LIFO.gr
Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
Νέοι, ωραίοι, ανερχόμενοι και αποφασισμένοι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τα επόμενα χρόνια.
Από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο & τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Spider-Μan Τομ Χόλαντ είναι πλέον βετεράνος. Ο Ντέιν ντε Χάαν του επερχόμενου «Βαλέριαν» ήδη καθιερωμένος από τον προηγούμενο «Spider-Man» και τον ρόλο του ως Τζέιμς Ντιν στο «Life», για να μην αναφερθούμε καν στον συμπρωταγωνιστή του Ρόμπερτ Πάτινσον. Ο Άνσελ Έλγκορτ, γιος του φημισμένου φωτογράφου μόδας Άρθουρ Έλγκορτ, ανερχόμενος με την τζούφια επική «Τριλογία της Απόκλισης» και το λυπητερό νεανικό έπος «Το λάθος αστέρι», ήδη πολυφωτογραφημένος και απόλυτος σταρ του καλοκαιριού με το καταιγιστικό «Baby Driver». Ο 29χρονος Αυστραλός Μπρέντον Τουέιτς, από τη «Γαλάζια Λίμνη» ως τους τελευταίους «Πειρατές της Καραϊβικής», κινδυνεύει να γίνει μαϊντανός. Και ο Έλαρ Κολτρέιν, που είχαμε χάσει από το υπέροχο «Boyhood» κι έπειτα, πειστικός ως τρομαγμένος φίλος στον πρόσφατο «Κύκλο».

Αντίστοιχα, στις ηθοποιούς γένους θηλυκού, η Κάρα Ντελεβίν είναι celebrity. Η Εμίλια Κλαρκ γοήτευσε όλο το σύμπαν με τον ρόλο της στο «Game of Thrones». Η Ντέιζι Ρίντλεϊ μπήκε στη μάχη με γκολ από τα αποδυτήρια, πρωταγωνιστώντας στο «The Force Awakens». Η Ντακότα Τζόνσον έχει κλειδωθεί στο δωμάτιο του κυρίου Γκρέι, ενώ η άλλη Ντακότα (Φάνινγκ) από πρώην παιδί-θαύμα νικήθηκε από την αδερφή της Ελ, αλλά και οι δύο τα πηγαίνουν πλέον περίφημα χωρίς μίση. Η Σέιλιν Γούντλεϊ έπαιξε στο νεανικό δράμα της δεκαετίας («Λάθος Αστέρι»). Και η Κλόι Γκρέις Μόριτζ, αν και 20 χρονών, μοιάζει επίσης σχεδόν βετεράνος, αφού τη βλέπουμε από παιδί.

Κανέναν από τους παραπάνω σταρ δεν μπορείς πλέον να αποκαλέσεις «ανερχόμενο», παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Οι πραγματικά ανερχόμενοι είναι οι κάτω των 30 που καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές προσδοκίες και πανάκριβες κινηματογραφικές επενδύσεις ή έχουν δώσει θετικό στίγμα και ξεχωριστό δείγμα γραφής στον χρόνο που τους έχει δοθεί μέχρι τώρα.

Πατήστε πάνω σε κάθε φωτογραφία για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κάθε ηθοποιό.***

  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Fionn Whitehead
    Ο νεαρός κύριος Γουάιτχεντ, που το μικρό του όνομα προφέρεται «Φιν», αν και εντελώς Άγγλος, έχει ένα ξεπέταγμα στο σινεμά που μοιάζει με κλασικό χολιγουντιανό παραμύθι. Ο μπαμπάς του ήταν μουσικός της τζαζ, ο ίδιος παθιάστηκε με το breakdance ώσπου άλλαξε γνώμη και άρχισε να παίζει ρολάκια σε μικρές θεατρικές παραστάσεις, στα 17 του δούλευε σε καφέ ως μπαρίστα για να τα βγάλει πέρα, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, ώσπου προσλήφθηκε σε μια τηλεοπτική σειρά κι έκανε καστ για τη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν. Προς μεγάλη του έκπληξη, επελέγη ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφίους και ο Βρετανός σκηνοθέτης τον θεωρεί τον επόμενο Τομ Κόρτνι. Στην ταινία είναι αποκάλυψη.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Maude Apatow
    Η Μοντ είχε από μικρή τα μέσα, καθώς έπαιξε σε ταινίες που γύριζε ο πατέρας της Τζουντ Άπατοου, πλάι στη μητέρα της Λέσλι Μαν. Ο απογαλακτισμός της ξεκίνησε το 2015, όταν συμμετείχε σε 3 επεισόδια του «Girls», ενώ φέτος κλείνει τα 20, συμμετέχοντας σε δύο ταινίες με νεανικό καστ, όπου ευελπιστεί να ξεχωρίσει: στο «House of Tomorrow» δίπλα στον πιο φτασμένο Έιζα Μπάτερφιλντ και στο «Assassination Nation» δίπλα στον Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Ακόμη και αν δεν ξεχωρίσει, πάντα υπάρχει ο μπαμπάς.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Bill Skarsgard
    Γιος του Στέλαν και αδελφός του Αλεξάντερ, ο 26χρονος Σουηδός Μπιλ Σκάρσγκαρντ, με το έντονο βλέμμα και τα σμιλεμένα χαρακτηριστικά, αρχίζει να γίνεται «αισθητός» σε πολλά επίπεδα. Μοντέλο του Χέντι Σλιμέιν, με μικρούς ρόλους στην «Άννα Καρένινα», στη «Βικτόρια» και στην «Τριλογία της Απόκλισης» (ήταν ο βοηθός του δόλιου Τζεφ Ντάνιελς), θα συμπληρώσει το καστ της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας σειράς επιστημονικής φαντασίας πάνω στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ντικ, «Man in the High Castle», στο σινεμά συμπρωταγωνιστεί με τη Σαρλίζ Θερόν και τον Τζέιμς Μακαβόι στο εκρηκτικό «Atomic Blonde», ενώ θα επιχειρήσει να μας τρομάξει στο «It», το μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο best seller του Στίβεν Κινγκ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Odeya Rush
    Από το Ισραήλ βρέθηκε στο Λος Άντζελες και στον χώρο του μόντελινγκ, μεταπηδώντας σύντομα στο σινεμά, όπου πήρε τον πρώτο της ρόλο στα 15 της για την «Παράξενη ζωή του Τίμοθι Γκριν» το 2012. Από τότε βρέθηκε δίπλα στους Μέριλ Στριπ και Τζεφ Μπρίτζες στον «Φύλακα της Μνήμης» και σε μεγαλύτερο ρόλο στο οικογενειακό «Goosebumps» με τον Τζακ Μπλακ. Προσπαθεί και πίσω από την κάμερα, μια που γύρισε και πρωταγωνίστησε σε ένα φιλμ μικρού μήκους, ενώ τον χειμώνα θα τη δούμε στην πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Γκρέτα Γκέρβιγκ, το «Lady Bird».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Joe Alwyn
    Άτυχος μέσα στην τύχη του να επιλεγεί ως ο Αμερικανός φαντάρος στο «Billy Lynn’s long halftime walk» του Ανγκ Λι, ο Τζο Άλγουιν είδε τη χρυσή ευκαιρία να γλιστρά μέσα από τα χέρια του, καθώς η τεχνολογικά προηγμένη, αλλά εμπορικά απασφαλισμένη ταινία του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία. Ωστόσο, ο 26χρονος Βρετανός με τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές σπουδές στο θέατρο και τη φιλολογία μπορεί να ανατρέψει την απογοήτευση με μια διπλή επιστροφή σε γνώριμα ύδατα, καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο δράματα εποχής, το «Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου και το «Mary, Queen of Scots».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Ellie Bamber
    Με θεατρικό υπόβαθρο και επιτυχίες στο σανίδι από μικρή ηλικία, έφτασε να πρωταγωνιστεί στο «High Society», την τελευταία παράσταση που ανέβηκε στο Old Vic του Λονδίνου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κέβιν Σπέισι. Γρήγορα ήρθαν και οι κινηματογραφικοί ρόλοι, καθώς την είδαμε μαζί με πολλούς εκκολαπτόμενους σταρ στην παρωδία των έργων της Όστεν, «Περηφάνεια και Προκατάληψη και Ζόμπι», ενώ η πρώτη της εμφάνιση σε πραγματικά σπουδαίο φιλμ ήταν πέρσι στα «Νυκτόβια Πλάσματα» του Τομ Φορντ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Alden Ehrenreich
    Ο Άλντεν Έρενραϊχ είναι αρκετά παλιός για να μπει στη συγκεκριμένη λίστα. Παρά το νεαρόν της ηλικίας του (μόλις έκλεισε τα 27), έκανε το ντεμπούτο του στο ατυχές «Τέτρο» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, συνέχισε διστακτικά και είχε μια μεγάλη ανάκαμψη πέρσι, με έναν νόστιμο ρόλο στο «Χαίρε, Καίσαρ» των αδελφών Κοέν (που δεν πήγε και τόσο καλά εμπορικά) κι έναν άχαρο στο «Rules don’t apply» του Γουόρεν Μπίτι, που βυθίστηκε αύτανδρο. Το επόμενο break του αμυδρά «τζεϊμσντινικού» ηθοποιού μοιάζει κερδισμένο στοίχημα, πριν καν δούμε την ταινία: θα είναι ο επερχόμενος Χαν Σόλο στο ακόμη ατιτλοφόρητο Han Solo project, στον χαρακτήρα που καθαγίασε ο Χάρισον Φορντ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Mia Goth
    Ο πιο απαιτητικός ρόλος της Μία ήρθε νωρίς στη ζωή της, μια που εδώ και πέντε χρόνια είναι αρκετά παρανοϊκή για να είναι σύζυγος του Σία ΛεΜπεφ. Ασυνήθιστο πρόσωπο, που θυμίζει τα νεανικά χρόνια της Σίσι Σπέισεκ, κολύμπησε από νωρίς στα βαθιά ως P στο δεύτερο μέρος του «Nymphomaniac» του Τρίερ, ενώ έπαιξε με άνεση μια απόκοσμη φιγούρα στο «Αντίδοτο στην ευεξία» του Γκορ Βερμπίνσκι. Συνεχίζοντας να είναι επιλεκτική, αυτό τον καιρό παίζει, υπό τις οδηγίες του Λούκα Γκουαντανίνο, στο ριμέικ του «Suspiria».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Nicholas Hamilton
    Μόλις 17 ετών, ο Αυστραλός Νίκολας Χάμιλτον ήταν ένα από τα πολλά παιδιά του λοξού πάτερ-φαμίλια Βίγκο Μόρτενσεν στο «Captain Fantastic» αλλά και εκείνο που ξεχώρισε, αφού αμφισβήτησε κάθετα και δραματικά την ανορθόδοξη διαπαιδαγώγησή του και άλλαξε στρατόπεδο, πείθοντας συγκινητικά στη συναισθηματική του μεταστροφή μετά τον θάνατο της μητέρας του. Θα δώσει το «παρών» και στις δύο πολυαναμενόμενες μεταφορές των έργων του Στίβεν Κινγκ, το «It» και το «Dark Tower».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Sasha Lane
    Η Άντρεα Άρνολντ είχε από παλιά το ταλέντο να ανακαλύπτει άγνωστα πρόσωπα και στο «American Honey» δικαιώθηκε για την επιλογή της. Η δυναμική Λέιν βρέθηκε από το πουθενά να γοητεύει τις Κάννες και πλέον έπεται συνέχεια. Συμμετέχει σε 5 φιλμ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2018, μεταξύ των οποίων και η επόμενη δουλειά του Μπεν Γουίτλεϊ, το «Freak Shift», μαζί με τους Άρμι Χάμερ και Αλίσια Βικάντερ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Michael Barbieri
    Ο ιταλικής καταγωγής Νεοϋορκέζος Μάικλ Μπαρμπιέρι, που κόλλησε το μικρόβιο όταν είδε τον μεγαλύτερο αδελφό του να παίζει σε ένα σχολικό έργο, επέδειξε αστραφτερή δεξιοτεχνία σε μια σκηνή acting out στους «Μικρούς Κυρίους» του Άιρα Σακς, απόρροια της θητείας του στη θρυλική σχολή υποκριτικής του Λι Στράσμπεργκ. Στα 15 του χρόνια έχει πάρει ήδη ρόλους στο «Spider-Man: Homecoming» και στο «Dark Tower».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Anya Taylor-Joy
    Μεταξύ ΗΠΑ, Αργεντινής και Αγγλίας στα νεανικά της χρόνια, μπήκε στον χώρο του σινεμά έχοντας την τύχη να παίζει στο «Witch», μία από τις πιο overhyped ταινίες που παίχτηκαν τελευταία στο Σάντανς. Φαίνεται πως φέρνει τύχη και σε άλλους, καθώς έπαιξε στο «Split» που ανέστησε την καριέρα του Νάιτ Σιάμαλαν, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στη συνέχειά του, στο «Glass». Ο κόσμος των κόμικς τής χτύπησε την πόρτα και έτσι θα τη δούμε σε βασικό ρόλο το 2018 στο «New Mutants», τις νέες περιπέτειες της σειράς ταινιών X-Men.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Yahya Abdul Mateen
    Ο 30χρονος Αμπντούλ Ματίν εγκατέλειψε μια στρωμένη καριέρα στην αρχιτεκτονική και τον πολεοδομικό σχεδιασμό για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ήταν καταπληκτικός στο τηλεοπτικό «Get Down» του Μπαζ Λούρμαν, ό,τι καλύτερο στο άθλιο «Baywatch», όπου έδειξε κωμικά στοιχεία, ενώ θα υποδυθεί τον κακό απέναντι στον Aquaman της DC Comics που μεταφέρεται οσονούπω στο σινεμά. Θα τον δούμε και στο βιογραφικό μουσικό δράμα «The Greatest Showman» με τον Χιου Τζάκμαν και τη Ζεντάγια του «Spider-Man».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Florence Pugh
    Η μικρή αδερφή του Toby Sebastian, που παίζει στο «Game of Thrones», έκανε το ντεμπούτο της σε ένα από τα καλύτερα βρετανικά φιλμ μυστηρίου των τελευταίων χρόνων, το «Falling». Κέρδισε διακρίσεις μέσα στη χώρα και δύο χρόνια αργότερα κράτησε με άνεση τον βασικό ρόλο στο φεστιβαλικό hit «Lady Macbeth» που της έδωσε και το διαβατήριο για μεγαλύτερα πράγματα. Σύντομα θα την δούμε στο «Commuter», ένα θρίλερ με τη Βέρα Φαρμίγκα και τον Λίαμ Νίσον.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Jack Lowden
    Ο 27χρονος Σκοτσέζος Τζακ Λόουντεν δεν έχει σταματήσει να δουλεύει στη Μεγάλη Βρετανία την τελευταία δεκαετία, έχοντας διακριθεί στο θέατρο, έχοντας αποσπάσει βραβείο Ολίβιε για τους «Βρικόλακες» του Ίψεν, και σε μίνι σειρές του BBC, όπως το «Passing Bells» και το «Πόλεμος και Ειρήνη». Συμμετέχει και αυτός στη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν και πρόσφατα υποδύθηκε τον Μόρισεϊ των Smiths στο «England is Mine» που έκλεισε το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, παίρνοντας καλές, αν και συγκρατημένες κριτικές.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Billie Lourd
    Η κόρη της Κάρι Φίσερ βρέθηκε στο πρώτο «Star Wars» της νέας εποχής παίζοντας δίπλα στη μητέρα της, κάτι που ήταν αρκετό για να της δώσει την απαραίτητη ώθηση. Βοήθησε, βέβαια, και η ερμηνεία της στο «Scream Queens» που της χάρισε την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα και μόνη της. Θα τη δούμε μέσα στο 2017 στο φιλόδοξο θρίλερ «Billionaire Boys Club» και, φυσικά, στο «Last Jedi», όπου μοιράζεται για τελευταία φορά σκηνές με τη Φίσερ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Douglas Booth
    Μόλις στα 18 του χρόνια, ο αγνώριστος από το βαρύ make up Ντάγκλας Μπουθ προκάλεσε τον θαυμασμό του κοινού, των κριτικών και του ίδιου του Boy George, τον οποίο υποδύθηκε στα εφηβικά του χρόνια στο φιλμ για την τηλεόραση «Worried about the Boy». Είχε την ευκαιρία να καθιερωθεί ως νεανικό είδωλο, αλλά η εκδοχή του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» του Κάρλο Καρλέι ήταν όλο trendy πόζα και μελό φιγούρα. Ήταν καλός στο «Riot Club», πνίγηκε στην αδιέξοδη σπαζοκεφαλιά των Γουατσόφκσι, «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ», ενώ σύντομα, στα 25 του χρόνια, μπορεί να αναδυθεί και πάλι ως Πέρσι Σέλι στη ρομαντική επανεκκίνηση του μύθου της Μέρι Σέλι, συγγραφέως του Φρανκενστάιν, και του ποιητή συζύγου της.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Suki Waterhouse
    Υπερφιλόδοξη, μοντέλο, επιχειρηματίας και κολλητή της Κάρα Ντελεβίν, θα ήταν απίθανο να μη στραφεί και προς το σινεμά. Βρέθηκε πάντως σε ένα από τα χειρότερα franchises των τελευταίων χρόνων, το «Divergent», παίζοντας στη δεύτερη ταινία της σειράς. Το 2016 ήταν όμως μια πολύ καλή χρονιά γι’ αυτήν, αφού έπαιξε στην κινηματογραφική εκδοχή του πολύ αγαπημένου στη Βρετανία «Absolutely Fabulous» και πρωταγωνίστησε στο «Bad Batch» της Αμιρπούρ μαζί με τον Τζέισον Μομόα, που θα δούμε σύντομα και στη χώρα μας.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Mena Massoud
    Με καταγωγή από χριστιανική οικογένεια της Αιγύπτου, ο Καναδός Μίνα Μασούντ ανήκει πλέον στη διευρυμένη, πολυπολιτισμική (αν μπορεί, ας κάνει κι αλλιώς…) οικογένεια της Disney, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Αλαντίν στη διασκευή του κινούμενου σχεδίου με αληθινούς ηθοποιούς. Μετά την ουρανομήκη επιτυχία που είχε η «Πεντάμορφη και το Τέρας», περιμένουμε πλέον μεταφορές όλων των animations της τελευταίας 25ετίας και ο τυχερός από την κλήρωση Μασούντ είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα κληθούν να υπερβούν τον δεδομένο θρίαμβο του συνταγογραφημένου concept και να κάνει τη διαφορά με τις δικές του δυνάμεις σε κάτι τελείως διαφορετικό στη συνέχεια.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Maika Monroe
    Κράτησε το επώνυμό της χωρίς να λογαριάσει τις αναμενόμενες συγκρίσεις και είχε δύο πολύ καλές επιλογές το 2014 που την έφεραν ψηλά στις προτιμήσεις των casting directors. Το «Guest» και κυρίως το «It Follows», όπου πρωταγωνίστησε, αποδείχτηκαν διαβατήρια για πρωτοσέλιδα και συνεντεύξεις, αν και οι πιο χολιγουντιανές επιλογές της δεν της βγήκαν. Το «5th Wave» και η συνέχεια της «Μέρας Ανεξαρτησίας» μόνο καλά δεν πήγαν, όμως δεν την επηρέασαν, αφού μέσα στο 2017 συμμετέχει σε 6 ταινίες συνολικά.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Thomas Cocquerel
    Ήταν ένας από τους απαγωγείς του Φρέντι Χάινεκεν στη δραματική περιπέτεια με τον Άντονι Χόπκινς στον ομώνυμο ρόλο, αλλά τώρα έρχεται η στιγμή στην καριέρα του 25χρονου Αυστραλού ηθοποιού Τόμας Κόκερελ για να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί στο ύψος και στην ανισόρροπη συμπεριφορά του θρυλικού σταρ του Χόλιγουντ, διαβόητου αλκοολικού και αμφιλεγόμενου καρδιοκατακτητή Έρολ Φλιν, στη βιογραφία που σκηνοθετεί ο ξεχασμένος από το «Highlander» Ράσελ Μαλκάχι.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Angourie Rice
    Το πιο πρόσφατο εξαγώγιμο πρόσωπο της Αυστραλίας δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17 του χρόνια, αλλά έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, κυρίως για τις προσθήκες του τα δύο τελευταία χρόνια. Η αρχή έγινε το 2016 όταν την μίσησαν πολλές γυναίκες βλέποντάς την δίπλα στους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ράσελ Κρόου στο «Nice Guys». Εκεί την πρόσεξε η Σοφία Κόπολα, δίνοντάς της ρόλο στην «Αποπλάνηση», αλλά και η Disney, που την έβαλε στο σύμπαν του νέου «Spider-Man», την οριστική της μετάβαση προς ΗΠΑ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Billy Howle
    Ο Μπίλι Χάουλ διαδέχτηκε τον Έντι Ρεντμέιν, τον Έιντριαν Μπρόουντι και τον Τιμ Ροθ στην καμπάνια της Prada, έχει δηλώσει πως ηρωίδα του είναι η Λένα Ντάναμ και πως δεν αισθάνεται άνετα με την ταμπέλα του ειδώλου του σεξ. Καλά τα λέει, καθώς με τους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στο τηλεοπτικό «Glue», στη μίνι σειρά «Witness for a prosecution» και στο κινηματογραφικό δράμα «Sense of an ending» δείχνει περισσότερο την κλίση του ως character actor παρά ως ζεν πρεμιέ. Σύντομα θα είναι ο Κονσταντίν Τρέπλιεφ στη μεταφορά του «Γλάρου» του Τσέχοφ, δίπλα στη Σέρσι Ρόουναν και στην Ανέτ Μπένινγκ.
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Brianna Hildebrand
    Ανέχτηκε όλες τις προσβολές του «Deadpool», διατηρώντας έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ταινίας, κι έγινε σχεδόν αμέσως κομμάτι της σύγχρονης πoπ κουλτούρας με το κοντό μαλλί της για τον ρόλο της Negasonic Teenage Warhead. Ακολούθησε τον συνηθισμένο δρόμο μετά, παίζοντας σε δύο ανεξάρτητες αμερικανικές παραγωγές, ενώ φυσικά θα επιστρέψει αναβαθμισμένη στο δεύτερο «Deadpool».
  • Γνωρίστε τους 25 χολιγουντιανούς σταρ του αύριο
    Timothée Chalamet
    Καταπληκτικός στο «Call me by your name» του Λούκα Γκουαντανίνο ως εραστής του Άρμι Χάμερ στην Ιταλία των ’80s, ο δίγλωσσος (αγγλικά και γαλλικά) Νεοϋορκέζος Τιμοτέ Σαλαμέ, που είχαμε δει και στο «Interstellar» ως γιο του Μάθιου Μακόναχι, θα έχει μια πολυάσχολη χρονιά, αφού συμμετέχει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γκρέτα Γκέρβιγκ, το «Beautiful Boy» του Φέλιξ βαν Γκρένιγκεν, με τον Στιβ Καρέλ, και στο «Hostiles» του Σκοτ Κούπερ, με τον Κρίστιαν Μπέιλ και τη Ρόζαμουντ Πάικ. Είναι μόλις 21 ετών.