KJ Skate park: ένας χώρος αναψυχής για όσους λατρεύουν το skate

KJ Skate park: ένας χώρος αναψυχής για όσους λατρεύουν το skate Facebook Twitter
Φωτογραφία: Κατερίνα Φαρφαρά
0

Με 3 bowls και αρκετό εξωτερικό χώρο για να κάνεις skate ή πατίνια, είναι μία από τις ελάχιστες ιδιωτικές προσπάθειες που γίνονται σε αυτόν το χώρο στην Αττική. Και η πιο πρόσφατη, μετά το LATRAAC που αυτή την στιγμή ετοιμάζεται στον Κεραμεικό.

Το ΚJ skate park στο Κορωπί το εγκαινίασαν πριν από 10 μέρες και γέμισε από πιτσιρίκια και μεγαλύτερα άτομα που λατρεύουν το skate. Το ΓΚΡΕΚΑ ήταν εκεί και να τι μας είπαν για το εγχείρημά τους.

KJ Skate park: ένας χώρος αναψυχής για όσους λατρεύουν το skate Facebook Twitter
Φωτογραφία: Κατερίνα Φαρφαρά
KJ Skate park: ένας χώρος αναψυχής για όσους λατρεύουν το skate Facebook Twitter
Φωτογραφία: Κατερίνα Φαρφαρά

—Πείτε μου λίγα πράγματα για εσάς. Ποιοι είστε;
Στην κορυφή όλου εγχειρήματος βρίσκονται ο Kanta Katz και ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος. Ο Kanta γεννήθηκε στην Αμερική και έζησε πολλά χρόνια στο Μεξικό, όπου και ίδρυσε σχολές surfing καθώς και γυμναστήρια. Eίναι σύμβουλος ψυχοσωματικής υγείας και θεραπευτής του Tai Υί. Έχει σπουδάσει Φυσική Υγεία (ΒΑ Natural Health) και Φυσική Θεραπευτική (Naturopathy Dr.), και συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές στην Φυσική Υγεία. Ο Δημοσθένης, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Caloria ΑΒΕΕ, η οποία ασχολείται για περισσότερο από 50 χρόνια προσφέροντας λύσεις στις οικιακές και εμπορικές ανάγκες θέρμανσης, καθώς και στις βιομηχανικές ανάγκες θέρμανσης νερού και ατμού. Είναι επίσης θεραπευτής του Tai Υί. Από πίσω μας όμως βρίσκεται μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και προσφέρουν οτιδήποτε χρειάζεται για να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, και τους ευχαριστούμε βαθιά για αυτή την συνεισφορά τους.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ