Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-28/1/21)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-28/1/21) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά και δεν είστε σίγουροι αν είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Οι πολλές απόψεις που θα ακούσετε θα σας προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση και καλό θα είναι να μην σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων. Στις 23/1, ο Άρης, σε τετράγωνο με τον Δία, σας δίνει την ενέργεια να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναλάβετε ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε, καθώς ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να υπερεκτιμήσετε είτε τις δυνατότητές σας είτε την αξιοπιστία του συνεργάτη σας. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επίτευξη ενός στόχου, απαιτεί όμως υπευθυνότητα και πειθαρχία. Στις 26/1, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα φέρει αναστάτωση σε σχέσεις με οικείους λόγω οικονομικών θεμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας έχουν προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές με τους πόρους σας. Στις 23/1, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σάς κάνει πολύ θαρραλέους και είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες που θα σας φέρουν σε δυσμενή θέση. Μελετήστε προσεχτικά τις λεπτομέρειες μιας πρότασης συνεργασίας και μην ενθουσιάζεστε με μεγάλα λόγια. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αυξάνει τη φαντασία και θα ευνοηθεί η διάδοση των ιδεών σας. Η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου στις 24/1 ενθαρρύνει τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας και θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειές σας μέσω των αποδοχών σας ή μιας προαγωγής. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με ηλικιωμένους στις 26/1. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αυξάνει την επαναστατική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι σπουδές και διαδικαστικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στις 23/1 και θα είναι μια απαιτητική εβδομάδα. Ο Άρης στον τομέα του ψυχισμού σάς καλεί να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη σταδιοδρομία σας και ο Δίας προκαλεί μια υπερβολή που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες ενέργειες αν υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Στις 24/1 η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα προκαλέσει πιέσεις και μπορεί να μετανιώσετε για τις επιλογές σας, ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Με πειθαρχία και οργάνωση μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Στις 26/1 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα εντείνει τη διάθεσή σας για απόκτηση νέων εμπειριών, όμως θα σας αναγκάσει να ρίξετε τους ρυθμούς, προκειμένου να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Μην αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και μη δίνετε υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια μιας ασταθούς εβδομάδας καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή κοινούς πόρους και ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως έχετε δείξει τυφλή εμπιστοσύνη σε λάθος άτομα. Στις 23/1 το τετράγωνο του Δία με τον Άρη θα δοκιμάσει μια ερωτική ή εταιρική σχέση και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει έκτακτα έξοδα που θα φρενάρουν τα σχέδιά σας και θα στρέψετε την προσοχή στην αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και προσέξτε τις συνεργασίες σας. Οικονομικές διαφορές με τον πρώην σύντροφό σας ή με ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξουν με την υπομονή σας στις 26/1, που πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις και η καριέρα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και δεν θα λείψουν οι προκλήσεις. Στις 23/1 το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τον εργοδότη σας σχετικά με τις αποδοχές σας, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας και μπορεί να ξεσπαθώσετε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και μη ζορίζετε καταστάσεις. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον τομέα των συνεργασιών θα δημιουργήσει πιέσεις και στην προσπάθειά σας να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των άλλων θα εξαντληθείτε. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και μην αναλαμβάνετε ευθύνες τρίτων. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26/1 θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς θα έχετε την αίσθηση πως παραμελείτε φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή προσπαθείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να διευθετήσετε διαδικαστικά θέματα, όμως πρέπει να προσέξετε ώστε να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας. Στις 23/1 το τετράγωνο του Δία με τον Άρη στον άξονα υγεία - προσωπικοί στόχοι θα σας δώσει μεν ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, προσέξτε όμως μην ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας. Στις 24/1 η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια και προκλήσεις στον τομέα της εργασίας και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας ή οι σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο. Κάποια νομικά ζητήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στις 26/1 με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σας βάλουν σε διαδικασία αναζήτησης πόρων.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή είστε απορροφημένοι με τις οικονομικές σας υποθέσεις και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τις οφειλές σας, ενώ παράλληλα αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί πού θα επενδύσετε τα χρήματά σας. Στις 23/1 πραγματοποιείται το τετράγωνο του Δία με τον Άρη και θα σας δώσει ώθηση για να πάρετε ρίσκα, όμως η υπερβολική αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Μπορεί κάτι που θα σας φανεί ευκαιρία να αποβεί τελικά ασύμφορο. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση στα ερωτικά σας κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, θα δώσετε οριστικό τέλος. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26/1 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν σημαντικά τα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας προκαλέσουν ασφυξία και μπορεί να ξεσπάσετε σε ανύποπτο χρόνο. Ιδιαίτερη προσοχή στις 23/1, οπότε πραγματοποιείται το τετράγωνο του Δία με τον Άρη, καθώς θα φέρει αναστάτωση είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα σας βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης μια σχέσης και καλό θα είναι να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες. Επίσης, αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, κάντε μια διεξοδική έρευνα μέχρι να βρείτε μια καλή ευκαιρία. Μια ανατροπή σε μια συνεργασία στις 26/1, εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου - Ουρανού, θα σας προκαλέσει απογοήτευση. Βάλτε όρια σε παραλογισμούς και προσέξτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αύξηση των ευθυνών σας τις επόμενες μέρες θα σας εξαντλήσει, δοκιμάζοντας τις αντοχές και ενδεχομένως τις σχέσεις σας, αν διαπιστώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας φορτώσουν τα καθήκοντά τους. Οι δεξιότητες σας είναι πολλές, όμως επειδή δεν μπορείτε να είστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, αναγκαστικά θα πρέπει να αφήσετε ορισμένες δουλειές στην άκρη. Στις 23/1, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα προκαλέσει βιασύνη και πρέπει να προσέξετε για πιθανά ατυχήματα ή τραυματισμούς, ενώ εργάζεστε. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης των σχεδίων σας και ενδεχομένως να απογοητευτείτε. Μην αποκλείετε καμία πρόταση συνεργασίας αν δεν εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά. Τη φυσική σας κατάσταση την έχετε παραμελήσει λόγω υποχρεώσεων, γι' αυτό πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια φάση που αναζητάτε νέες ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας και είστε μες στον ενθουσιασμό, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε ανάληψη ρίσκων χωρίς οικονομικά οφέλη. Στις 23/1 το τετράγωνο του Δία με τον Άρη θα σας δώσει τον δυναμισμό και την ενέργεια για διαπραγματεύσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα μιας συμφωνίας. Ιδιαίτερη προσοχή σε συμφωνίες μέσω τηλεφώνου. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα προκαλέσει κάποια εμπόδια στην υλοποίηση μιας επένδυσης και δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη την τελευταία στιγμή. Η διάθεσή σας για απολαύσεις είναι αυξημένη και μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού αν δεν προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας. Στις 26/1, το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού θα προκαλέσει μια αναταραχή στη σχέση σας, ωστόσο δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, όμως υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν καταφέρνετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και απογοητεύεστε. Περιορίστε όσο μπορείτε τις ευθύνες σας και δείτε με ποιους τρόπους θα εξασφαλίσετε προσωπικό χρόνο. Στις 23/1, το τετράγωνο του Δία με τον Άρη θα δημιουργήσει εντάσεις. Συζητήστε και μοιράστε αρμοδιότητες σε συνεργάτες ή στα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού, ώστε να αποσυμφορηθεί το πρόγραμμά σας. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου στο ζώδιό σας θα στρέψει την προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες και ενδεχομένως να απογοητευτείτε από ορισμένες επιλογές σας, αλλά θα είναι παροδικό όλο αυτό. Πιθανή σύγκρουση με μέλος της οικογένειας στις 26/1, οπότε πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατοικίας.


ΙΧΘΥΣ

Θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα επανεξετάσετε τα σχέδιά σας αν νιώσετε πως έχετε εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Στις 23/1 το τετράγωνο του Δία με τον Άρη θα προκαλέσει τεταμένο κλίμα στις σχέσεις με οικείους και θα πρέπει να προσέξετε τι θα πείτε και πώς. Στις 24/1, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και θα εντείνει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες και τη βελτίωση του ψυχισμού σας. Πιθανή αλλαγή στα σχέδιά σας με το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 26/1 δεν πρέπει να σας τρομάξει. Σκεφτείτε τις εναλλακτικές και δείτε πώς θα αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες. Προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας με δυναμισμό και ευελιξία και θα βγείτε κερδισμένοι.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM