Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
18.07.2018
Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο...
ΣΤΥΛ & ΜΟΔΑ

Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της

Η πιο φανατική θαυμάστρια του ερμηνευτή εξηγεί πώς από μεταλλού, βρέθηκε να σιγολιώνει σε κάθε συναυλία του και να μη διανοείται να πάρει απουσία από κάποιο live του

Η αδυναμία της για τον Γιάννη Χαρούλη αποδεικνύεται και από τα τρία τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του – στο αριστερό χέρι της έχει φτιάξει ολόκληρο το πρόσωπό του. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Η αδυναμία της για τον Γιάννη Χαρούλη αποδεικνύεται και από τα τρία τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του – στο αριστερό χέρι της έχει φτιάξει ολόκληρο το πρόσωπό του. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Η Ειρήνη είναι μεταλλού γιατί, όπως λέει, έχει ζήσει τη ζωντάνια της μουσικής και την ένταση του κοπανήματος πάνω στη σκηνή. Είναι επίσης και «χαρούλιγκαν», ανήκει δηλαδή σε μια ομάδα οπαδών του Γιάννη Χαρούλη που συγκινούνται, χάνονται κι εθίζονται στο άκουσμα των κομματιών του. «Δεν έχει διαφορά από το μέταλ», λέει, «με παρόμοιο τρόπο σηκώνεις τα χέρια ψηλά, φωνάζεις και κοπανιέσαι στο κάγκελο στις συναυλίες του χωρίς να το καταλάβεις».

 

Οι μουσικές της ανησυχίες και αναζητήσεις έλαβαν απρόσμενο τέλος το 2013. Τη χρονιά εκείνη, την ημέρα των γενεθλίων της, πρωτοήρθε σε επαφή με τη μουσική του Γιάννη Χαρούλη, ακούγοντας το «Βοσκαρουδάκι». Από τότε ζει και αναπνέει γι' αυτόν. Δεν δέχεται να πάρει απουσία σε συναυλία του. Στήνεται στο «κάγκελο» πολλές ώρες πριν, προσμένοντας καρτερικά να ακούσει τον τραγουδιστή που σημάδεψε τη ζωή της. Έχει πάει συνολικά σε 57 εμφανίσεις του και της φαίνονται λίγες. Φιλοξενεί φίλους από επαρχία που καταφθάνουν στην Αθήνα για να τον δουν, μένει σε αγνώστους για χάρη του, όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει κι εκεί ουρλιάζει και πηδάει σαν μικρό παιδί, από την έναρξη έως το τέλος του live.

 


Η Ειρήνη περιγράφει τα live του ως συνευρέσεις αγάπης, ψυχικής ηρεμίας και συναισθηματισμού και δηλώνει πως ενώνεσαι βαθιά και πολύ τόσο με τον καλλιτέχνη όσο και με τους ανθρώπους.

 

Η αδυναμία της για τον Γιάννη Χαρούλη αποδεικνύεται και από τα τρία τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του – στο αριστερό χέρι της έχει φτιάξει ολόκληρο το πρόσωπό του. Την εμπνέει, νοηματοδοτεί την καθημερινότητά της, ψάχνει, μαθαίνει και ακούει τα πάντα για εκείνον. Αγαπά τον τρόπο που ο Γιάννης αντιλαμβάνεται τον κόσμο και το πώς τον αναπαράγει μέσα από τη μουσική του. Αν τη ρωτήσεις τι αγαπά τόσο σε αυτόν, θα σου πει «την απλότητά του. Το ότι μπορεί να τον προσεγγίσει ο καθένας, τόσο εύκολα και αυθόρμητα. Τον βλέπεις από πάνω σου να τραγουδά και μισή ώρα μετά τη λήξη μπορείς να τον αγκαλιάσεις, να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί του, γιατί ακούει τα πάντα».

 

Η Ειρήνη περιγράφει τα live του ως συνευρέσεις αγάπης, ψυχικής ηρεμίας και συναισθηματισμού και δηλώνει πως ενώνεσαι βαθιά και πολύ τόσο με τον καλλιτέχνη όσο και με τους ανθρώπους. Μια όμορφη μουσική τελετή που δεν θέλει να λάβει τέλος και που θα απολαμβάνει ξανά και ξανά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Μαρία Μαρ Μαρία Μαρ 7.12.2017 | 15:02

Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει στην κοπέλα ότι οι στίχοι που έχει ως τατου δεν είναι από τραγούδι του Χαρουλη?? Μα ούτε ένας? ?
avatar George87 7.12.2017 | 20:17
μπραβο συντροφισσα.. ο γιαννης μας ειναι μοναδικος
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ