ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το απόλυτα αυθόρμητο mixtape των Rusty Bonez

Το απόλυτα αυθόρμητο mixtape των Rusty Bonez Facebook Twitter
0

Με αφορμή τη κυκλοφορία του ποιοτικότατου ντεμπούτο «Wrath», οι Rusty Bonez έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, όπως οφείλει να κάνει κάθε ανερχόμενη μπάντα που σέβεται τον εαυτό της. Με αφοσίωση και πίστη στο υλικό του, το τετραμελές heavy rock σχήμα από την Αθήνα, ξεκινάει άκρως εντυπωσιακά τον δεύτερο κύκλο της πορείας του στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα (αποτελούν αρκετά παλιότερη ιστορία για την ελληνική σκηνή, είτε ως σύνολο, είτε έκαστος ως μέλος άλλων εγχώριων μπαντών), γεμίζοντας το Ίλιον Plus της Αθήνας, στην παρθενική τους εμφάνιση για την παρουσίαση του πρόσφατου δίσκου τους.

Πολλοί τους ρώτησαν για τους στίχους τους, άλλοι για τη μουσική τους κι άλλοι για τα σχέδιά τους για το μέλλον. Εμείς προτιμήσαμε να «στριμώξουμε» τον Αλέξανδρο Βαρσάνη (ντραμς) και να τον βάλουμε να μας συνθέσει ένα αυθόρμητο mixtape, απαντώντας κυριολεκτικά σε ό,τι ερώτηση μας ήρθε στο μυαλό!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ.

Διάφορα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ