Μια γυναίκα καλλιτέχνις φαντασιώνεται τους διάσημους ανάμεσα στα πόδια της

Μια γυναίκα καλλιτέχνις φαντασιώνεται τους διάσημους ανάμεσα στα πόδια της Facebook Twitter
Thanks Obama. © Alexandra Rubinstein
1

Η Alexandra Rubinstein θέλει να συνθλίψει την πατριαρχία και διασκεδάζει μ' αυτό. Αντλώντας στοιχεία από την ρωσική ανατροφή της και την αμερικανική κουλτούρα, η καλλιτέχνης από το Μπρούκλιν επικεντρώνεται με δυνατές αλλά και χιουμοριστικές εικόνες στους τρόπους που η κοινωνία και ο πολιτισμός έχουν διαμορφώσει τους ρόλους των φύλων και ελπίζει να εμπνεύσει και να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να εμπλακούν στη συζήτηση αυτή. Η πιο γνωστή σειρά της, η A Dream Come True είναι εμπνευσμένη από την έλλειψη πορνογραφικού υλικού για γυναίκες και σχολιάζει την ανδρική προοπτική της σεξουαλικότητας στα mainstream media και την πορνογραφία που βέβαια αντικατοπτρίζει και διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράμε στην πραγματική ζωή. Η Rubinstein με την αφηγηματική οπτική της εμφανέστατα διαφωνεί ότι το σεξ είναι μόνο για τους άντρες και την ευχαρίστησή τους και απεικονίζει διασημότητες να προσφέρουν "ευχαρίστηση" σε γυναίκες.

 

Erotica
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων

σχόλια

1 σχόλια