Όταν βγήκε να τραγουδήσει ο μικρός Αλέξανδρος στο X-Factor συνέβη κάτι καταπληκτικό

Όταν βγήκε να τραγουδήσει ο μικρός Αλέξανδρος στο X-Factor συνέβη κάτι καταπληκτικό Facebook Twitter
10

Στο Facebook του φίλου δημοσιογράφου Γιώργου Τσιτιρίδη (ακτιβιστή, εκτός των άλλων, για την ενσωμάτωση των Ρομά) είχα δει πριν λίγο καιρό βιντεάκια της παρέας που είχε κατέβει απ' την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να συνοδεύσει τον Αλέξανδρο στις οντισιόν του X-Factor. 

Την ίδια μέρα είχα δει λάιβ βιντεάκι στου Γιώργου με τον Αλέξανδρο να βγαίνει χαρούμενος και όλους να πανηγυρίζουν. 

Δεν φανταζόμουν όμως τι θα συνέβαινε όταν θα παιζόταν το επεισόδιο χτες το βράδυ.

Τα τουίτς μιλούν από μόνα τους...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Ήταν μια μικρή μόνο επιλογή απ' τα χιλιάδες παρόμοια μηνύματα...)

Mικροπράγματα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Εμένα δε με συγκίνησε η ερμηνεία αλλά το ποιόν του παιδιού αυτού, παράδειγμα για άλλα "βολεμένα" παιδάκια. Κερδίσει χάσει στο xfactor δεν έχει σημασία, μακάρι να κερδίσει στη ζωή γενικότερα!
Ας ονειρευτούμε :Θα μπορούσε αυτό το τραγούδι να το χαρίσει ο πιτσιρίκος στον Αντετοκούμπο.Και στο πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα, ο Ανετοκούμπο να βρει τον πιτσιρίκο, να τον αγκαλιάσει και να τον κεράσει σουβλάκι !Για να γίνει το μαγικό της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων ανεξάρτητα από εποχή, έθνος, φυλή και χρώμα. Ο στίχος του Έλληνα Ατραϊδη τραγουδισμένος από έναν τσιγγάνο να αγγίζει ένα Νιγηριανό μετανάστη και όλους μαζί να τους ενώνει.
Είχατε ανεβάσει ένα άρθρο παλιότερα για τον Φάρο του Κόσμου και τον πατέρα Αθηναγόρα, που βοηθάει παιδιά στον Δεντροπόταμο να μορφωθούν. Ο Αλέξανδρος είναι ένα από αυτά τα παιδιά.
http://www.lifo.gr/team/tenten/47286 «Από τον Δενδροπόταμο στην Αμερική: Αυτοί είναι οι μικροί Ρομά που κατέπληξαν τη LEGO » Συναντήσαμε τα τρομερά παιδιά του πατέρα Αθηναγόρα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.Φωτεινά παραδείγματα από πνευματικούς ανθρώπους της Εκκλησίας με απτό αποτέλεσμα , όπως αντίστοιχα του πατέρα Αντώνιου δημιουργού της κιβωτού : http://www.kivotostoukosmou.org/el/ Άνθρωποι που με περισσή ανιδιοτέλεια προσφέρουν στην κοινωνία χωρίς να έχουν το προνόμιο της υπερ-προβολής των διάφορων “ακτιβιστικού τύπου” MKO , που πολλές φορές τρέφονται με κρατικό η κοινοτικό χρήμα με αμφίβολα ή έστω μη ορατά αποτελέσματα.
Το καταπληκτικό (μεταξύ άλλων) είναι ότι ενώ σαν αριστερόχειρας που είναι κρατάει την κιθάρα ανάποδα, οι χορδές δεν είναι γυρισμένες και στην ουσία παίζει ανάποδα