Απεργία της ΓΣΕΕ

Sony GTK-XB60: Ένα boombox από το μέλλον

Sony GTK-XB60: Ένα boombox από το μέλλον Facebook Twitter
Εάν θέλετε ήχο με ένταση μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 συμβατά ηχεία Sony GTK-XB60 μέσω της ασύρματης "Party Chain" λειτουργίας για μια συνταρακτική ηχητική εμπειρία.
0

Τα τελευταία χρόνια η έκρηξη της ψηφιακής μουσικής ώθησε τους κατασκευαστές να «στριμώξουν» τον μεγαλύτερο ήχο που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μέσα σε μικρές φορητές συσκευές ήχου. Η Sony, όμως, είχε μια διαφορετική ιδέα. Έτσι, ενώ οι μικρές φορητές ηχητικές μονάδες είναι ιδανικές για να καθίσετε με φίλους σας και να ακούσετε ένα νέο άλμπουμ, το νέο φορητό ηχοσύστημα της Sony είναι ιδανικό για μεγάλα πάρτι, υπαίθριες εκδηλώσεις ή καταστάσεις όπου ένα μικρό ηχείο τσέπης δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Η Sony σχεδίασε το GTK-XB60 για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Γι' αυτό, ενώ οι άλλοι κατασκευαστές στοχεύουν σε ένα ηχείο που μπορείτε να βγάλετε διακριτικά από την τσάντα σας, αυτό το ηχείο κάνει έντονη την παρουσία του όπου κι αν εμφανιστεί. Με τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, την δύναμη της μπαταρίας του και τον έξτρα φωτισμό για πάρτι, μπορείτε να φέρετε την αίσθηση της γιορτής όπου κι αν πάτε, χωρίς καλώδια.

Το Sony GTK-XB60 θα μπορούσε να είναι το νέο φορητό εργαλείο της hip-hop κοινότητας. Διαθέτει την in-house τεχνολογία της Sony, LDAC, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας δεδομμένων μέσω Bluetooth. Απευθείας από τα κινητά σας. Το LDAC είναι βασικά μια τεχνολογία ήχου της Sony που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο ανώτερης ποιότητας, αφού χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης. Ακόμη, εάν θέλετε ήχο με περισσότερη ένταση μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 συμβατά ηχεία μέσω της ασύρματης "Party Chain" λειτουργίας για ακόμα πιο δυνατή ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, χάρη στις εύχρηστες λαβές μεταφοράς, μπορείτε να το μεταφέρετε από το ένα πάρτι στο άλλο, ενώ μια άλλη έξτρα λειτουργία του, τα ενσωματωμένα φωτορυθμικά του και μια πολύχρωμη φωτεινή ταινία γύρω από τα ηχεία, μπορούν να αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής δίνοντας έτσι μια κλαμπ αίσθηση στο παίξιμο της μουσικής.

Sony GTK-XB60: Ένα boombox από το μέλλον Facebook Twitter
Ένα ηχείο σαν το Sony GTK-XB60 θα μπορούσε εξελιχθεί σαν το απόλυτο φορητό εργαλείο της hip-hop κοινότητας, ένα πανίσχυρο boombox με λαβές για έυκολη μεταφορά σε κάθε χώρο και για κάθε στιγμή.

Η ενσωματωμένη μπαταρία του επιτρέπει να το παίρνετε όπου θέλετε, ακόμα και εάν δεν υπάρχει σύνδεση σε παροχή ρεύματος, προσφέροντας σας 15 ώρες αναπαραγωγής ή 3,5 ώρες στην μέγιστη ένταση ήχου. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Stamina και η ένταση ήχου θα χαμηλώσει ελαφρά για να σας προσφέρει πέντε ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Φυσικά, δεν χρειάζονται όλοι ένα φορητό πάρτι. Αλλά, εάν θέλετε να φιλοξενείτε ζωντανές εκδηλώσεις ή να έχετε πάντα έναν δυνατό ήχο στο σπίτι σας, η δυνατότητα να το πετύχετε με ένα Sony GTK-XB60 και ένα smartphone είναι αναμφισβήτητα ευκολότερη από την οργάνωση της τροφοδοσίας, του στερεοφωνικού εξοπλισμού, των καλωδίων των ηχείων και όλων των ενσύρματων "μπελάδων". 

 
Τech & Science
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM