Απεργία της ΓΣΕΕ

black Barbie*

black Barbie* Facebook Twitter
Το 2012 η Μαρτίνα έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τους γονείς και την αδελφή της. Παραιτήθηκε από αεροσυνοδός και ξεκίνησε τη διαδικασία μετάβασης σε Malaika. Μια εικόνα του μαυρισμένου από τον ήλιο πατέρα της στην παραλία των παιδικών της χρόνων την ώθησε στο να αναζητήσει στο σκούρο δέρμα την ανάμνηση της πρότερης ευτυχίας.
7

Το πλάσμα του Θεού Martina BIG κατάφερε να γίνει η λαχταριστή εξωτική Μπάρμπι που πάντα ήθελε. Η ξανθιά Γερμανιδούλα αεροσυνοδός από το Τrier (το χωριό του Καρλ Μαρξ) δεν είναι πλέον ούτε ξανθιά, ούτε Γερμανιδούλα. Είναι η πρώην ξανθιά Γερμανιδούλα Martina BIG και η νυν περήφανη Αφρικανή γυναίκα Malaika Kubwa,με το βαθύ σοκολατί της δέρμα, τα κατάμαυρα σγουρά μαλλιά, τα σκούρα μάτια και το τεράστιο μπούστο που παρηγορεί όλα τα απολωλά του κόσμου.

Η δούλη του Θεού Μαρτίνα είναι ευτυχισμένη. Κάνει τις ενέσεις μελανίνης, ψήνεται στο προσωπικό της σολάριουμ με τις ώρες, γεμίζει χαρωπή την αντλία με το αλατούχο διάλυμα που φουσκώνει και φουσκώνει και φουσκώνει τα πελώρια (σαν της Παλαιάς Διαθήκης) στήθη της και περιμένει τη στιγμή που θα ταΐσει γαλατάκι το πανέμορφο σοκολατί αφρικανικό μωρό που θα της χαρίσει κάποια στιγμή ο Μαύρος Χριστούλης.

Γιατί ο αμνός του Κυρίου Μαρτίνα πιστεύει πως δεν έχει αλλάξει απλώς το χρώμα της με τις ενέσεις κι όλα τα παραφερνάλια. Το ελαφάκι του Θεού Μαρτίνα πιστεύει βαθιά (όπως μόνο τα ελαφάκια του Θεού μπορούν να πιστεύουν) ότι είναι η περήφανη Αφρικανή Malaika Kubwa και κανένας ζηλιάρης βιολόγος δεν πρόκειται να της ψαλιδίσει τη χαρά με τα χαζά του τα D.N.A. και τις επιστημοσύνες του.


Το νήπιο του Θεού Martina BIG κοιμάται ευτυχισμένο, όπως μόνον τα νήπια του Θεού μπορούν να κοιμούνται. αμήν.

 

black Barbie* Facebook Twitter
Η Μαρτίνα με τον πιστό της σύντροφο Μάικλ (πρώην πιλότο) που τη θαυμάζει απεριόριστα και συμφωνεί με όλες τις επιλογές της. Για να της συμπαρασταθεί, μάλιστα, έχει ξεκινήσει κι ο ίδιος ενέσεις μελανίνης, αλλάζοντας αισθητά την εμφάνισή του.

 

black Barbie* Facebook Twitter
Η Μαρτίνα την εποχή που εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

 

black Barbie* Facebook Twitter
Η Μαρτίνα και ο Μάικλ την ημέρα του γάμου τους στη Χαβάη.

 

black Barbie* Facebook Twitter
Η Μαρτίνα κατά τη διαδικασία της μετάβασής της σε Μαλάικα.

 

 

Crying Game
7

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Η αποδοχή του εαυτού μας είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση για την προσωπικότητα του κάθε ενός. Το να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο, τελικά, καταλήγει σε αποτυχία μετατρέποντας μας σε καρικατούρες. Στην προκειμένη περίπτωση η αεροσυνοδός έχει πετύχει τον ορισμό της καρικατούρας...
διακρίνω μια διάθεση ειρωνείας. γιατί? τι διαφορά έχει η Malaika που πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως μαύρη, από την Joanne με το γυναικείο DNA και τα ΧΧ χρωμοσώματα της που πλέον απαιτεί να λέγετε Michael γιατί αισθάνεται άνδρας φυλακισμένος σε γυναικείο κορμί? αν μη τι άλλο, η φυλή είναι αποδεδειγμένα φάσμα, και όχι δυαδική σαν το φύλο. γιατι η Malaika είναι άπλα "μια τρελή που θέλει ψυχίατρο για να γίνει καλά" ενώ η joanne είναι απλά μέλος μιας καταπιεσμένη μειονότητα?