Like ή Dislike; Αξιολογήστε 25 Έλληνες πολιτικούς

Like ή Dislike; Αξιολογήστε 25 Έλληνες πολιτικούς Facebook Twitter
8

ΟΚ, όλοι λένε πως μισούν τους πολιτικούς, αλλά δε γίνεται. Κάποιους μισείτε λιγότερο από άλλους. 

Για να δούμε ποιου θα πάρουν τα περισσότερα like και ποιοι τα περισσότερα unlike. 

  

Mικροπράγματα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ο Σώρρας δεν είναι πολιτικός, δεν έχει οπαδούς ή μέλη κόμματος. Έχει συνδρομητές στην παράνομη οργάνωση-πυραμιδα της οποίας εμφανίζεται αρχηγός. Ακόμη και στην χειρότερη εκδοχή του ένα κόμμα είναι μια νόμιμη έκφραση μερίδας του συνόλου. Δεν πρέπει να προσφερουμε καμμία νομιμοποίηση σε μορφώματα τύπου "Ελλήνων Συνελευσις". Που δυστυχώς έχουν ξεπεράσει το στάδιο του γραφικού και γελοίου, οδεύουν προς εγκληματική οργάνωση.
Αναρωτιέται ο κοινός νους: Τι IQ πρέπει να έχει κάποιος για να πιστεύει: α) Ότι όσοι έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν είναι "τρολ" και κυρίως β) ότι είναι δυνατόν "τρολ" να ψηφίζουν οργανωμένα από τη μια τους Τσακαλώτο, Τσίπρα και από την άλλη τον Βαρουφάκη; Το μόνο σίγουρο πάντως, φίλοι που πέφτετε από τα σύννεφα, είναι ότι ο Βαρουφάκης δεν είναι δυνατόν να έχει τόσα "τρολ"-υποστηρικτές.
Εννοώ, γιατί ίσως ΄δεν γίνεται εύκολα σαφές, ότι ο Βαρουφάκης, ο οποίος δεν έχει κανέναν κομματικό ή άλλο μηχανισμό από πίσω του, δεν γίνεται να έχει τρολ-υποστηρικτές αλλά πραγματικούς υποστηρικτές. Και αυτό σίγουρα τρομάζει ακόμα τα κατεστημένα κόμματα και τα κάθε είδους όργανά τους.
Κύριε Δημοκίδη γιατί να μισούμε όλοι/όλους τους πολιτικούς; Αυτές οι απλοποιητικές γενικεύσεις δεν νομίζω να βοηθούν ιδιαίτερα τη κατάσταση.. Δεν είναι όλοι ίδιοι και στο δημοκρατικό πολίτευμα υποχρέωση των πολιτών είναι -με κόπο- να αξιολογούν την αποτελεσματικότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπουν, κι οχι να μηδενίζουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα -κάτι σαφώς ευκολότερο...
Δεύτερος ο Βαρουφάκης. Ή τα τρολ δουλεύουν υπερωρίες, η ο κόσμος συνεχίζει να προτιμά τα καθρεφτάκια και τις χάντρες "μιας άλλης οικονομίας και πολιτικής που είναι εφικτή", από την σκληρή αλήθεια. Ακόμη ψάχνουμε για μάγους και σωτήρες.Και πρώτος ο Τσαλακώτος επειδή πονάει που δεν κλείνει την αξιολόγηση. Πραγματικά, καμία ελπίδα.
Αν ο σκοπος του poll ειναι να τσιμπησετε τα συριζοτρολ και να τα μπαναρετε μια και καλη, τοτε μια χαρα. Δεν εξηγειται αλλιως στην τριαδα να εχουμε Ευκλειδη, Γιανη και γελαστο παιδι...