρησκευτικά, αλλά δέχτηκε και όλες τις παρατηρήσεις της Ιεραρχίας σχετικά με το τι θα διδάσκεται στα σχολεία.

Τόσο εξωφρενικό, τόσο δουλοπρεπές, που στο τέλος αναρωτιέσαι μήπως η λαμπρή εξαίρεση της ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης συνέβη κατά λάθος!

Να μερικές απ' τις αντιδράσεις, στα ελληνικά social media

.

.

.

.

.

.

.

.

Και το σημαντικότερο:

Mικροπράγματα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ