Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η αγάπη της για τις μοτοσικλέτες γεννήθηκε στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, όταν, πιτσιρίκι ακόμα, χάζευε τους μοτοσικλετιστές στους ευρωπαϊκούς αυτοκινητόδρομους, στα ταξίδια με τους γονείς της στο εξωτερικό. Αναζητώντας αυτή την αίσθηση της ελευθερίας οδήγησε το πρώτο της μηχανάκι, ένα Honda C50 στα 16. Με αυτό πηγαινοερχόταν στο σχολείο της.

 

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για να συν-δημιουργήσει στη συνέχεια το αρχιτεκτονικό γραφείο DK ARCHITECTS που άφησε το δικό του στίγμα, σχεδιάζοντας με μεγάλη επιτυχία κατοικίες και καταστήματα. Παράλληλα με την καριέρα της έκανε οικογένεια και έχει τέσσερις κόρες. Η αγάπη για τη μοτοσικλέτα και την περιπέτεια ήταν εκεί και περίμενε τη σειρά της. Πλέον ακολουθεί το πάθος της συμμετέχοντας με επιτυχία σε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Αν και πολλές φορές φτάνω στα όριά μου, με τον χρόνο να μην είναι αρκετός για να προλάβω να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια μέρα, ποτέ δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω.

 

— Πώς καταφέρνεις να συνδυάζεις με επιτυχία τόσο διαφορετικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου;

Με αγάπη, πείσμα, επιμονή και υπομονή, συγκέντρωση στον στόχο μου κάθε φορά, μπορώ και κάνω fuze όλα εκείνα που με γεμίζουν ενέργεια και διάθεση, που μου δίνουν δύναμη να ξεκινήσει η κάθε επόμενη μέρα μου. Ο ρόλος της μητέρας, το πάθος για την αρχιτεκτονική και τώρα η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα είναι όλα αυτά που με καθορίζουν σαν άνθρωπο, όλα αυτά που διαμορφώνουν την Πολυτίμη.

 

— Θεωρείς τον εαυτό σου fuzer, δηλαδή άνθρωπο της νέας εποχής που καταφέρνει να συνδυάσει όσα φαινομενικά είναι αδύνατο να συνδυαστούν;

Το να συνδυάζεις διαφορετικούς και φαινομενικά ασυνδύαστους ρόλους είναι κάτι που με κάνει να υπερβαίνω τα όριά μου και αυτό με ιντριγκάρει, με κρατάει νέα και ζωντανή. Νιώθω creator της δικής μου καθημερινότητας. Κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου και το FuzeTea.

 

 

 

— Πόσο σημαντικό είναι για σένα να πετυχαίνεις τους στόχους σου;

Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ολοκληρώνω τους στόχους μου. Κάθε τερματισμός είναι μια νίκη. Είναι η ικανοποίηση της δικής μου επιτυχίας και η επιβεβαίωση πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αρκεί να το πιστέψεις.

 

— Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατήσεις κάποια από τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείσαι για να αφοσιωθείς εξολοκλήρου στις άλλες;

Αν και πολλές φορές φτάνω στα όριά μου, με τον χρόνο να μην είναι αρκετός για να προλάβω να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια μέρα, ποτέ δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω. Ίσως γιατί οι δυσκολίες αποτελούν για μένα μια πρόκληση. Ίσως γιατί η προσπάθεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθω σε όλα με κάνει πιο δυνατή και δημιουργική, δίνει νόημα!

 

 

 

— Αν σου δινόταν η ευκαιρία στο μέλλον, ποια άλλη δραστηριότητα/ενασχόληση θα ήθελες να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου;

Η αλήθεια είναι ότι η ενασχόλησή μου με τη μοτοσυκλέτα, τόσο αγωνιστικά αλλά και στην καθημερινότητά μου, με γεμίζει τόσο πολύ ώστε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Στη νέα καμπάνια του FuzeTea αναγνωρίζω πολλά στοιχεία του εαυτού μου και το μήνυμα Refuze to Choose συμπυκνώνει μέσα του όλα εκείνα τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Οπότε ποτέ δε ξέρεις...