Γιατί όλοι τρελαίνονται με τις σκαλωτικές ερωτήσεις του Κονίλο;

Γιατί όλοι τρελαίνονται με τις σκαλωτικές ερωτήσεις του Κονίλο; Facebook Twitter
0

Δεν ξέρω τι απ' όλα στο βίντεο είναι στημένο ή όχι, αλλά απ' όλους που έδωσαν "λάθος" απαντήσεις, η πιο χαζή ήταν του ίδιου του Κονίλο.

Ήταν όταν δυο νέοι απ' τη Θεσσαλονίκη, αφότου έχουν δώσει τη λάθος απάντηση σε ένα μαθηματικό ερώτημα, αντιστρέφουν τους ρόλους και ρωτούν κάτι απλό τον Κονίλο, με σκοπό να δώσει την αναμενόμενη λάθος απάντηση. Αντί γι' αυτήν, δίνει μια άλλη, απρόβλεπτη λάθος απάντηση και μετά κάνει (και καλά) δυο ώρες για να σκεφτεί. 

Πρόκειται για μια πινελιά αυτοσαρκασμού, μελετημένη πιθανότατα, για να δείξει ότι δεν το παίζει εξυπνάκιας και για να απενοχοποιήσει όσους μπερδεύονται. 

Λέει ο ίδιος στο LIFO.gr για το βίντεο: «Ουσιαστικά μάζεψα "σκαλωτικές" ερωτήσεις από φίλους και γνωστούς και από το διαδίκτυο. Θεώρησα ότι θα 'ναι ενδιαφέρον να τις κάνω και σε άλλους για να δω τι θα απαντήσουν.

Έτσι, βγήκα στο κέντρο της Αθήνας και ρώτησα τους περαστικούς.
Ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνονται μπερδεύει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να απαντούν λάθος σε ερωτήσεις που φαινομενικά και εκ τους ασφαλούς χαρακτηρίζονται πανεύκολες. 

Άραγε οι αναγνώστες σας θα απαντούσαν σωστά στις ερωτήσεις του video;»

O Koνίλο ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και το πρώτο του βίντεο ήταν παρωδία της διαφήμισης της σχολής του (ΑΣΟΕΕ). Η παρωδία έχει περισσότερα views στο YouTube από το αρχικό διαφημιστικό. Πέρσι, όταν μίλησε στην Μαρίνα Πετρίδου είχε 33.000 subscribers και είχε πει: «Αφού δεν μ' έχουν διώξει από τη σχολή, πάλι καλά. Δίνω τώρα τα τελευταία τρία μαθήματα και ξεκινάω το YouTube για πρώτη φορά full-time. Αρχικά, έκανα φάρσες στον δρόμο και κωμικά σκετς, τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση. Πλέον άλλαξα τη γλώσσα που μιλάω στα βίντεο από ελληνικά σε αγγλικά, παρόλο που κάποιοι με κρίνουν αρνητικά λόγω προφοράς. Δεν με νοιάζει, το προσπαθώ και νομίζω ότι γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρουσιάσουμε στους ξένους πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα με κωμικό τρόπο.

Κάθε βίντεο μού παίρνει μια εβδομάδα. Στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά όσο περισσότερα ανέβαζα, τόσο εξοικειωνόμουν με τη διαδικασία. Ξεκίνησα γιατί παρακολουθούσα άλλους δημιουργούς, ξένους και Έλληνες, και αφού ο καθένας μπορεί με μια απλή κάμερα να κάνει μια αρχή, σκέφτηκα: "Γιατί όχι κι εγώ;". Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από την πρώτη φορά, αυτό με έκανε να νιώσω χαρούμενος και να θέλω να φτιάξω κι άλλα. Από τότε έχω βελτιωθεί πολύ στο performance και στο filmmaking.

Μου αρέσει να βγαίνω με την κάμερα στον δρόμο, να εξερευνώ πόλεις και να τις παρουσιάζω στο κοινό με τον δικό μου, περίεργο τρόπο. Η πιο δημοφιλής εκπομπή μου μέχρι σήμερα είναι το "Γυρνώντας την Αθήνα", στην οποία έκανα φάρσες. Είχε μεγάλη απήχηση γιατί ήταν πρωτότυπη κι επειδή τολμούσα πράγματα για τα οποία όλοι απορούν πώς δεν έχω φάει ακόμα ξύλο. Ο κόσμος με παρακολουθεί επειδή πάντα φτιάχνω πρωτότυπα πράγματα, τα οποία έχουν αρκετή δουλειά και πολλές φορές γίνομαι αρκετά τολμηρός. Μάλλον γι' αυτό έχω πάει μία φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος και μία φορά στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εθνικής Ασφάλειας. Τη μία επειδή κάναμε φάρσα με εσώρουχα με τον Τσαχ και την άλλη επειδή πετούσα drone κοντά στη Βουλή για να πάρω λήψεις από το κέντρο. Έχει πλάκα που στον δρόμο με αναγνωρίζουν. Βγάζουμε selfies, αγκαλιαζόμαστε, συζητάμε για θέματα που μας προβληματίζουν. Ο αγαπημένος μου Youtuber αυτή την περίοδο είναι ο Casey Neistat γιατί έχει αναπτύξει φοβερές τεχνικές στην παραγωγή βίντεο και αποτελεί τρελή πηγή έμπνευσης».

Και η συμβουλή του στους επίδοξους YouTubers: «Αν θες να πετύχεις στο YouTube, μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι και κάνε αυτό που θέλεις. Χρειάζεται αρκετό θάρρος και πολλή δουλειά, μην απογοητευτείς, αν δεν πετύχεις σύντομα. Καλή τύχη!» 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ