Όλοι (οι κάτω των 15) μιλάνε για το ότι ο Sin Boy μπήκε φυλακή (ΝSFW)

Όλοι (οι κάτω των 15) μιλάνε για το ότι ο Sin Boy μπήκε φυλακή (ΝSFW) Facebook Twitter
Ποτέ άλλοτε η σύλληψη (;) ενός διάσημου δεν προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα στη μαθητιώσα νεολαία της χώρας
3

Προσπάθησα να καταλάβω αν όλα αυτά είναι αληθινά, αν ο Sin Boy είναι υπαρκτό πρόσωπο ή αν μας δουλεύουν φτιάχνοντας παρωδίες. Θέλω να πω, ψαχουλεύοντας την διαδικτυακή περσόνα και βλέποντας μερικά βίντεοκλίπ του και ακούγοντας κάποια τραγούδια του («Σε χύνω, σε χύνω, σε χύνω, σε χύνω, σε χύνω, σε χύνω, σε χύνω μες τα μούτρα») μου φαινόταν ότι δε μπορεί στ' αλήθεια ο συγκεκριμένος να είναι τραγουδιστής, αλλά μάλλον μια περίπλοκη παρωδία του εαυτού του, στο στυλ του Ali G που υποδυόταν έναν ψωνισμένο ράπερ που νόμιζε ότι ήταν μαύρος. 

Δεν έβγαλα οριστικά συμπεράσματα, όμως αυτό στο οποίο όλα συγκλίνουν είναι πως έχει άπειρους haters, αφού η παρακάτω είδηση που δημοσίευσε το σάιτ Kwloxaneio.gr (δεν κάνω πλάκα) προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού στο ελληνικό ίντερνετ.

Στο Κρατητήριο Ο Τραγουδιστής Sin Boy Στην Κατοχή Του Βρέθηκαν 300γρ. Κάνναβης!

O 22χρονος Έλληνας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νέας Ιωνίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νέας Ιωνίας, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 22χρονου.Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του

Επιπλέον, σε βάρος του 22χρόνου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών.

Επιπλέον υπηρξαν πολλές μαρτυρίες οτι ο νεαρός τραγουδιστής προωθούσε ναρκωτικά σε ανήλικα παιδιά όπως και ο ίδιος αναφέρει σε στίχους του στο τραγούδι "Sin boy – Titanikos"

"Είμαι εθισμένος στα ναρκωτικά

δεν τα πίνω τα πουλάω σε μικρά παιδιά"

Ο δράστης επίσης φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα στην δημοσιοποίηση του εθισμού του στα ναρκωτικά εφόσον ανεβάζει στο youtube βίντεο εενώ είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο 22χρονος εχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μετά, το ίδιο σάιτ (ναι το Kwloxaneio) έβγαλε νέα είδηση: "Βγήκε Η Απόφαση Του Δικαστηρίου Για Τον Τραγουδιστή Sin Boy ! ΦΥΛΑΚΙΣΗ !" και λίγο πιο μετά και ακόμα πιο νέα: "Ελεύθερος Ο Τραγουδιστής Sin Boy Με Εγγύηση 9.000 Ευρώ!" που εξηγούσε: «Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα το απόγευμα ο συλληφθέντας . Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Νέας Ιωνίας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, σύμφωνα με την απόφαση του οποίου, υποχρεούνται να παρουσιάζονται κάθε 1 και 16 του μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 9000 ευρώ.» Πολλοί υποστηρίζουν ότι τίποτα απ' αυτά δε συνέβη κι ότι είναι συμπαιγνία του σάιτ με τον τραγουδιστή για να ανεβάσουν τα κλικ τους οι μεν και το προφίλ του ο δε. Ο ίδιος πάντως δεν έχει διαψεύσει τίποτα. 

Αναγνώστης μας έγραψε: «Γενική περιφερειακή διεύθυνση και εισαγγελέας νέας ιωνιας. Ανύπαρκτη ή αστυνομική υπηρεσία, ανύπαρκτος ο εισαγγελέας (ή Νέα Ιώνια υπάγεται στην εισαγγελία Αθηνων) ανύπαρκτη ή είδηση γενικά που σκοπό έχει να προωθήσει έναν ανύπαρκτο.»

  

   

Μπορεί στο μυαλό μου να μην είναι τρομερή είδηση, όμως ΟΛΟΙ οι πιτσιρικάδες μιλάνε γι' αυτό εδώ και μέρες. Είτε ήταν ο ήρωάς τους είτε τον μισούσαν, όλοι έχουν κάτι να πουν, κάνοντας τους μεγαλύτερους να ανησυχήσουν με την τροπή που έχει πάρει η σημερινή κουλτούρα και να πουν "τσκ τσκ τσκ, αυτοί οι νέοι...". 

Ως σουβενίρ αυτής της περίεργης εποχής, θέλω να καταθέσω ένα απάνθισμα από αντιδράσεις και meme που βρήκα στο ίντερνετ. Ο ιστορικός του μέλλοντος ίσως να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα.

Όλοι (οι κάτω των 15) μιλάνε για το ότι ο Sin Boy μπήκε φυλακή (ΝSFW) Facebook Twitter
Όλοι (οι κάτω των 15) μιλάνε για το ότι ο Sin Boy μπήκε φυλακή (ΝSFW) Facebook Twitter
.
Όλοι (οι κάτω των 15) μιλάνε για το ότι ο Sin Boy μπήκε φυλακή (ΝSFW) Facebook Twitter

Άφησα απέξω το 95% των σχολίων επειδή ήταν τελείως αναμενόμενα υβριστικά και ομοφοβικά και συνοψίζονταν στην εξής φράση: «Τώρα στη φυλακή θα τον γλεντήσουν καλά οι συγκρατούμενοί του». Πολλές ήταν επίσης οι θεωρίες συνωμοσίες πως ο ίδιος δήθεν κάρφωσε τον εαυτό του «απλά για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του, και τα κατάφερε καλά προς το παρόν...» ενώ άλλοι προβλέπουν, πιθανότατα εύστοχα ότι «τώρα πλέον θα μας τα πρήζει με τους μπάτσους σ' όλα τα τραγούδια του.

Όσοι πάντως δραστηριοποιούνται στο YouTube παραλίγο να σπάσουν κανα πόδι τόσο γρήγορα που έτρεξαν για να φτιάξουν σχετικά βιντεάκια...

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ