Η bwin και το Μake-A-Wish Ελλάδος φέρνουν το χαμόγελο στα παιδικά πρόσωπα

Η bwin και το Μake-A-Wish Ελλάδος φέρνουν το χαμόγελο στα παιδικά πρόσωπα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Πότε είναι η τελευταία φορά που ευχήθηκες κάτι; Που έκλεισες τα μάτια σφιχτά και είπες δυνατά τη σκέψη σου, ελπίζοντας πως κάποιος θα σε ακούσει και θα κάνει την ευχή σου πραγματικότητα;

Ο μικρός Γιώργος, που λατρεύει το ποδόσφαιρο, ευχήθηκε να παρακολουθήσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Κι επειδή κάποιες φορές οι παιδικές επιθυμίες είναι πιο ισχυρές και από τις μεγαλύτερες δυσκολίες της ζωής, οι κατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσουν αυτή την ευχή.

Η Ιωάννα Μπερίου, διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Μake-A-Wish, συνεργάζονται, αποδεικνύοντας πως η γυναικεία πρωτοβουλία και δυναμική γίνεται καταλύτης στην υλοποίηση της παραδειγματικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με ανίατες ασθένειες.

Η bwin, θεωρώντας την Κοινωνική Υπευθυνότητα αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού της προφίλ, υποστηρίζει το όραμα του Make-A-Wish Ελλάδος, εκπληρώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όσες ευχές αφορούν τον χώρο του αθλητισμού. Έτσι, ο μικρός Γιώργος, που δίνει τον δικό του αγώνα ενάντια σε μια πολύ σοβαρή ασθένεια, ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά του στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα Barcelona - Liverpool σε VIP θέσεις, στα ημιτελικά του Champions League. Η ευχή του, που εκπληρώθηκε την Πρωτομαγιά, αποτελεί μια ακόμα ολοκληρωμένη εμπειρία για την οποία φρόντισε η Make-A-Wish με τη βοήθεια της bwin. Αυτή η βοήθεια δεν είναι μια τυπική διαδικασία αλλά προκύπτει από μια βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στα μικρά παιδιά και μια έντονη ικανοποίηση κάθε φορά που εκείνα χαμογελούν, καθώς βλέπουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται.

Η κ. Ιωάννα Μπερίου μας εξηγεί: «Όλοι εμείς στη bwin είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ευχές παιδιών, που μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Ευχές όπως αυτές δεν θα μπορούσαν παρά να μας βρουν αρωγούς και συνοδοιπόρους, ιδίως λόγω και του αθλητικού τους χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να εύχονται και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους και να τα κάνουμε να πιστέψουν ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!»

 

Η bwin και το Μake-A-Wish Ελλάδος φέρνουν το χαμόγελο στα παιδικά πρόσωπα Facebook Twitter
Ιωάννα Μπερίου, διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin

Ο μικρός Γιώργος επέστρεψε από το ταξίδι στη Βαρκελώνη τόσο χαρούμενος και, κυρίως, αισιόδοξος για το μέλλον του. Πέρσι επισκέφθηκαν το Camp Nou άλλα δύο παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος, η Μαρία και ο Γιάννης, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Barcelona - Valencia σε VIP Players Ζone, ζώντας το δικό τους όνειρο! Η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε σχετικά: «Οι ευχές αθλητικού χαρακτήρα είναι πολλές. Για όλους εμάς στο Make-A-Wish η βοήθεια δεν συνίσταται μόνον στην οικονομική κάλυψη του αντιτίμου των εισιτηρίων και του ταξιδιού αλλά στη δυνατότητα να μπορούμε να καλούμε μια εταιρεία και να στέκεται στο πλευρό μας ανά πάσα στιγμή. Τα τελευταία τρία χρόνια, όποτε έχουμε χρειαστεί βοήθεια σε ευχή αθλητικού περιεχομένου, η bwin έχει σtαθεί δίπλα μας καλύπτοντας το κόστος με έναν τρόπο που δείχνει πραγματικό νοιάξιμο. Το να σηκώνεις το τηλέφωνο, να μοιράζεσαι μια ιστορία και, όταν το τηλέφωνο κλείνει, να έχει βρεθεί η λύση δεν είναι αυτονόητο».


Τα παιδιά είναι εκείνα που ακόμα εύχονται με τα μάτια κλειστά και ονειρεύονται χωρίς τα φίλτρα που βάζουμε οι ενήλικες. Με όλη την αθωότητα και την αφέλεια πως οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Κι αυτή η αθωότητα είναι που παρακινεί τους ανθρώπους της bwin να σταθούν στο πλευρό της Make-A-Wish για να μη σταματήσουν ποτέ τα παιδιά να ονειρεύονται, ειδικά όταν η ζωή τούς έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Γιατί ακόμα και τότε το χαμόγελο είναι το πιο βασικό τους όπλο για να νικήσουν.

 

Η bwin και το Μake-A-Wish Ελλάδος φέρνουν το χαμόγελο στα παιδικά πρόσωπα Facebook Twitter
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Μake-A-Wish

Η κ. Ζαφειρακοπούλου περιγράφει τη διαδικασία με τον καλύτερο τρόπο: «Τα παιδιά μεταμορφώνονται μέσα από τη διαδικασία της ευχής. Θυμούνται πώς είναι να ονειρεύονται, να επιθυμούν, να παίζουν, να συναντούν τους φίλους τους, να... ξαναγίνονται παιδιά. Η ευχή δεν εκπληρώνεται σε μία στιγμή, ακολουθεί τον δικό της ανηφορικό δρόμο μέχρι να σχεδιαστεί και να πραγματοποιηθεί. Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή το Κάνε-Μια-Ευχή προχωρά χέρι-χέρι πιασμένο με το παιδί, ενισχύοντας την προσδοκία του κάθε μέρα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ