Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/9/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/9/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα σας απασχολήσουν οικονομικά και εργασιακά θέματα, ενώ κάποια γεγονότα θα σας ωθήσουν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας και θα είναι ένα διάστημα πολλών επαφών από τις 5/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στον τομέα των συνεργασιών. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και αποφύγετε τη βιασύνη, που είναι κακός σύμβουλος. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και η δημιουργική σας διάθεση θα είναι αυξημένη, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή, που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να βρεθείτε στην αγκαλιά ενός εραστή. Η εκπαίδευση των παιδιών είναι κάτι που σας προβληματίζει, ωστόσο δεν θα πρέπει να σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση προκειμένου να βελτιώσετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλή δημιουργική διάθεση και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας, αρκεί να είστε υπομονετικοί. Μην απογοητευτείτε αν δεν έχουν άμεση ανταπόκριση οι ιδέες σας, καθώς είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να μπουν σε μια ροή τα σχέδιά σας. Με την είσοδο του Ερμή στις 5/9 στον Ζυγό θα έχετε την ευχέρεια να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, οπότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σίγουρα θα επωφεληθείτε. Οι σπουδές είναι ένα σημαντικό θέμα που θα σας απασχολήσει πολύ και ίσως να αλλάξετε κατεύθυνση, αν δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσετε την τύχη σας, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι και προσγειωμένοι. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, ευνοώντας τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της οργάνωσης και της διευθέτησης εκκρεμοτήτων και παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, είστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η σεζόν και ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να σταθεροποιούνται τα έσοδά σας, ενώ προβλέπεται και αύξηση των κερδών σας μέσω μιας προηγούμενης προσπάθειας που τώρα αποδίδει καρπούς. Ωστόσο, επειδή έχετε μια τάση να ενθουσιάζεστε και να βάζετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες, είναι καιρός να αλλάξετε στάση προκειμένου να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Στις 5/9 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και τα ρίσκα, ενώ παράλληλα θα είναι και πιο ευχάριστη η επικοινωνία με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Την επόμενη μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και είναι ιδανική εποχή για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις με οικείους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ξεκινά ένας νέος κύκλος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της επιχείρησής σας και στην ανάπτυξη νέων μεθόδων που θα ανταποκριθούν στις επιταγές της εποχής. Η επικοινωνία και η προώθηση των υπηρεσιών σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα είναι ένα διάστημα από το οποίο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για αύξηση των κερδών σας. Ωστόσο, επειδή επικρατεί αστάθεια στην αγορά, θα πρέπει να έχετε διορατικότητα και ευελιξία, ώστε να αποφύγετε πιθανές οικονομικές απώλειες. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 θέματα ακίνητης περιουσίας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και κάποιες επαφές για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και, καθώς είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αγάπης, να περιμένετε κάποια θετικά νέα στους συγκεκριμένους τομείς. Ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας, ειδικά εσείς που νιώθετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα.

ΛΕΩΝ

Με αισιοδοξία και όραμα σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος και, εν αντιθέσει με άλλες χρονιές, φέτος, απ' ό,τι φαίνεται, θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω οι προσπάθειές σας. Σίγουρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές για όλους και θα βγουν κερδισμένοι όσοι προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, κάτι που για εσάς θα είναι σχετικά εύκολο. Στον τομέα των οικονομικών θα υπάρξουν κάποιες αυξομειώσεις εξαιτίας οφειλών προς το Δημόσιο και ίσως χρειαστεί να αναβάλετε μια σημαντική αγορά ή μια επένδυση που έχετε στο μυαλό σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 οι επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα είναι μια πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές και το εμπόριο. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η ερωτική σας διάθεση θα είναι αυξημένη, ενώ θα δώσετε έμφαση και στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήσυχους σας βρίσκει ο μήνας, καθώς σας απασχολούν οι συνεργασίες και ό,τι αφορά την επαγγελματική σας αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Για να αποφύγετε τις παγίδες και τη σπατάλη χρόνου, μελετήστε διεξοδικά τις επιλογές που σας δίνονται και μην επηρεάζεστε από το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Οι σπουδές, οι δικές σας ή των παιδιών σας, είναι επίσης ένα μείζον θέμα που σας κρατά σε εγρήγορση και στην παρούσα φάση θα παίξουν σημαντικό ρόλο η ψυχραιμία και η ορθολογική σκέψη. Στις 5/9 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στον Ζυγό και καθώς θα διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι επενδύσεις. Την επόμενη μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και μπορεί να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση που θα θέλετε να κρατήσετε μυστική. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας.

ΖΥΓΟΣ

Εποχή σημαντικών αλλαγών για εσάς που αναζητάτε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις και όσο περισσότερο κυνηγήσετε ευκαιρίες τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Στον τομέα της οικογένειας επικρατεί ένας μικρός πανικός, κυρίως για εσάς που έχετε παιδιά τα οποία ξεκινούν τις σπουδές τους, και η αναζήτηση στέγης μπορεί να σας απογοητεύσει λίγο. Ωστόσο, αν κάνετε μια έξυπνη έρευνα αγοράς, θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 5/9 θα ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Διαδίκτυο. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, δηλαδή στον τομέα της συλλογικότητας, και μέσω των κατάλληλων συμμαχιών θα διευκολυνθείτε σε θέματα σπουδών, ενώ θα βελτιωθούν και οι φιλικές σας σχέσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχετε βρει τον τρόπο να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της εποχής μέσω μυστικών επαφών και συνεργασιών και δεν σας έχει επηρεάσει πολύ η αστάθεια που επικρατεί, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε και κάποιες άμυνες, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 δεν θα λείψει το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, γι' αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τους ανταγωνιστές σας. Τα οικονομικά σας είναι σταθεροποιημένα, όμως, επειδή οι εποχές είναι παράξενες, καλύτερα να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα ο τομέας της καριέρας ενεργοποιείται και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν δεν υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό δρόμο και σκέφτεστε σοβαρά την επισημοποίηση της σχέσης σας. Οι γονείς, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φέτος η σεζόν ξεκινά με πολύ ενθουσιασμό, καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές μπροστά σας κι αν αποφύγετε κάποια λάθη που στο παρελθόν σάς οδήγησαν σε αδιέξοδο, οι εξελίξεις θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με πολύ θετικούς οιωνούς και είναι κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά, οπότε η επιτυχία σας θα οφείλεται αποκλειστικά στις ικανότητες και το ήθος σας. Με έξυπνη διαχείριση των πόρων σας θα αποφύγετε τα άγχη και ενδεχομένως να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος, οπότε θα ευνοηθούν η προώθηση των ιδεών και η κοινωνική σας ζωή, επομένως οι πιθανότητες να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα είναι πολλές. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα. Ένα ταξίδι θα έχει πολλαπλά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια φάση αναζήτησης νέων κατευθύνσεων και οι ιδέες σας είναι πολλές, όμως, αν δεν αποφύγετε την εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μην ενθουσιάζεστε με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας αν βρεθείτε σε δίλημμα. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν από τις 5/9 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε στην προώθηση των δεξιοτήτων και των υπηρεσιών σας και σε ό,τι μπορεί να αυξήσει τη δημοτικότητά σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση και ενδυναμώστε τις σχέσεις με τους πελάτες σας ‒ κάποια έξυπνα δωράκια θα κάνουν τη διαφορά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα στις 6/9 θα ευνοηθούν κοινόχρηστοι πόροι και η ερωτική σας ζωή, που σημαίνει πως θα είναι στο χέρι σας να βρείτε την ευτυχία μέσω μιας καινούργιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι για εσάς ο μήνας της οργάνωσης και καθώς θα έχετε να τρέξετε πολλά θέματα ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να θυσιάσετε αρκετό από τον προσωπικό σας χρόνο προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αρκετοί από εσάς θα αναζητήσετε παράλληλη εργασία προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας και αν αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας μαζί με τις παροχές του Διαδικτύου, θα βρείτε την κατεύθυνση που σας ταιριάζει. Σπουδές, ταξίδια και διαδικαστικές υποθέσεις θα ευνοηθούν από τις 5/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, και ενδεχομένως να μείνετε έκπληκτοι από τις εξελίξεις. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μην το βάζετε κάτω αν δεν έχετε άμεσα αποτελέσματα. Στις 6/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μια πρόταση συνεργασίας θα σας βάλει σε δίλημμα.

ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από ένα διάστημα που απείχατε από τα καθήκοντά σας, απολαμβάνοντας τις διακοπές σας, ήρθε η στιγμή να μπείτε και πάλι στην καθημερινή σας ρουτίνα και ίσως δυσκολευτείτε λίγο στην αρχή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα βρείτε σύντομα τους ρυθμούς σας. Επαγγελματικές υποθέσεις, η εκπαίδευση των παιδιών και ζητήματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν όλα μαζί και μπορεί να σας πιάσει πανικός, όμως στην παρούσα φάση μόνο με ψυχραιμία θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Από τις 5/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, κοινόχρηστοι πόροι και θέματα Δημοσίου θα είναι το βασικό σας μέλημα, ενώ θα δώσετε έμφαση και στην προσωπική σας ζωή. Από τις 6/9, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, η ρουτίνα θα είναι πιο ευχάριστη, ενώ θα διευκολυνθείτε και στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM