Η μάχη των μπάσταρδων έρχεται

Η μάχη των μπάσταρδων έρχεται Facebook Twitter
0

Πότε ξεκίνησε, πότε τελειώνει κανείς δεν κατάλαβε... Η συνήθεια που έγινε λατρεία, φτάνει όχι και τόσο σιγά πια προς το τέλος της. Το τελευταίο επεισόδιο άναψε πάλι τα αίματα, μετά από κάποια πιο ήπια (επεισόδια) και περιμένουμε με αγωνία πια την μεγάλη μάχη που έρχεται δριμύτερη. Οι πρωταγωνιστές δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για να διαλέξεις σε ποια πλευρά θα σταθείς. Από τη μία έχεις τον πιο συμπαθητικό μπάσταρδο της τηλεόρασης, του εξίσου συμπαθή Ned Stark, τον ερχόμενο από τους νεκρούς Jon Snow και από την άλλη έχεις τον κακόχρονο μπάσταρδο του Roose Bolton, πατροκτόνο Ramsay που δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο. Ιδανική φιγούρα για βελάκια στον τοίχο.

Το προτελευταίο επεισόδιο τιτλοφορείται "Battle of the Bastards" και γράφτηκε από τους δημιουργούς της σειράς David Benioff και D. B. Weiss. Κάποια στοιχεία είναι βασισμένα από το 6ο βιβλίο της σειράς A Song of Ice and Fire, το The Winds of Winter. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Miguel Sapochnik, ο οποίος προηγουμένως είχε αναλάβει τα επεισόδια της 5ης σεζόν, "The Gift" και "Hardhome". Το τι πρέπει να κάνετε πια το ξέρετε. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια Novacinema και δείτε παράλληλα με την Αμερική, τους αγαπημένους σας καλούς και κακούς ήρωες. Όσοι δεν αντέχετε την ώρα λόγω υποχρεώσεων, μπορείτε το γράψετε και να το δείτε asap...

Για τους λιγότερο παρατηρητικούς να επαναφέρουμε στη μνήμη ότι το επεισόδιο 9 της κάθε σεζόν, είναι είτε μια μεγάλη μάχη, είτε ένας σοκαριστικός θάνατος και αυτά εναλλάξ. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη σεζόν, ζήσαμε τον αποκεφαλισμό του Ned Stark, στην δεύτερη την μάχη στο Blackwater, στην τρίτη τον Κόκκινο γάμο (ακόμα το θυμάμαι και ταράσσομαι), στην τέταρτη την επίθεση στο Castle Black, στην πέμπτη την θυσία της Shireen και τώρα στην έκτη σεζόν την πολυαναμενόμενη μάχη των μπάσταρδων.

Ψάχνοντας τα backstage της σειράς, μάθαμε επίσης ότι στα γυρίσματα αυτού του επεισοδίου, παπαράτσι κάνανε τότε το μεγάλο spoiler, αποκαλύπτοντας ότι όσο και να δήλωναν αρχικά οι παραγωγοί της σειράς -αλλά και ο ίδιος ο Kit Harrington- ότι ο Γιάννης Χιόνης έχει πεθάνει και δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε στην 6η σεζόν, τον πιάσανε στο σετ ντυμένο με σταρκική στολή (ούτε καν δηλαδή με την στολή του ως Night's Watch). Μην αφήσουν κάτι να πέσει οι ρουφ-φωτογραφολάγνοι και δεν χαλάσουν την έκπληξη... Πάρτε τους τις κάμερες επιτέλους και που 'σαι ντεΒίτο; Πέτα τον παπαράτσι από το τρένο!

Το ξεπεράσαμε όμως και αυτό, με σχετική ευκολία, καθότι τα καλά παιδιά είναι πάντα αγαπητά στο κοινό, ειδικά αν τα συνοδεύουν και πολλά δράματα.

Η κυρίως μάχη που θα δούμε, η οποία θα λάβει χώρα έξω από το Winterfell, έχει γυριστεί στο Saintfield της Ιρλανδίας και αποτελεί την μεγαλύτερη λήψη της σειράς μέχρι τώρα. Χρειάστηκαν 6 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, οπότε φανταστείτε τι μας περιμένει.

Ας πάρουμε όμως μια γεύση από το preview της HBO

Όλοι αυτή την Κυριακή, 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, βρυκολακιάζουμε για να δούμε ταυτόχρονα με την Αμερική αν θα μας κάνει την χάρη ο Jon Snow. Αν πάλι δεν μας βγάλουν οι καφέδες, το βλέπουμε όποτε θέλουμε, να είναι καλά η νέα λειτουργία εγγραφής των καναλιών Novacinema. Πάντα στην καλύτερη ποιότητα και πάντα με ελληνικούς υπότιτλους. Και για επική ανάλυση της μάχης μέχρι τελικής πτώσης δε χάνουμε τη σειρά After the Thrones που προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ!

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM