Αυτό να το δουν ο βουλευτής Νικολόπουλος, ο Μένιος Φουρθιώτης κι οι λοιποί υποκριτές ηθικολόγοι

Αυτό να το δουν ο βουλευτής Νικολόπουλος, ο Μένιος Φουρθιώτης κι οι λοιποί υποκριτές ηθικολόγοι Facebook Twitter
6
Αυτό να το δουν ο βουλευτής Νικολόπουλος, ο Μένιος Φουρθιώτης κι οι λοιποί υποκριτές ηθικολόγοι Facebook Twitter
Οι πυλώνες της ηθικής που προσπαθούν να προστατεύσουν τα ανήλικα παιδιά απ' τη χυδαιότητα...

Μας έχουν πρήξει ο Φουρθιώτης κι ο Νικολόπουλος (και οι δύο παρουσιάζουν εκπομπές στο κανάλι Έψιλον) για το πόσο προωθεί το bullying το Survivor και ότι δεν πρέπει να το βλέπουν παιδιά και πρέπει να αναλάβει δράση το ΕΣΡ. 

Δεν έχουν άδικο στο ότι το Survivor δεν είναι για μικρά παιδιά, όπως και κανένα ριάλιτι με κάμερες που ακολουθούν μέρα νύχτα τους παίκτες. Πάει πολύ όμως να κουνούν το δάχτυλο αυτοί για ένα ριάλιτι ανταγωνιστικού καναλιού όταν στο δικό τους κανάλι έχουν το δικό τους ριάλιτι και μάλιστα σε ώρες που μπορούν να το δουν παιδιά. (Επίσης δε νοείται να μιλάει ως υπέρμαχος των θυμάτων του bullying ο Νικολόπουλος που έγραφε για "πουσταριά" του και ο Φουρθιώτης που έχει βασίσει την καριέρα του στην ίντριγκα και το κουτσομπολιό.)

Ας αφήσουμε τους έρωτες, τα πάθη ή την τσίχλα που πέταξε ο Καρβέλας σε παίκτρια στο Star Academy. Τις προάλλες ένας παίκτης, που συνεχίζει να είναι στο παιχνίδι κανονικότατα, έκανε το χειρότερο κράξιμο εναντίον συμπαίκτη του, για την εξωτερική του εμφάνιση, για τη σεξουαλικότητά του και ταυτόχρονα χρησιμοποίησε μια λέξη βρισιά για τα τρανς άτομα. Ταυτόχρονα έβριζε με κάθε βρισιά που μπορεί να βάλει το μυαλό του ανθρώπου. 

Αυτό να το δουν ο βουλευτής Νικολόπουλος, ο Μένιος Φουρθιώτης κι οι λοιποί υποκριτές ηθικολόγοι Facebook Twitter
Ζαφείρης και Σταύρος
 

Πρόκειται για τον παίκτη Ζαφείρη Παρασκευόπουλο, που εκνευρισμένος με τους κριτές ή τους καθηγητές τους έλεγε κοροϊδευτικά να ξαναφέρουν πίσω τον παίκτη Σταύρο Γιάννου, χαρακτηρίζοντάς τον με τους πιο βλακώδεις χαρακτηρισμούς που θα δείτε εδώ:

!!!

Ο εν λόγω παίκτης έδειξε το χαρακτήρα του (κι ας τα έριξε μετά όλα στο ποτό και την ένταση) και τέτοιοι χαρακτήρες υπάρχουν πολλοί και στα ριάλιτι και στην τηλεόραση γενικότερα. Η Κατερίνα Γκαγκάκη τα είπε πολύ καλά, το ίδιο και η Ναταλία Γερμανού στο λάιβ. Ακόμα καλύτερα τα είπε ο ίδιος ο παίκτης που υπέστη bullying (και μπροστά και πίσω απ' τις κάμερες απ' τον ίδιο άνθρωπο).  

 

Αν μιλάμε πάντως για κιτρινισμό, δημόσια δίκη και για εκφράσεις που παραπέμπουν σε bullying που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά που βλέπουν εκείνη την ώρα (εννιά το βράδυ), πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο. Το ριάλιτι δεν έδιωξε τον παίκτη και έπαιξε ξανά και ξανά το βίντεο με τις βρισιές σε διάφορα επεισόδια. 

Προσωπικά δεν ζητάω να απαγορευτεί τίποτα, αν όμως απαγορευτεί το Survivor όπως ζητούν οι γνωστοί συμφεροντολόγοι που το παίζουν πουριτανοί «επειδή σ' αυτό γίνεται bullying και δίνεται το κακό παράδειγμα» δεν θα ήταν δίκαιο άραγε να γίνει το ίδιο και με το Star Academy το οποίο κατά σατανική σύμπτωση παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης και παίζεται λίγο πριν την εκπομπή του κ. Νικολόπουλου;

Θα συμφωνούσαν άραγε σ' αυτό ή η ηθικολογία τους σταματάει απότομα εκεί που δεν τους συμφέρει;

Mικροπράγματα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ