H δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, ξεπερνάει τον πόνο!

H δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, ξεπερνάει τον πόνο! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

 

Υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι οι οποίοι καταβάλουν ουσιαστική προσπάθεια και καταφέρνουν να υπερβούν τα όρια τους και να αποτελέσουν έμπνευση για όλους εμάς που ενδεχομένως χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση ότι έχουμε το κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας.


Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, η οποία μας συστήνεται μέσα από την νέα τηλεοπτική διαφήμιση του Panadol Extra η οποία θέλει να μας κάνει όλους αποδέκτες ενός μηνύματος ανθρωπιάς και δύναμης ψυχής. Να μας δείξει ότι ο πόνος και οι καθημερινές δοκιμασίες δεν πρέπει να στέκονται εμπόδια στον άνθρωπο.


Όταν πριν από χρόνια , δύο οικογενειακοί φίλοι της Κατερίνας «έχασαν» την κόρη τους, η ίδια υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στο χώρο της ειδικής αγωγής, και αφοσιώθηκε με όλο της το είναι στην φροντίδα του άλλου παιδιού της οικογένειας το οποίο έπασχε από νοητική υστέρηση.


Με τον καιρό η έμπνευση της Κατερίνας για ένταξη όλων των παιδιών με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία την οδήγησε στην δημιουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΑΛΜΑ», έχοντας ως όραμα να συμβάλλει στην ένταξη των παιδιών αυτών σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.


Μέχρι σήμερα, η Κατερίνα και οι επιστημονικοί της συνεργάτες έχουν δώσει μια νέα ζωή σε 2000 παιδιά και στις οικογένειες τους δείχνοντας σε όλους μας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο πόνος, είτε ψυχικός είτε σωματικός, δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην ζωή μας.


Η ιστορία της Κατερίνας μας δείχνει ότι υπάρχει μια λέξη, μια αξία, η οποία μπορεί να μας απελευθερώσει και μας εμπνεύσει . Αυτή η λέξη είναι η δύναμη για ζωή.


Δείτε την ιστορία της Κατερίνας εδώ

 
Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM