TO BLOG ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΥ
Facebook Twitter

UPD/ O γάτος είναι ΟΚ!

UPD/ O γάτος είναι ΟΚ! Facebook Twitter
Φωτ.: Σ.Τ./ LIFO

O γάτος είναι ΟΚ!

Ήρθε σεμνά και έκατσε στην είσοδο του OK! της Τσακάλωφ, πριν κάνα μήνα. Στη στάση αυτή. Επι 24ώρου βάσεως. Σοβαρός και ήσυχος. Σα να περιμένει κάποιον να βγει.

Του έβαλαν  μπολάκι με νερό και φαί. Αν κοντοσταθείς λίγο παραπάνω, το εκλαμβάνει ως πρόσκληση- έρχεται κοντά σου.

«Θα είναι από σπίτι, έχει τρόπους· χάθηκε», είπα ένα βράδι στα παιδιά του σούπερμάρκετ που τον κοίταζαν κι αυτά με ένα είδος στοργής, καθώς έκαναν διάλειμμα για ένα τσιγάρο.

«Όχι, είναι του Τάδε -τον θυμασαι στα πέριξ;- ήτανε τζάνκι κι άστεγος. Πέθανε λίγες βδομάδες πριν και τον άφησε στο δρόμο».

___________________

callix
Κάθεται εκεί γιατί εκεί του έπαιρνε τις κονσέρβες το παιδί αυτό, καλοσυνάτος ήταν και χαμογελαστός πάντα, τον είχε στην πλατεία ελεύθερο και δεν έφευγε ποτέ από κοντά του, ήταν πάντα μαζί , μετά τον έβαζε στο κλουβί του τον πέρναγε από το Οκ του ψώνιζε τις κονσέρβες και μετά τον έφερνε στον Άγιο Διονύση και τον άφηνε ελεύθερο να σκαρφαλώσει και να παιξει στα δέντρα,μετά πάλι επέστρεφαν πίσω. Το παιδί ήταν αρκετά καλά πριν αλλά τον τελευταίο καιρό κ μετά την καραντίνα έπεσε απότομα,μάθαμε ότι έφυγε από την ζωή και ο γατούλης πήγε μόνος του στο Οκ ,τον περιμένει . Ακολουθεί από πίσω όποιον τον ταΐζει . Είναι φοβερός ❤️

Τον γατο τον λένε Axel ❤️ και το αφεντικό του τον έλεγαν Σταυρο 🖤

Aπό σχόλια κάτω από το ποστ μου στο instagram 

Ημερολόγιο

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ