Πώς θα ήταν οι Nirvana με τραγουδιστή τον Elvis;

Πώς θα ήταν οι Nirvana με τραγουδιστή τον Elvis; Facebook Twitter
1
Πώς θα ήταν οι Nirvana με τραγουδιστή τον Elvis; Facebook Twitter

Ήμουν το καλοκαίρι σ' ένα κλαμπ στο Λονδίνο που είχε πάρτι Morrissey εναντίον Bowie. Στους τοίχους είδα μια αφίσα που διαφήμιζε τους Elvana που θα έπαιζαν εκεί μερικές εβδομάδες αργότερα. 

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχε τέτοιο tribute band (δύο σε ένα):

Πώς θα ήταν οι Nirvana με τραγουδιστή τον Elvis; Facebook Twitter
Αγαπημένη λεπτομέρεια, οι ψευδο-κριτικές από περιοδικά όπως είναι το Metal Hamster

Έψαξα την ιστορία τους, και βρήκα ότι είναι απ' το Newcastle της Μ. Βρετανίας και αποτελούνται απ' τους: Elvis Kell, Danny Cobain, Rob Novoselic και Bobby Grohl (ψευδώνυμα που παραπέμπουν στον Έλβις και τα μέλη των Νιρβάνα). 

Παίζουν και τραγουδια των Nirvana στο ύφος του Έλβις, αλλά και ροκενρολ σουξέ του Έλβις με τον grunge ήχο του γκρουπ απ' το Σιάτλ. 

«Απ' τα έντερα του Disgraceland, οι Rock & Roll ήρωες ανασταίνονται απ' τους τάφους τους!» λένε οι ίδιοι για το γκρουπ τους. «Το ροκενρολ συναντά την grunge μουσική και ο Έλβις γίνεται ο τραγουδιστής που έλειπε απ' τους Νιρβάνα εδώ και 22 χρόνια, απ' το '94.»

Εκτός των άλλων έχουν παίξει ως σαπόρτ σε ένα άλλο περίεργο tribute γκρουπ που συνδυάζει τη Χέβι Μέταλ με τους Bee Gees - μιλάμε για τους νεοϋορκέζους τιτάνες "Tragedy: A Heavy Metal Tribute to the Bee Gees"... 

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ