ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η κρυάδα του Δένδια για τη Γεωργία Βασιλειάδου εξελίχθηκε, τελικά, σε χοντράδα

Η κρυάδα του Δένδια για τη Γεωργία Βασιλειάδου εξελίχθηκε, τελικά, σε χοντράδα Facebook Twitter
7

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%» είχε πει ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, συνεχίζοντας: «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό.»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος το είχε μεταφέρει στην Γιόχανσον αυτή είχε απαντήσει, τέλος πάντων είχε την πλάκα του το θέμα. 

Πλάκα προσπάθησε να κάνει και ο Νίκος Δένδιας της ΝΔ στη Βουλή λέγοντας το παρακάτω αστείο:

ΟΚ, ήταν μια κρυάδα άκομψη (και για τη μνήμη της ηθοποιού ίσως αλλά και ως σχήμα λόγου) που θα έλεγε κάποιος στην παρέα του και όλοι θα καταλάβαιναν τι εννοεί: Η 'ασχήμια' της Γεωργίας Βασιλειάδου έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορα αστεία, αν και ποτέ μέσα στη Βουλή. 

Τόσο έξυπνο όμως το βρήκε ο Νίκος Δένδιας και το τιμ του, που ανέβηκε και ως ατάκα στο τουίτερ του:

Έτσι για να μείνει και στην Ιστορία αυτή η φοβερής εξυπνάδας φράση!


Αρκετοί σχολίασαν πως ήταν χοντράδα να εκμεταλλευτεί την εξωτερική εμφάνιση μιας νεκρής γυναίκας προκειμένου να ειρωνευτεί με φτηνό χιούμορ τον πολιτικό του αντίπαλο, ενώ κάποιοι συνέκριναν τον κ. Δένδιο με την καλή ηθοποιό. 

Προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα με κάτι που διάβασα στο allovergreece: «Δεν είναι μόνο η αναφορά του σε ένα πρόσωπο που δεν είναι πια στη ζωή, με τρόπο υποτιμητικό, με ύφος "αντρικής" ειρωνείας...

Είναι κυρίως η αναφορά του στη γυναίκα ως "αμοιβή". Πράγμα που απέχει πολύ από αυτό που ο ίδιος ο Τσακαλώτος είχε πει, φέρνοντας το παράδειγμα του ραντεβού με τη Σκάρλετ ως "άπιαστο όνειρο"...»

Επίσης θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη Αλικάκο που έγραψε:

Ας πούμε ότι του ξέφυγε του Δένδια. Προφορικός λόγος είναι αυτός. Πήγε να κάνει έξυπνο χιουμοράκι και... δεν γέλασε κανείς (τουλάχιστον που έχει δυο δράμια μυαλό).


Αλλά το συνέχισε. ΕΚΕΙ είναι το θέμα! Του άρεσε πολύ, έκατσε κάτω και το έγραψε, το τύπωσε στο ψηφιακό χαρτί - στο twitter:

Η κρυάδα του Δένδια για τη Γεωργία Βασιλειάδου εξελίχθηκε, τελικά, σε χοντράδα Facebook Twitter


Αν για το πρώτο μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε "λίγο...", για το δεύτερο αξίζει το "πολύ μεγάλος ..." (συμπληρώστε ελεύθερα, και κόσμια -κατά το δυνατόν)
Ή σκέτο ένα "ντροπή σου!"

Η κρυάδα του Δένδια για τη Γεωργία Βασιλειάδου εξελίχθηκε, τελικά, σε χοντράδα Facebook Twitter
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Βρε Άρη, το κουράζεις. Ο Δένδιας έκανε αστείο πάνω στο ρόλο της Βασιλειάδου ώς άσχημη στο σινεμά. Οποιοδήποτε αστείο το υπεραναλύεις, γίνεται κρυάδα
Δεν διαφωνώ ότι έκανε ένα αστείο πάνω στο ρόλο, κι ας το βρήκα σαχλό. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν, επειδή προφανώς ένιωσε τόση περηφάνια για τη σαχλαμάρα που είπε, θέλησε να μείνει στην ιστορία γράφοντάς την και στο επίσημο πολιτικό λογαριασμό του στο τουίτερ. Σε λίγο θα μας τη στείλει και με δελτίο τύπου υπογράφοντας από κάτω "α χα, καλό ε;".
Μα η Βασιλειάδου έπαιζε την άσχημη και ποτέ δεν θα την ενοχλούσε αυτό το αστείο.Ήταν ο ρόλος της.Πολλοί δεν ξέρουν ότι η Βασιλειάδου ήταν όμορφη στα νειάτα της -τη δεκαετία του 30- και έπαιζε σε μικρούς ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις.Τώρα αν αυτές οι κωμωδίες με το Ρίζο και με τον Αυλωνίτη θα ταίριαζαν στη σημερινή κουλτούρα είναι άλλη συζήτηση. Πιθανόν όχι, το ίδιο και τα έργα που έπαιζε ο Βέγγος με την άλλη άσχημη την Ταϋγέτη (δύο αριστεροί αυτοί στην πραγματική τους ζωή, Βέγγος και Ταϋγέτη).
Είσαι βλάκας και δεν το ξέρουν αυτοί που δεν σε γνωρίζουν?Τώρα έχεις τη λύση.Πόσταρε τη βλακεία σου στα social media και θα το μάθουν όλοι πόσο βλάκας είσαι.
Διαβαζοντας το σχολιο του κ. Αλικακου, νομιζω ο χαρακτηρισμος "Λιγος", ειναι υπεραρκετος. Δε χρειαζεται επιπλεον χαρακτηρισμο. Ο κ Δενδιας φανηκε "λιγος" για τις περιστασεις. Οπως δυστυχως νιωθω οτι οι περισσοτεροι εκπροσωποι μας ειναι "λιγοι" για αυτο που καλουνται να κανουν. Αναρωτιεμαι οι "αρκετοι" & οι "μπολικοι" δεν υπαρχουν σε αυτη τη χωρα. Ή απλα λογω της γενικοτερης μιζεριας εχουμε μια επιθετικη ταση να μηδενιζουμε τους παντες και τα παντα. Αναρωτιεμαι και για τον ιδιο μου τον εαυτο. Οι περισσοτεροι μου φανταζουν "λιγοι", αλλα ελα ρε γαμωτο που μου δινουν αφορμες για να τους βλεπω "λιγους"! Βλεπε καλη ωρα τον Δενδια. Τι να πω; Οτι νιωθω περηφανος; Οτι με αφηνει αδιαφορο; Κριμα!!