«Στηρίζουμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αγώνα που κάνει για να πάει χειρότερα και από τον Τζήμερο στις εκλογές!»

«Στηρίζουμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αγώνα που κάνει για να πάει χειρότερα και από τον Τζήμερο στις εκλογές!» Facebook Twitter
6

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με το πείσμα της κακομαθημένης γόνου, θέλει να επαναφέρει εκείνο το αποτυχημένο στυλ στη δημόσια ζωή. Ενώ το κοινό, αγανακτισμένο από αυτά τα καραγκιοζλίκια, την εγκατέλειψε πανηγυρικά, εκείνη δείχνει κολλημένη στις εποχές της δόξας (της). Στο Δίστομο ή με κάθε ευκαιρία διοργανώνει διάφορα χάπενιγκ με έντονο τον χαρακτήρα του «ντου» (κάτι σαν Femen χωρίς γυμνό, αλλά με πολλή "λεβεντιά" και πολλά σπασμένα νεύρα), που θυμίζει τους λεονταρισμούς της όταν ταλαιπωρούσε τη Βουλή», γράφει εκτός των άλλων ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος στο σημερινό εξαιρετικό άρθρο του.  

  

Αναφέρεται στην προσπάθεια της πρώην Προέδρου της Βουλής να εμποδίσει τον Γερμανό Πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο και την παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου που πήρε απ' το χέρι τον Πρέσβη για να παρακάμψουν την κα Κωνσταντοπούλου. 

Να μερικές απ' τις σημερινές αντιδράσεις στο Twitter

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mικροπράγματα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ