Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
0

Ομολογώ ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη του KinkBNB. Αυτό το εξειδικευμένο AirBNB για τους λάτρεις του BDSM συγκεντρώνει πολλές επιλογές χώρων στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 300 πόλεις, από μεμονωμένα δωμάτια με υποτυπώδη εξοπλισμό και κελιά, μέχρι υπερσύγχρονα τεράστια dungeons που μπορούν να φιλοξενήσουν τα πιο μεγάλα σχετικά πάρτι.

Η Αθήνα μέχρι πρότινος δεν διέθετε κάποια καταχώριση στο KinkBNB. Οι χώροι που υπάρχουν εδώ για τέτοια χρήση είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικοί και μπορούν να παραχωρηθούν για χρήση συνήθως με την παρουσία του ιδιοκτήτη, ο οποίος είτε συμμετέχει στο «παιχνίδι» είτε απλά είναι παρών. Το κενό αυτό στην αγορά των σαδομαζοχιστικών ονείρων μόλις καλύφθηκε.

Το Kingdom of Fantasy είναι το πρώτο BDSM dungeon της Αθήνας που, ως ολοκληρωμένος, τριώροφος, πλήρως εξοπλισμένος χώρος 111 τετραγωνικών, παρέχεται ολόκληρος για υπενοικίαση σε όποιον αγαπά το BDSM ή θέλει απλώς να εξερευνήσει την κίνκι πλευρά της σεξουαλικότητάς του.

Ο σχεδιασμός έχει προσεχθεί σε τέτοια λεπτομέρεια ώστε οι τοίχοι σε πολλά σημεία είναι καλυμμένοι με το αφρώδες ηχοαπορροφητικό υλικό που συναντάς στα booths των ραδιοφωνικών σταθμών και μάλιστα σε τέτοιες αποστάσεις ώστε να «σπάει» ο αντίλαλος. «Όσο και να φωνάξετε, δεν θα σας ακούσει κανείς απ' έξω». 

Η κράτηση γίνεται ανά ώρα ή ολόκληρη βραδιά, μέσω του KinkBNB, σε τιμές πολύ δελεαστικές σε σχέση με ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής για παράδειγμα. Σε κάθε ενοικίαση μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι έξι άτομα συνολικά.

Τα πάντα εδώ έχουν μελετηθεί με αξιοσημείωτο επαγγελματισμό από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα, ενώ στη δημιουργία του έχει συμβάλει και γνωστός διακοσμητής που -πόσο αναμενόμενο για την Ελλάδα- θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Το κτίριο ήταν παλιό και αναδιαμορφώθηκε από την αρχή, καθώς είναι εμφανές ότι το μπάτζετ της επένδυσης είναι υψηλό.

Το dungeon βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας, σχεδόν πάνω σε μεγάλη λεωφόρο, κοντά σε μετρό, αλλά η είσοδος είναι σε στενό, ώστε η πρόσβαση να είναι πλήρως διακριτική, μια και ο χώρος είναι αυτόνομος.

Άλλωστε, απ' έξω δεν μπορείς καν να φανταστείς τι κρύβεται πίσω από την πόρτα που αντικρίζεις, αλλά ακόμα και μόλις ανοίξει η πόρτα, έχει προβλεφθεί να υπάρχει μια κατασκευή που λειτουργεί ως παραπέτασμα για να μη φαίνεται εξαρχής πού έχεις βρεθεί – έστω ότι θες να παραγγείλεις delivery, για παράδειγμα.

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Απ' έξω δεν μπορείς καν να φανταστείς τι κρύβεται πίσω από την πόρτα που αντικρίζεις, αλλά ακόμα και μόλις ανοίξει η πόρτα, έχει προβλεφθεί να υπάρχει μια κατασκευή που λειτουργεί ως παραπέτασμα για να μη φαίνεται εξαρχής πού έχεις βρεθεί – έστω ότι θες να παραγγείλεις delivery, για παράδειγμα. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Η διαρρύθμιση του χώρου εκτείνεται σε τρία επίπεδα, όσα και οι όροφοί του. Στον ημιώροφο, όπου ανεβαίνεις μέσω εσωτερικής σκάλας, υπάρχει διπλό κρεβάτι με δέστρες, αυτόνομο ντους, κουζινάκι όπου παρέχεται καφές και νερό και η τουαλέτα. Ανάμεσα στις παροχές θα βρεις επίσης καθαρά σεντόνια και πετσέτες, προφυλακτικά και λιπαντικό.

Αυτό το level απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θέλουν να πειραματιστούν με τα σαδομαζοχιστικά games, στους μη γνώστες που θα καταλήξουν, επί της ουσίας, να κάνουν πιο έντονο σεξ σε κρεβάτι – ώστε να μη νιώθουν ότι πέταξαν τα λεφτά τους, αν δεν τους «βγει» το S/M.

Ο κύριος χώρος του ισογείου είναι μεγάλος και απλωμένος. Διαθέτει σαλόνι υποδοχής και μια ευρεία γκάμα από σχετικό εξοπλισμό: από «γυναικολογική» καρέκλα και κλουβί με ταΐστρα και λουρί για το «pet» σου, μέχρι spanking benches και ένα είδος «ντουλαπιού» απ' όπου είναι εκτεθειμένο μόνο το κεφάλι σου, με το υπόλοιπο σώμα κλειδωμένο εντός του, και φυσικά μια εντυπωσιακή συλλογή από μαστίγια (ο πόνος διαβαθμίζεται ανάλογα με την επιφάνεια που χτυπάει), δέστρες, βέργες, κολάρο, μάσκα και άλλα εξαρτήματα.

Το επίπεδο αυτό επίσης προσφέρεται για πειραματισμό, αλλά κάποιος πιο μυημένος στα μυστικά του BDSM θα τον χρησιμοποιήσει με μεγαλύτερη ευχέρεια – είναι απίστευτο το πόσες διαφορετικές τεχνικές δεσίματος υπάρχουν, όπως μας δείχνει ο Αντώνης που μας ξεναγεί στον χώρο, ανάλογα με το πόσο θέλεις να πονέσει ο άλλος (και πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις τη σωστή).

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Στον ενάμιση μήνα που περίπου λειτουργεί το dungeon, η ανταπόκριση είναι ήδη θερμή και η γκάμα των ενδιαφερόμενων εκτείνεται από απλώς περίεργους που καλούν για ερευνητικές ερωτήσεις μέχρι ανθρώπους που συνειδητά γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν και ζητούν λεπτομέρειες. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Στο υπόγειο το πράγμα σκληραίνει. Τον χώρο δεσπόζει ένα πλήρως λειτουργικό κελί φυλακής, καθώς και δύο διαφορετικοί «σταυροί» τιμωρίας. Όλο το δάπεδο είναι καλυμμένο με ειδικό υλικό που να επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του, έπειτα από πιθανή ούρηση σε αυτό.

Το σκηνικό μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από μεσαιωνικό dungeon και θυμίζει ευρωπαϊκό hardcore sex club, ενώ απευθύνεται προφανώς σε ανθρώπους που ασκούν καιρό αυτές τις πρακτικές.

Αντίστοιχη με τα levels είναι και η διακόσμηση και αισθητική τους, με τον πιο vanilla και cosy ημιώροφο να δίνει τη θέση του στο ουδέτερο ισόγειο και στο εντελώς dark υπόγειο.

Ο σχεδιασμός έχει προσεχθεί σε τέτοια λεπτομέρεια ώστε οι τοίχοι σε πολλά σημεία είναι καλυμμένοι με το αφρώδες ηχοαπορροφητικό υλικό που συναντάς στα booths των ραδιοφωνικών σταθμών και μάλιστα σε τέτοιες αποστάσεις ώστε να «σπάει» ο αντίλαλος. «Όσο και να φωνάξετε, δεν θα σας ακούσει κανείς απ' έξω» αναφέρει ο Αντώνης.

Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί οι καθρέφτες (που είναι όλοι κατασκευασμένοι από μη θραυστό υλικό, για αποφυγή τραυματισμών) σε όλα τα επίπεδα, ώστε να φαίνονται συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ανάλογα με το έπιπλο και την πρακτική την οποία πρόκειται να «αναδείξουν».

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

«Βασικά η απογοήτευση που νιώθαμε μας κινητοποίησε προς αυτή την κατεύθυνση» εξηγεί ο Αντώνης όταν τον ρωτώ πώς προέκυψε η ιδέα για να στήσουν κάτι τέτοιο. «Πηγαίναμε σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για ανάλογα "παιχνίδια" και δεν υπήρχε σημείο να δέσεις κάποια ώστε να χρησιμοποιήσεις ένα απλό flogger (σ.σ. το μαστίγιο με τα πολλαπλά λουριά). Τι να πούμε για ένα μακρύ μαστίγιο ή βίτσα – για το θέμα του δεσίματος ας μην το συζητήσουμε και για pony game φυσικά καθόλου χώρος.

»Από έπιπλα τίποτα. Ένα κρεβάτι με κάγκελα δεν είναι αυτό που με καλύπτει, ούτε η ζώνη από ένα μπουρνούζι για δέσιμο σε πόμολο πόρτας. Φεύγαμε και μόνο παιχνίδι δεν είχαμε απολαύσει, μερικές φορές πιο πολύ είχαμε εκνευριστεί παρά ευχαριστηθεί.

»Πάντα έψαχνα για χώρους άνετους, θεματικά διαφορετικούς, με BDSM έπιπλα που να με βάζουν κατευθείαν στο mood και να μην χρειάζεται να χρησιμοποιώ μόνο τη φαντασία. Κι όταν λέω θεματικά διαφορετικούς, κάποια στιγμή βρίσκομαι με παρτενέρ που συναινεί σε πιο light games, ενώ άλλη μέρα βρίσκομαι με κάποια που θέλει να παίξουμε πιο hard. Τα ίδια προβλήματα είχαν και κάποιοι φίλοι μου.

»Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε έναν άνετο χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες πολλών, χωρίς να προτείνουμε επαγγελματίες. Με το dungeon αυτό θέλαμε να προσφέρουμε στην BDSM κοινότητα έναν χώρο όπου να μπορεί κάποιος να απολαύσει ό,τι δεν μπορούσε μέχρι χθες, πάντα με γνώμονα ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα».

Στον ενάμιση μήνα που περίπου λειτουργεί το dungeon, η ανταπόκριση είναι ήδη θερμή και η γκάμα των ενδιαφερόμενων εκτείνεται από απλώς περίεργους που καλούν για ερευνητικές ερωτήσεις μέχρι ανθρώπους που συνειδητά γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν και ζητούν λεπτομέρειες.

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Όλα τα έπιπλα καλύπτονται από υλικά που αφαιρούνται για να πλένονται και αποστειρώνονται με ειδικά απολυμαντικά, ενώ όλα τα εξαρτήματα υπάρχουν διαθέσιμα εις διπλούν, ώστε μετά από κάθε χρήση και check-out να αντικαθίστανται και να αποστειρώνονται σε κλίβανο. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Ο Αντώνης με ενημερώνει σχετικά με τις προφανείς απορίες του άσχετου: «Ο χώρος απευθύνεται σε όλους: από τα άτομα που έχουν μόνο ως φαντασίωση τα κίνκι παιχνίδια και θέλουν να πειραματιστούν μέχρι τους πιο μυημένους στο BDSM.

»Με άλλα λόγια απευθύνεται σε ζευγάρια, σε επαγγελματίες της Ελλάδας, σε επαγγελματίες του εξωτερικού, σε swingers, γκέι, λεσβιες, τρανς και γενικά σε οποίους θέλουν να μπουν σε ένα άνετο, καθαρό, διακριτικό, αυτόνομο χώρο, χωρίς να αισθάνονται ότι θα λογοκριθούν.

»Δεν είναι studio και από την ώρα που το νοικιάζεις, είναι 100% δικό σου. Δεν υπάρχει κανένας άλλος μέσα κι επίσης δεν υπάρχει ρεσεψιόν, δηλαδή παίρνεις τα κλειδιά και απλά είναι ο προσωπικός σου χώρος».

Αναφορικά με την καθαριότητα καταλαβαίνω ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα. Όλα τα έπιπλα καλύπτονται από υλικά που αφαιρούνται για να πλένονται και αποστειρώνονται με ειδικά απολυμαντικά, ενώ όλα τα εξαρτήματα υπάρχουν διαθέσιμα εις διπλούν, ώστε μετά από κάθε χρήση και check-out να αντικαθίστανται και να αποστειρώνονται σε κλίβανο.

Είναι σχεδόν αστείο πώς με το άνοιγμα μόνο μιας πόρτας, την ώρα που φεύγεις από το dungeon, βρίσκεσαι ξανά σε έναν άλλο κόσμο, πάνω σε κεντρικότατο σημείο της πόλης. Το πλάνο της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα είναι να επεκταθεί με δεύτερο χώρο στα βόρεια προάστια.

Μέσα στο πρώτο ενοικιαζόμενο BDSM dungeon της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

*Οι συνοδευτικές εικόνες του άρθρου αποτελούν προϊόν σκηνοθετημένης φωτογράφισης. Ευχαριστούμε τους Carrot Tards για τη συμμετοχή τους. Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευσή των φωτογραφιών.

Info

bdsmdungeon.gr

Erotica
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων