Θυμάστε άραγε αυτό που είχε πει ο Χαϊκάλης για τον Λουκά Παπαδήμο;

Θυμάστε άραγε αυτό που είχε πει ο Χαϊκάλης για τον Λουκά Παπαδήμο; Facebook Twitter
19

Καθώς ο Λουκάς Παπαδήμος είναι τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του, ήταν δύσκολο να μη θυμηθεί κανείς τη στοχοποίηση που υπέστη όταν υπήρξε (για λίγο) Πρωθυπουργός. 

Κυρίως από ανθρώπους που όταν ανέλαβαν τη διακυβέρνηση αργότερα έκαναν πράξεις ασύγκριτα πιο καταστροφικές απ' αυτές για τις οποίες τον κατηγορούσαν. 

  

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επί Αγανακτισμένων αλλά και λίγο αργότερα πλειοδοτούσαν σε σκληρούς χαρακτηρισμούς για Γερμανοτσολιάδες, Προδότες, άφηναν να λέγονται πράγματα για κρεμάλες κλπ. 

Ο δε Παύλος Χαϊκάλης των ΑΝΕΛ υπήρξε απ' τους πιο χυδαίους πολιτικούς:  

Θυμάστε άραγε αυτό που είχε πει ο Χαϊκάλης για τον Λουκά Παπαδήμο; Facebook Twitter

Μερικά χρόνια αργότερα, ο κύριος Χαϊκάλης έγινε κυβερνητικός βουλευτής (και για λίγο και υφυπουργός που θα "δρόσιζε την καυτή πατάτα" αν θυμάστε). Αν θεωρούσε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος κατέστρεψε ή ξεπούλησε τη χώρα, ο ίδιος με την ψήφο του στη Βουλή προκάλεσε χιλιαπλάσια καταστροφή, και ξεπούλησε όντως τη χώρα για τα επόμενα 99 τουλάχιστον χρόνια. 

Ο κύριος Χαϊκάλης, αφού τίναξε στον αέρα την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας με τις αμφιλεγόμενες Λαζοπουλικές βιντεοσκοπημένες καταγγελίες του -αλήθεια, τι έγινε μ' αυτές;!-, κατηγορήθηκε για off-shore και ο Καμμένος τον απέσυρε απ' το κόμμα. Και οι δύο είχαν τονίσει ότι ο Χαϊκάλης θα αποδείκνυε την αλήθεια, πως ήταν αθώος, και θα ξαναγύριζε στην κυβέρνηση άμεσα. Δεν ξαναγύρισε ποτέ στην κυβέρνηση. (Σήμερα ο κ. Χαϊκάλης συνεχίζει να στηρίζει τους ΑΝΕΛ και τις πολιτικές τους. Όμως, πόσο ειρωνικά φαίνονται όσα έγραφε τότε. Τότε που ούτε ο ίδιος θα φανταζόταν πως η σύντομη περίοδος του Λουκά Παπαδήμου θα έμοιαζε παράδεισος σε σχέση με όσα θα ακολουθούσαν...)

Θυμάστε άραγε αυτό που είχε πει ο Χαϊκάλης για τον Λουκά Παπαδήμο; Facebook Twitter

Το μίσος που έσπειραν κάποιοι όσο ήταν στην αντιπολίτευση το πληρώνουμε εδώ και καιρό. Χώρισαν τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, μας έβαλαν να τσακωνόμαστε, και στο τέλος έκαναν τα ίδια με τους προηγούμενους, κυρίως γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. 

Η εμφυλιοπολεμική τακτική πάντως συνεχίζεται - και πιθανότατα πείθει και κόσμο.

Θαυμάστε αυτόν τον υπουργό που έγραψε δημόσια αυτό προχτές: 

Θυμάστε άραγε αυτό που είχε πει ο Χαϊκάλης για τον Λουκά Παπαδήμο; Facebook Twitter
Επίθεση στους «Γκεσταμπίτες» απ' τον υπουργό που ψηφίζει ό,τι μας έχει ζητήσει ο Σόιμπλε.

Ελπίζω μετά τη σημερινή επίθεση στον Παπαδήμο (και τα τουίτς του Χαϊκάλη που ξανάρχονται στο φως) οι πολιτικοί να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους, αν δε θέλουν να θεωρηθούν ακούσιοι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων πράξεων, ή/και να θεωρηθούν κάποτε αυτοί οι "προδότες" που θα "πρέπει να τιμωρηθούν".  

Mικροπράγματα
19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ