12 αντιδράσεις για την απόδειξη πληρωμής του Παύλου Σιδηρόπουλου απ' το ΠΑΣΟΚ απ' το μακρινό 1988

12 αντιδράσεις για την απόδειξη πληρωμής του Παύλου Σιδηρόπουλου απ' το ΠΑΣΟΚ απ' το μακρινό 1988 Facebook Twitter
4
12 αντιδράσεις για την απόδειξη πληρωμής του Παύλου Σιδηρόπουλου απ' το ΠΑΣΟΚ απ' το μακρινό 1988 Facebook Twitter
.

Δεν έχουν διατυπωθεί ενστάσεις για τη γνησιότητα της απόδειξης, και κάποιοι ειρωνεύτηκαν τον μακαρίτη τραγουδιστή Παύλο Σιδηρόπουλο που είχε πληρωθεί με 150.000 (440 ευρώ) απ' το ΠΑΣΟΚ για να τραγουδήσει στη Γιορτή Νεολαίας του. 

Μιλάμε γα την περίοδο που έσκαγε το σκάνδαλο Κοσκωτά και ο Ανδρέας είχε προβλήματα γάμου μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Δήμητρα Λιάνη αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το προφίλ του "ασυμβίβαστου" Παύλου Σιδηρόπουλου δεν ταίριαζε και πολύ με κυβερνητικές δοσοληψίες, όμως προς υπεράσπισή του καλλιτέχνη να πούμε πως οι περισσότεροι καλλιτέχνες εκείνη την εποχή συμμετείχαν σε γιορτές νεολαίας. Τη μια μέρα στου ΠΑΣΟΚ, την άλλη στης ΚΝΕ, μετά στου Ρήγα Φεραίου - δεν σήμαινε πως επειδή τραγουδούσες κάπου ενέκρινες τις πολιτικές ούτε πως ήσουν ξεπουλημένος. Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ στα '80s είχε ακόμα -τουλάχιστον επιφανειακά- λίγο απ' τον αριστερό ριζοσπαστισμό που το είχε φέρει στην εξουσία, κι συμμετοχή του Σιδηρόπουλου τότε δεν ήταν τόσο παράταιρη όσο μπορεί να μοιάζει σήμερα. 

12 αντιδράσεις για την απόδειξη πληρωμής του Παύλου Σιδηρόπουλου απ' το ΠΑΣΟΚ απ' το μακρινό 1988 Facebook Twitter

Πάντως πολλοί σχολίασαν το ότι πληρώθηκε χωρίς ΦΠΑ, πράγμα που, αν ισχύει, λέει περισσότερα για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ φυσικά, που είχε εισαγάγει ως κυβέρνηση τον φόρο λίγο καιρό νωρίτερα, αλλά δεν τον χρησιμοποιούσε το ίδιο στις δοσοληψίες του!

Να μερικά σχόλια στη δημοσίευση που πρωτοείδα στο Μετανοείτε

 

*Το ΠΑΣΟΚ τον έριξε στα ναρκωτικά!

*..όλα τα λεφτά το Επάγγελμα: Πολιτικό κόμμα......καθαρά πράγματα...χωρίς off shore και τα τοιαύτα..

*όχι οτι έχει να λεει τιποτα αλλα το πασοκ το 1988 ηταν -στα ματια του κοσμου- κατι διαφορετικο απο αυτο που ξερουμε τα τελευταια χρονια. Κι εγώ εχω δει Asian Dub Foundation σε φεστιβαλ συριζα (πριν χρονια οταν ηταν στο 3%).

*αχ αυτοι οι καλλιτεχνες ,που με τα λεφτα του κρατους αποκτουν τον αρτον ημων ...και κατοπιν διαδηλωνουν κατα του κρατους με κοκκινες και μαυρες σημαιες .Αληθεια , ηταν κατα του κρατους ο Σιδηροπουλος ;

*Καααααλά...για να έκοψε 150.000δρχ απόδειξη παίζει να πήρε κανά εκατομμυριάκι. Αχ αυτά μου χουν λείψει από το παλιό Πασοκ...

*Ολοι έχουμε δουλέψει για το ΠΑΣΟΚ !!

*Πασοκ και αποδείξεις δε παν μαζι !

*παυλος πασοκ ηλεκτροσοκ!!!

Φυσικά το θέμα λάτρεψε και η σελίδα Παλιό Πασόκ Το Ορθόδοξο και τα σχόλια έδωσαν και πήραν κι εκεί...

 

*Το ΦΠΑ καθιερώθηκε στο ελλάντα!!1!11! το 1987 και ο Σιδηρόπουλος έκοβε αποδείξεις χωρις ΦΠΑ το 1988!!! Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις...

*ΦΠΑ με ΠΑΣΟΚ: 6% (1987). ΦΠΑ με ΣΥΡΙΖΑ 24%

*Aμα ζουσε τωρα θα πηγαινε στο "Στην υγεια μας ρε παιδια"

*Ο ορισμός του εναλλακτικού!

*Μάθετε ρε 2 πράγματα για τη ζωή του Παύλου και μετά βγάλτε τη χολή σας. Πως και γιατί συμμετείχε σε κάποιες τέτοιες συναυλίες. Και επειδή λέει 150 η απόδειξη δε σημαίνει ότι πήραν τόσα κιόλας αυτός και η υπόλοιπη μπάντα...

  

Mικροπράγματα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ