Το πιο έξυπνο ρολόι είναι modular

Το πιο έξυπνο ρολόι είναι modular Facebook Twitter
Tο λουρί, η κάσα, το καντράν, το ψηφιακό πρόσωπο που θα απεικονίζεται καθώς και η φυσική μονάδα όλα μπορούν να αλλάξουν σύμφωνα με τα γούστα του πελάτη. Υπάρχουν έως και 4.000 διαφορετικές παραλλαγές ρολογιών, λέει η εταιρεία.
0

Ενώ το Apple Watch και άλλα «έξυπνα ρολόγια» δεν έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να πουλήσουν τόσο όσο μπορεί να ήλπιζαν, αποτελούν ωστόσο κομμάτι μιας αναπτυσσόμενης αγοράς, η οποία συμπεριλαμβάνει πλέον όχι μόνο διάσημους κολοσσούς σαν την Αpple ή την Samsung, αλλά και αρκετούς Ελβετικούς οίκους υψηλής ωρολογοποιίας. Κι αυτό γιατί όταν πριν δύο χρόνια η Tag Heuer παρουσίασε την πρώτη γενιά των Connected μοντέλων συνειδητοποίησαν όλοι τι μπορεί να γίνει όταν συνδυαστεί η παραδοσιακή ωρολογοποιία με την τεχνολογία αιχμής.

Το TAG Heuer Connected Modular 45 είναι ένα αυθεντικό ελβετικό ρολόι πολυτελείας σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Intel, το πρώτο του οίκου και από τα ελάχιστα της αγοράς που βασίζονται στο νέο λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 της Google, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει τη ψηφιακή βοηθό Google Assistant προ-εγκατεστημένη, πληκτρολόγιο, υποστήριξη για πολλές εφαρμογές που σας κρατούν συνδεδεμένους με τους ανθρώπους και τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η κάσα του έχει διάμετρο 45 χιλιοστών και διαθέτει οθόνη 1.39 ιντσών AMOLED υψηλής ευκρίνειας ενώ για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, όπως τιτάνιο, κεραμικό ή ροζ χρυσό, με άψογη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το πιο έξυπνο ρολόι είναι modular Facebook Twitter
Το Tag Heuer Connected Modular 45 διαθέτει σένσορα φωτισμού και NFC για να υποστηρίζει το Android Pay.

Το σώμα του ρολογιού έχει στεγανότητα μέχρι 50 μέτρα κάτω από το νερό, η μπαταρία του, με σοφή χρήση μπορεί να κρατήσει 25 ώρες, δηλαδή «πάνω από μια μέρα» (με ενεργό Wi-Fi) όπως λέει και η εταιρεία. Η ψηφιακή καρδιά του φοράει τον επεξεργαστή Intel Atom Z34X, έχει μνήμη RAM 512ΜΒ και χωρητικότητα 4GB, έχει GPS και διαθέτει NFC για να υποστηρίζει το Android Pay. Τέλος, σε σύγκριση με το Connected πρώτης γενιάς, το Connected Modular 45 φέρει την κλασική υπογραφή «Swiss Made» στο κάτω μέρος του καντράν επειδή κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Tag Manufacture στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας (και όχι κάπου στην Κίνα). 

Το πιο έξυπνο ρολόι είναι modular Facebook Twitter
Το πανέξυπνο ρολόι παρέχει σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi, είναι εξοπλισμένο με γυροσκόπιο, αισθητήρα ανίχνευσης κλίσης και μικρόφωνο ενώ η οθόνη του προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρου.

Ο «modular» (ή αρθρωτός) χαρακτήρας του συγκεκριμένου μοντέλου επιτρέπει την τροποποίησή του ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, πριν ή αφού το αγοράσετε. Με την εταιρεία να προσφέρει αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης (μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το σώμα του με ένα αναλογικό ρολόι το οποίο διαθέτει tourbillon μηχανισμό) το Tag Heuer Connected Modular 45 στοχεύει πιο ψηλά από τα συμβατικά smartwatches, και αν η αρχική του τιμή στα 1.600 ευρώ ακούγεται απαγορευτική, σκεφθείτε ότι αυτή αφορά μόνο τη βασική έκδοση. Ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη και τα υλικά που θα επιλέξει η τιμή του μπορεί να ξεπεράσει τις 16.000 ευρώ.

 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM