Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες

Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter
1

Πριν λίγο καιρό είχαμε παρουσιάσει το τρέιλερ του ημερολογίου («Yπάρχει πια και ελληνικό σέξι ημερολόγιο με "αθλητές της διπλανής πόρτας" στα ξένα πρότυπα») γράφοντας πως 20 άνδρες από διάφορα μέρη της Ελλάδας ποζάρουν σε φυσικά και αστικά τοπία.

Μιλήσαμε με τους δημιουργούς του ημερολογίου και μας εξήγησαν την έμπνευση πίσω απ' το πρότζεκτ:

«Πριν μερικά χρόνια, έπεσε στην αντίληψη μας ένα γυμνό ημερολόγιο, από το εξωτερικό, η καλαισθησία του οποίου μας είχε εντυπωσιάσει.

Η παραγωγή, τα μοντέλα και οι φωτογράφοι, το design, η ύπαρξη making of ταινίας, και συνολικά, το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, μας έκανε να αναθεώρησουμε ό,τι νομίζαμε ότι ξέραμε μέχρι τότε για τα naked calendars. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αναρωτηθήκαμε πώς θα ήταν αν υπήρχε ένα αντίστοιχο ημερολόγιο με Έλληνες. Και γιατί δεν υπήρχε ήδη, ειδικά όταν μιλάμε για ένα τόσο όμορφο λαό.

Greek Gods λένε στο εξωτερικό και αυτό αποφασίσαμε να το αναδείξουμε, μέσα από το φωτογραφικό φακό και την making of ταινία.» 

— Πώς επιλέξατε αυτούς που φωτογραφήθηκαν;

Επιλέξαμε άνδρες, που στη συντριπτική πλειονότητά τους, δεν είχαν καμία επαφή με το χώρο. Η αναζήτηση ήταν μεγάλη τα τα αγόρια ήταν πολλά, τόσα, που ξεφύγαμε τελικά από το αρχικό μας όριο! Είχαμε σκεφτεί 12, όσες και οι σελίδες του ημερολογίου, αλλά στην πορεία καταλήξαμε σε 20. Τα καλλίγραμμα σώματα τους, το αθλητικό τους προφίλ, η διαφορετικού τύπου ομορφιά τους, η αρρενωπότητα τους, ήταν μερικά από τα κριτήρια. Χρειάστηκε να ταξιδέψουμε σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να αποτυπώσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter

— Πώς θα περιγράφατε την αισθητική του πρότζεκτ;

Κλείνει το μάτι στον arty χαρακτήρα, χωρίς να είναι επιτηδευμένο. Sexyness, δυναμισμός, αρρενωπότητα, ομορφιά. Aυτές οι λέξεις ελπίζουμε να χρησιμοποιηθούν για να χαρακτηρίσει κάποιος τόσο τις φωτογραφίες, όσο και τα πλάνα της ταινίας. 

 

— Γιατί επιλέξατε να είναι ημερολόγιο κι όχι πχ. λεύκωμα;

Γιατί όχι και λεύκωμα; Θα έρθει και αυτό, παρέα με το επόμενο ημερολόγιο, οι εργασίες του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει!

  

— Τι σας δυσκόλεψε στις φωτογραφήσεις;

Τα εξωτερικά πλάνα ήταν μια πρόκληση και έκπληξη για εμάς. Ευχάριστη και δυσάρεστη!. Ο καιρός μας άλλαξε σίγουρα τα σχέδια αρκετές φορές, αλλά και η επιλογή του φυσικού τοπίου αποδείχτηκε πιο δύσκολη υπόθεση από ότι περιμέναμε, με σημεία δύσβατα -ή και πραγματικά αφιλόξενα-, ... Βέβαια, υπήρχε πάντα η διάθεση και η αποφασιστικότητα να ξεπεραστούν όλα, και εδώ αξίζει να σημειώσουμε τη μεγάλη υπομονή και θέληση, που έδειξαν τα μοντέλα, αλλά και όλη η ομάδα παραγωγής, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι καλοί μας φίλοι και άριστοι επαγγελματίες στο είδος τους. Τους ευχαριστούμε όλους.

  

Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter
Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter

— Είχαν, στην πορεία, πρόβλημα με το γυμνό κάποιοι απ' τους άνδρες που φωτογραφήθηκαν; Πώς τους χαλαρώσατε;

Όλοι οι συμμετέχοντες γνώριζαν όλες τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης και του project. Οπότε, δε συναντήσαμε κανένα πρόβλημα σχετικά με αυτό. Κάποιοι ήταν σίγουρα πολύ πιο εξοικειωμένοι με το σώμα τους σε σχέση με κάποιους άλλους -άρα και πιο χαλαροί εξαρχής-, ενώ κάποιοι χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο. Τελικά όμως, όλοι ένιωσαν πολύ καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το crew, που υπήρξε διακριτικό και εμψυχωτικό παράλληλα! Άλλωστε, για να αφεθείς πρέπει ο άλλος να σε εμπιστευτεί. Όλα είναι θέμα χημείας!

— Βγάλατε και ένα βιντεάκι με τα making of της φωτογράφησης. Θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια γι' αυτό;

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους. Πρόκειται για μία μεγάλου μήκους ταινία από τα γυρίσματα της φωτογράφισης, που περιλαμβάνει μία πιο αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων, πολλές backstage στιγμές τους και όλα αυτά, που δε χωρούν να φανούν στο ημερολόγιο. Φυσικά, το περιεχόμενο της ταινίας είναι αρκετά τολμηρό, ίσως και ηδονοβλεπτικό! Αυτό που επίσης χαρακτηρίζει την ταινία, είναι τα 20+ κομμάτια Ελλήνων μουσικών, που συμπληρώνουν την εικόνα με τον ιδανικότερο τρόπο, καλύπτοντας ένα φάσμα από την ελληνική electro pop και dance σκηνή, έως την trip hop και τη rock. Στα credits θα βρείτε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής.

— Το πρότζεκτ έγινε viral και στο εξωτερικό. Πώς αισθανθήκατε;

Η άμεση ανταπόκριση τους ήταν για εμάς, πραγματικά, από τις πιο ωραίες εκπλήξεις. Η φιλοξενία του ημερολογίου μας σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά & sites, όπως το Attitude, το Advocate, το Fashionably Male και σε πολλά ακόμη, μας ενθουσίασε! Γνωρίζαμε ότι στο εξωτερικό θα κινούσε το ενδιαφέρον ένα ημερολόγιο με Έλληνες άνδρες, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα κυκλοφορήσει η είδηση τόσο γρήγορα. Σίγουρα αυτό μάς ικανοποιεί, αλλά, ακόμα περισσότερο, μας αρέσουν τα όμορφα μηνύματα και σχόλια που δεχόμαστε για το project. Μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα, ότι ο τουρισμός το '17 στην Ελλάδα θα αυξηθεί σημαντικά!

Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter
Υποδεχόμαστε το 2017 με μερικές φωτογραφίες απ' το πιο σέξι ελληνικό ημερολόγιο με άντρες Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ