H Sony και το Facebook φέρνουν το God of War στο Messenger

H Sony και το Facebook φέρνουν το God of War στο Messenger Facebook Twitter
Το God of War κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Mέχρι τότε, όμως, σάς περιμένει στον Μessenger για μια αλλιώτική κειμενική περιπέτεια.
0

Το God of War: Call from the Winds είναι μια περιπέτεια που απαιτεί να πληκτρολογείτε τις κινήσεις σας. Εάν θέλετε να δείτε τι υλικά ή εφόδια έχετε μέσα στον κατάλογο απογραφής σας, θα πρέπει να το γράψετε. Όλες τις κινήσεις σας θα πρέπει να τις γράφετε και το σύστημα θα σας οδηγεί στην εξέλιξη τηε ιστορίας. Μια περιπέτεια χωρίς χειριστήρια και χωρίς οθόνες, με μοναδικό όπλο σας ένα πληκτρολόγιο που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε την έρημη παγωμένη Γη του Βορρά. Είναι ένα text adventure το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στον Messenger με σκοπό να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των οπαδών του παιχνιδιού μέχρι τον Απρίλιο που θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εκδότες χρησιμοποιούν τον Messenger του Facebook για να προωθήσουν κάποιο πρόσθετο περιεχόμενο για ένα παιχνίδι, καθώς και το Blizzard είχε κάνει κάτι ανάλογο, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία στο παρελθόν και απ' ότι φαίνεται ο Messenger θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό τρόπο για να διαφημίσει κανείς νέα παιχνίδια.

Αν και φαινομενικά περιοριστική, η κειμενική προσέγγιση του God of War στο Messenger λειτουργεί σαν ένα νέο είδος βιβλίου – παιχνιδιού, μια περιπέτεια χτισμένη μόνο μέσα από το κείμενο, η οποία αποτελείται από διαφορετικά κεφάλαια, τα οποία πρέπει να περάσετε με επιτυχία, μέχρι να φτάσετε στο τέλος, και να «ξεκλειδώσετε» οκτώ συλλεκτικά artworks από την ιστορία του.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του Atreus, του γιου του Kratos, τον οποίο πρέπει να τον οδηγήσετε μέσα από τα ίχνη που σας δίνει το Messenger κάθε φορά που γράφετε κι ένα νέο γραπτό μήνυμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην νέα αυτή ιδέα παιχνιδιών κλικάροντας εδώ.

  

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM