Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα

Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα Facebook Twitter
13

 

 

Ακόμη και εκείνοι που απεχθάνονται τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι χθες η γυναίκα του πρωθυπουργού  κ. Μπαζιάνα υπήρξε άψογη στο ρόλο της. Ήταν όμορφη, προσεγμένη και ευδιάθετη, με απλό και ταιριαστό στην περίσταση τρόπο. Χωρίς δε αμφιβολία ήταν καλύτερη και από την υπερβολικά αεράτη κ. Μακρόν (που όμως σα να κατάρρευσε ξαφνικά στο δείπνο, από τις φυσούνες ίσως που είχε φορέσει ως μανίκια της), και από την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία ήταν θαμπή, κάπως βαριεστημένη και με αρκετά στυλιστικά λάθη (το μπούστο της δεν εφάρμοζε καλά, τα μαλλιά της ήταν πολύ μακρυά και αταίριαστα στο στάτους της, το ξώπλατο με τις ρίγες αταίριαστο για επίσημο δείπνο).

Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα Facebook Twitter
SOOC
Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα Facebook Twitter
SOOC

Βέβαια και η λαμπερή, δροσερή μέσα στα νιάτα της Μπέτυ, πρέπει κάποτε να μάθει ότι έχει μεν όμορφο ώμο, αλλά ότι τα προεδρικά δείπνα δεν είναι ντίσκο του Δαλιανίδη. Ένα φόρεμα χωρίς τον ένα ώμο έξω, θα ήταν προτιμότερο.

Ακόμη και ο αμήχανος αλλά απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο η Μπέτυ αντέδρασε στο βίντεο, όταν μια καψερή ρεπόρτερ την ρώτησε αν «θα πάνε τώρα για καφεδάκι με την Μπριζίτ», δείχνει ότι είναι άνθρωπος σβέλτος και κανονικός που βαριέται τις ανοησίες των δημοσίων σχέσεων, αν και αναγκάζεται να συμβιώνει με μια κυβέρνηση που χωρίς τα επικοινωνιακά κόλπα, θα ήταν άδειος τενεκές για σκοποβολή.

Και θα είχε περίπου την εξαθλιωμένη εικόνα του κ. Κατρούγκαλου στο χθεσινό δείπνο― αξύριστο, σιτεμένο νιάτο, με μια παραλυσία στο βλέμμα, εξόχως απωθητική.

Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα Facebook Twitter
Υπέροχη η Μπέτυ χθες, κατώτερες των προσδοκιών η Μπριζίτ και η Μαρέβα Facebook Twitter
Ένα καρτούτσο στο καπηλειό... SOOC
Μόδα & Στυλ
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Μόδα & Στυλ / Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Με μια παρακαταθήκη που μοιάζει με κινηματογραφικό ρομάντζο, τυλιγμένη σε απρόσμενες παλέτες, τρεμάμενα μποά και πληθωρικούς όγκους, ο επί 25 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino αποχώρησε από τη θέση του, μιλώντας για όνειρα υφασμένα με αγάπη.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Μόδα & Στυλ / Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Aυτές οι ενδυμασίες, που δεν είναι στολές ούτε κοστούμια θεάτρου, ήταν διακριτικές και «έκαναν τη δουλειά», υπηρετούσαν μια τελετή που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια για μία ώρα και τέλος, την ξεχνάμε. Δεν είχαν απασχολήσει κανέναν μας, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM
30 χρόνια μετά την γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Μόδα & Στυλ / 30 χρόνια μετά τη γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Ο άνθρωπος που εισήγαγε τον όρο στο λεξιλόγιο της σύγχρονης κουλτούρας, ο Βρετανός δημοσιογράφος Mark Simpson, μιλά στην El País για την εξέλιξη της σχέσης των ανδρών με το σώμα και την εικόνα τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Όντως!...Ο Κατρούγκαλος δεν μπορούσε να χτενιστεί λιγάκι ή να ξυριζόταν; Ας να του το έλεγε κάποιος...!Επίσης φοράει αυτό το φτηνιάρικο και κακόγουστο-πολύ (και πολύ συνηθισμένο), ριγέ πουκάμισο, αν το ίδιο κουμπωνόταν με ένα ωραίο ζευγάρι μανικετόκουμπων, θα έδειχνε πολύ καλύτερο.Μοιάζει λες και τα πίνει σε καπηλειό...! Ενδεχομένως τον έσωσε το γεγονός ότι έχει σπουδάσει στο Paris Ι Panthéon-Sorbonne, μιλώντας άπταιστα Γαλλικά. Διαφορετικά θα «έτρωγε πόρτα»...! Αναρωτιέμαι εάν στο τέλος δοκίμασε να χορέψει και ζεϊμπέκικο...!http://www.neakriti.gr/NewsASSET/neakriti-news-image.aspx?Doc=1075497(Με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του Ορέστη Μακρή).
Μου άρεσε η Περιστέρα.Παρά τη συστολή,την αμηχανία της,μάλλον κι έναν σνομπισμό για τέτοιες στημένες παραστάσεις,ήταν ευγενική κι ευχάριστη.Βγαίνει νομίζω προς τα έξω χωρίς να το φωνάζει η ομορφιά της,η νιότη της,δυναμισμός και μια αυτάρκεια.Δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει τίποτα παραπάνω.Η Μπριζίτ πολύ πιο άνετη στις εμφανίσεις της,αλλά δε με ενθουσιάσε με τις επιλογές της στα ρούχα.Η Μαρέβα μάλλον προσπάθησε να τιμήσει τους φιλοξενούμενους με φόρεμα στα χρώματα της γαλλικής σημαίας,αλλά και δεν της πήγαινε και μου φάνηκε δουλοπρεπής σαν σύλληψη και έβγαζε μια κούραση.Για τον Κατρούγκαλο με κάλυψε απόλυτα το άρθρο.
αυταρκεια; διδακτορικο στα δικαστηρια. διορισμος με ασεπ δασκαλα (με το σπαθι της) ετησιες βυσματικες μεταταξεις απο υπουργους παιδειας (διακοματικα) ΕΜΠ. Νομος φβτογραφικος για αυτη ωστε να ειναι ισοβια στο ΕΜΠ.Φωναζει η αυταρκεια για αυτο το κοριτσι. Δεν ειναι αυταρκεια ειναι αυταρεσκεια - κληρονομικο δικαιωμα αγωνων.
Επειδή έχει επωφεληθεί λόγω συγγένειας,δε σημαίνει,ότι δε θα αναγνωρίσω κάποια θετικά στοιχεία σε εκείνη,αν τα βλέπω.Τα οποία φυσικά μπορεί να τα βλέπω μόνο εγώ-υποκειμενικό είναι τι σου βγάζει ένας άνθρωπος.Επίσης κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται ούτε τα αποκτάς με θέσεις και προνόμια.Μην πάμε και μακριά.Ας δούμε ακριβώς δίπλα της.Κοτζάμ πρωθυπουργός είναι ο άντρας της και οι κοινωνικές του δεξιότητες είναι στην κατηγορία Γκούφυ.
ειναι φανερο πλεον οτι η συμπαθεια μου για την οπορτουνιστικη αριστερα εχει μεγαλωσει, αλλα θα διαφωνησω οτι ο Τσιπρας ειναι (εκ πρωτης) ενας συμπαθης και επικοινωνιακος ανθρωπος, μπορεις να το πεις λιγο Γκουφυ αλλα με το θετικο τροπο.Αυτο βασικα με οτι"βγαζει" ως ατομο, γιατι both ως πολιτικα προσωπα/πολιτες ειναι η συσσωματωση ολων των λαθων της μεταπολιτευτικς νοοτροπιας σε ενα παροξυστικο αποκορυφωμα.Δεν ειναι οτι ειναι αντιπαθης προσωπικα (που τελικα ειναι) ειναι οτι η πολιτεια τους ειναι ενας χειμαρος υποκρισιας.
Διαφωνώ. Μάλλον, συμφωνώ στα της εμφάνισης στο δείπνο, όμορφη και απλή, αλλά διαφωνώ στην απαξίωση του δημοσιογράφου. Δεν δείχνει άνθρωπο απλο και κανονικό, δείχνει αμηχανία και αδυναμία ανταπόκρισης στο ρόλο της. Αντί να πει ένα σύντομο "είναι χαρά μας που έχουμε την κυρία Μακρόν και απολαύσαμε την βόλτα μας", στην ουσία έτσι προσβάλλει την καλεσμένη ( " έχω βαρεθεί τη ζωή μου μ´αυτή, δε μπορούμε να συνεννοηθούμε και άντε να τελειώνουμε").Ου παντός πλειν ες Κόρινθον...
Όλα τα λεφτά : "την εξαθλιωμένη εικόνα του κ. Κατρούγκαλου στο χθεσινό δείπνο― αξύριστο, σιτεμένο νιάτο, με μια παραλυσία στο βλέμμα, εξόχως απωθητική"
"υπήρξε άψογη στο ρόλο της. Ήταν όμορφη, προσεγμένη και ευδιάθετη" Οκ, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα άρθρο με λάηφ στάηλ διάθεση, αλλά αυτός είναι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας αλλά και οποιασδήποτε κυρίας, οποιασδήποτε χώρας: να είναι όμορφη, προσεγμένη και ευδιάθετη;;
ε, σε ένα δείπνο, ναι, αυτός είναι ο ρόλος της... θα συμφωνήσω όμως στο υπονοούμενο, ότι ως γυναίκα πρωθυπουργού θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά χρήσιμα πράγματα... που όμως δεν τα κάνει.
Η χωρα ειναι σε ανθρωπιστική κριση κ μιλάτε ετσι; θα ελεγαν οι ζεοι υπερπρωταθλητες υποκρισίας.... Περα απο αυτα τι γελοια επιλογη ο ενας ωμος