Οι Nirvana παίρνουν θέση για το αν ο Kurt Cobain ζει και εμφανίζεται στην τηλεόραση του Περού

Οι Nirvana παίρνουν θέση για το αν ο Kurt Cobain ζει και εμφανίζεται στην τηλεόραση του Περού Facebook Twitter
3

Πριν καμιά βδομάδα είχαμε τη φήμη ότι ο Μάικλ Τζάκσον ζει και είναι στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, μετά κάποιοι είδαν ζωντανό τον 2Pac, τώρα ένα παλιότερο βιντεάκι από τηλεοπτική εκπομπή του Περού προκάλεσε την απάντηση των Nirvana. 

Ο άντρας που είχε εμφανιστεί σε σόου μιμήσεων στην περουβιανή τηλεόραση το 2012 (και έγινε viral αυτές τις μέρες) δεν μοιάζει καθόλου με τον Κερτ Κομπέιν, αλλά οι υποστηρικτές της συνωμοσίας το αποδίδουν αυτό σε πλαστικές που έκανε. Επίσης αποδίδουν το γεγονός πως παίζει κιθάρα με το δεξί χέρι αντί για το αριστερό σε κόλπο για να θολώσει τα νερά. Υποστηρίζουν πως τον αναγνώρισαν απ' τη φωνή. 

Ακόμα θυμάμαι το τέλος του φιλμ Velvet Goldmine που [SPOILER ALERT] δείχνει τον ήρωα που είχε βασιστεί στην περσόνα του David Bowie να έχει σκηνοθετήσει το θάνατό του και να ζει ανενόχλητος, έχοντας γίνει από ρόκσταρ τηλε-ευαγγελιστής. 

Θα ήταν ακόμα πιο κινηματογραφικό να έχεις σκηνοθετήσει το θάνατό σου, και μετά να πηγαίνεις σε μία τυχαία χώρα για να διαγωνιστείς σε ένα ριάλιτι υποδυόμενος τον εαυτό σου! 

Τέλος πάντων, τα ζωντανά μέλη των Nirvana μοιράστηκαν στο Facebook το σχετικό δημοσίευμα της DailyMail, γράφοντας δηκτικά:

 

Eίχαν όρεξη, και το (όχι και τόσο αστείο ή καλόγουστο) μήνυμα που έγραψαν στα ισπανικά -προφανώς για να το διαβάσουν οι Περουβιανοi- λέει: 

«Είναι αλήθεια, ο Κερτ είναι ζωντανός. Του πήρε καιρό να μάθει να παίζει την κιθάρα με το δεξί. Το να βρεις κιθάρες για αριστερόχειρες είναι δύσκολο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι ξανά μαζί μας, και τον συγχωρούμε για όλη τη θλίψη που είχε φωλιάσει [λόγω του θανάτου του] τόσο βαθιά στις καρδιές μας.» 

Αν ζούσε σήμερα, ο Κερτ Κομπέιν θα ήταν 49 ετών. 

  

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ