Ένα ταξίδι στις σχέσεις από καλό χαρμάνι που αντέχουν στο χρόνο

Ένα ταξίδι στις σχέσεις από καλό χαρμάνι που αντέχουν στο χρόνο Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ένα ταξίδι στις σχέσεις από καλό χαρμάνι που αντέχουν στο χρόνο Facebook Twitter

Είναι 8 το πρωί και βάζω μπρίκι να φτιάξω τον πρώτο καφέ της ημέρας που είναι πάντα ελληνικός σε κούπα. Αυτή η μυρωδιά του καφέ που γεμίζει τον χώρο μου ξυπνάει αναμνήσεις νέες και παλιές, πάντα με φόντο τη θάλασσα.

Είναι η στιγμή που ανοίγεις τη σκηνή, χαζεύεις όλο ευτυχία το πρώτο φως της ημέρας και ξεκινάς τη διαδικασία. Αν τύχει και ξυπνήσει έτερος της παρέας, τον αφήνεις πάνω από το μπρίκι και ρίχνεις την πρώτη βουτιά.

Έχουμε μαζέψει τόσα χρόνια στην πλάτη μας που δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Ένα βλέμμα αρκεί για να αναλάβει το ψήσιμο του πρώτου καφέ προκειμένου εσύ να τον απολαύσεις με αλάτι στα μαλλιά. Είναι αυτές οι σχέσεις από καλό χαρμάνι.

Ένα ταξίδι στις σχέσεις από καλό χαρμάνι που αντέχουν στο χρόνο Facebook Twitter

Μια τέτοια αίσθηση πήρα βλέποντας την μικρού μήκους ταινία του Μιχάλη Μπέκου. Δυνατές και αυθεντικές ανθρώπινες στιγμές μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του σκηνοθέτη. Στιγμές που έχουμε ζήσει σε παραλλαγή ή στο ακριβώς, ειλικρινείς και πραγματικές σχέσεις που μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Και εγώ έχω βρεθεί σε μία όμορφη αυλή με τον ελληνικό μου καφέ στη χούφτα να απολαμβάνω τη σιωπή. Έχω ταξιδέψει με την ανατολή του ήλιου ψηλά σε ένα βουνό. Έχω αφεθεί και ξανασμίξει σε μία ζεστή αγκαλιά.

Ένα ταξίδι στις σχέσεις από καλό χαρμάνι που αντέχουν στο χρόνο Facebook Twitter

Ακούγοντας τα λόγια του αφηγητή έγινα η μάνα και το παιδί, η φίλη και η νύφη. Γιατί όταν βλέπεις δυνατές εικόνες που σφύζουν από συναίσθημα και ανθρωπιά με φόντο την ελληνική όμορφη φύση, δεν μπορείς παρά να ταυτιστείς.

Πίσω από αυτό το όμορφο έργο του Μιχάλη Μπέκου βρίσκεται η νέα καμπάνια του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος που έρχεται να μας μιλήσει για σχέσεις αναλλοίωτες στο χρόνο. Καταξιωμένοι δημιουργοί θα δώσουν το δικό τους στίγμα, θα μας πουν τις δικές του ιστορίες για όλες αυτές τις αληθινές σχέσεις που γεννιούνται και ανθίζουν πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ. Γιατί όπως και Λουμίδης είναι σχέσεις από καλό χαρμάνι.

Ο σκηνοθέτης είπε χαρακτηριστικά για το έργο του «Όταν μου ζητήθηκε να περιγράψω τις σχέσεις από καλό χαρμάνι, αμέσως μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι μοναδικές στιγμές που έχω ζήσει στη ζωή μου με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτές τις στιγμές ήθελα να αποτυπώσω σε μια ταινία, αφιερωμένη σε όλες τις δυνατές σχέσεις της ζωής μας».

Απολαύστε το πρώτο μέρος της καμπάνιας με τη συνέχεια «σχέσεις από καλό χαρμάνι» να δείχνει το ίδιο συναρπαστική.

 

Παραμείνετε στο μαγικό αυτό ταξίδι του Λουμίδης Παπαγάλος μέσα από το loumidis.gr όπως επίσης και στα social.

Facebook: LoumidisPapagalos

Instagram: loumidis_papagalos

Youtube: LoumidisPapagalos

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM